Par atbildīgāko azartspēļu uzņēmumu pasaulē atzīts Pafbet

Pasaule
VS.LV 13:02, 17.02.2020 0

Londonā “Global Gaming Awards” ietvaros balvu kā atbildīgākais azartspēļu uzņēmums pasaulē saņēmis Pafbet. Ar šo apbalvojumu augstu novērtēta Paf un Pafbet pieeja, nodrošinot spēlētājiem iespēju ievērot atbildīgas spēles priekšnosacījumus.

 

Pafbet saviem spēlētājiem piedāvā daudz un dažādus drošas spēlēšanas rīkus, lai mazinātu un pat izslēgtu finansiālu problēmu riskus, sākot no iemaksas limita uzstādīšanas līdz platformā pavadītā laika uzskaitei. Katrs Pafbet spēlētājs pats var izvēlēties, cik atbildīgi vēlas spēlēt. Ja tā nenotiek, talkā nāk Latvijā unikāls piedāvājums – Paf atbildīgas spēles radars, kas uztver neierastas vai neveselīgas klientu darbības Paf interneta spēļu vietnē. Pafbet konkrēto klientu mudina spēlēt atbildīgāk ar drošas spēlēšanas rīku palīdzību. Ja klients nereaģē, viņa konts tiek bloķēts uz pieciem gadiem.

Paf ir Ālandu salu valdībai piederošs uzņēmums, Latvijā šis zīmols pazīstams kā Pafbet.lv. Uzņēmums uzsver, ka bez konkrēta īpašnieka var atļauties darboties daudz zaļāk un cilvēcīgāk nekā citi industrijas pārstāvji.

“Pirmkārt, visa iegūtā peļņa nonāk atpakaļ sabiedrībā. Otrkārt, arī lai iegūtu peļņu, nevajag upurus, kā varētu domāt par azartspēļu biznesu. Paf ir godalgots nozares līderis atbildīgā spēlēšanā,” uzsver uzņēmums.

Paf tika dibināta 1966. gadā ar vienu vienīgu mērķi – radīt peļņu un izlietot to jēgpilni sabiedrības labā. Mērķis nav mainījies arī šodien.

Pafbet iegūtos līdzekļus plaši izmanto sabiedrībai nozīmīgu pasākumu finansēšanai. Pafbet palīdz daudziem latviešu sportistiem strādāt profesionālāk un tikt pie panākumiem. Pafbet atlētu komandā ir Mārtiņš Pļaviņš un Edgars Točs, Kitija Laksa, Reinis Nitišs, Kaspars Stupelis, Kristaps Janičenoks, Sindija Bukša, Kaspars Kambala un Kristaps Zutis.

Подписывайтесь на Телеграм-канал VS.LV! Заглядывайте на страницу VS.LV на Facebook! И читайте главные новости о Латвии и мире!
Lasīt visus komentārus (0)


ARĪ KATEGORIJĀ

Pasaule NATO kiberaizsardzības mācībās Igaunijā uzvar Latvija

Šonedēļ Igaunijā notikušajās NATO kiberaizsardzības mācības "Locked Shields 2024" uzvarējusi Latvija kopā ar NATO vienību komandu, paziņoja alianses Apvienotais kiberaizsardzības izcilības centrs (CCDCOE).

Pasaule Andora nosaka katalāņu valodas zināšanu prasību tur dzīvojošiem ārzemniekiem

Nelielā Pireneju valsts Andora ceturtdien pieņēma likumu, kas nosaka valstī dzīvojošajiem ārzemniekiem prasību zināt katalāņu valodu vismaz minimālā līmenī.

Pasaule Zelenskis aicina investēt Ukrainas aizsardzibas rūpniecībā

Ukrainas prezidents Volodimirs Zelenskis ceturtdien savā vakara videouzrunā paziņoja, ka vēlas Ukrainas aizsardzības rūpniecības paplašināšanu ar Rietumu investīciju palīdzību.

Pasaule Makrons: «Eiropa šodien ir mirstīga un tā var nomirt»

Francijas prezidents Emanuels Makrons ceturtdien aicinājis Eiropu stāties pretī problēmām mainīgajā pasaulē un brīdinājis, ka "mūsu Eiropa šodien ir mirstīga un tā var nomirt".

Lasiet arī

Sports Latvijas U-18 hokejisti pasaules čempionātā piekāpjas amerikāņiem (VIDEO)

Latvijas U-18 vīriešu hokeja izlase svētdien Espo pasaules U-18 čempionāta trešajā mačā piedzīvoja neveiksmi.

Sabiedrība Labklājības ministrs pērn iegādājies līzingā automašīnu

Labklājības ministrs Uldis Augulis (ZZS) pērn līzingā iegādājies automašīnu "Škoda Enyaq RS", liecina viņa amatpersonas ienākumu deklarācija par 2023.gadu.

Pasaule Policija likvidē palestīniešu atbalstītāju nometnes trijās ASV universitātēs

Policija ASV universitātēs, likvidējot palestīniešu atbalstītāju nometnes, sestdien aizturējusi gandrīz 200 cilvēku.

Kriminālziņas Latvijā pagājušajā diennaktī reģistrētas deviņas zādzības no mājokļa

Latvijā pagājušajā diennaktī reģistrētas deviņas zādzības no mājokļa, informēja Valsts policijā.