Traģēdija Krievijā: Mikroautobusa un kravas auto sadursmē 8 bojāgājušie

Pasaule
LETA 12:53, 13.02.2020 0

Krievijā Pleskavas apgabalā naktī uz ceturtdienu mikroautobusa un kravas automašīnas sadursmē dzīvību zaudējuši astoņi cilvēki, pavēstīja policija.

 

Mikroautobuss mēģinājis apdzīt citu automašīnu un ietriecies pretī braucošajā kravas automašīnā.

Dzīvību zaudējuši septiņi mikroautobusa pasažieri un šoferis. Vēl viens pasažieris, kā arī kravas automašīnas šoferis ievainoti.

Mikroautobuss reģistrēts Ukrainā, un visi bojāgājušie ir Ukrainas pilsoņi, norādīja policija.

Negadījums noticis Pleskavas apgabala Pustoškinas rajonā uz tā dēvētās Kijevas šosejas - Eiropas autoceļa E95, kas savieno Sanktpēterburgu ar Kijevu un Odesu.

Pēdējo gadu laikā ceļu satiksmes negadījumi, kuros iesaistīti autobusi, Krievijā kļuvuši arvien biežāki, un daudzos no tiem ir bojāgājušie.

Pērn Krievijas policija reģistrējusi vairāk nekā 5500 autoavāriju, kurās iesaistīti autobusi.

Подписывайтесь на Телеграм-канал VS.LV! Заглядывайте на страницу VS.LV на Facebook! И читайте главные новости о Латвии и мире!
Lasīt visus komentārus (0)


ARĪ KATEGORIJĀ

Pasaule Profesors: Krieviju apturēt ir vienkārši, tikai jāgrib to izdarīt

Krievija ir ļoti atkarīga no savas naftas un gāzes eksporta, un šādu valstu ekonomikas apturēt ir ļoti vienkārši, ja vien ir pietiekama politiskā griba, intervijā aģentūrai LETA norādīja Jeruzalemes Ebreju universitātes profesors Ichaks Brudnijs.

Pasaule Tusks: Polija tērēs 2,3 miljardus eiro austrumu robežas stiprināšanai

Polija tērēs vairāk nekā 2,3 miljardus eiro savas austrumu robežas stiprināšanai, sestdien pavēstīja premjerministrs Donalds Tusks.

Pasaule Slovākijas veselības ministre: prognozes par Fico veselību ir pozitīvas

Prognozes par atentātā sašautā Slovākijas premjerministra Roberta Fico veselību ir pozitīvas, sestdien sacīja Slovākijas veselības ministre Zuzana Dolinkova.

Pasaule Zelenskis: Krievijas ofensīva Harkivas apgabalā var būt tikai pirmais vilnis

Krievijas ofensīva Harkivas apgabalā šomēnes var būt tikai tās uzbrukumu "pirmais vilnis" un Krievijas armijai varētu būt mērķis ieņemt Harkivu, piektdien intervijā ziņu aģentūrai AFP brīdināja Ukrainas prezidents Volodimirs Zelenskis.

Lasiet arī

Sabiedrība Nedēļas otrajā pusē gaiss sakarsīs līdz +28 grādiem

Šonedēļ Latvijā gaidāms pārsvarā saulains laiks, nedēļas otrajā pusē gaisa temperatūra pakāpsies līdz +28 grādiem, liecina jaunākās prognozes.

Sports Ostapenko WTA rangā saglabā desmito pozīciju; Semeņistaja pakāpjas uz 118.vietu

Latvijas pirmā rakete Aļona Ostapenko jaunākajā Sieviešu tenisa asociācijas (WTA) rangā saglabāja desmito vietu, bet Darja Semeņistaja pakāpusies par astoņām vietām augstāk uz 118.pozīciju.

Veselība Mākslas terapija var palīdzēt bērniem ar īpašām vajadzībām (+VIDEO)

Dažkārt autiskā spektra traucējumi izpaužās kopā ar citām grūtībām, piemēram, hiperkativitāti.

Sabiedrība Autotransporta direkcijas klientu apkalpošanas centri būs slēgti

Visi Autotransporta direkcijas (ATD) klientu apkalpošanas centri - Rīgā, Daugavpilī, Cēsīs un Liepājā, šodien būs slēgti, aģentūru LETA informēja ATD pārstāvji.