Taivānā sabrūkot tiltam, ievainoti vismaz 14 cilvēki (+VIDEO)

Pasaule
LETA 12:15, 01.10.2019 0

Sabrūkot tiltam, Taivānā otrdien ievainoti vismaz 14 cilvēki un sadragāti vairāki zvejas kuģi, kas bija noenkuroti zem tilta.

 

Sabrucis lokveida tipa tilts Naņfangao, Taivānas austrumu krastā. Mirklis, kad tilts sabrūk, fiksēts novērošanas kameru ierakstos.

Video redzams, kā autocisternai gandrīz izdodas šķērsot tiltu, kad tas iebrūk ar visu autocisternu, sadragājot vismaz trīs zvejas kuģīšus.

Autocisterna vēlāk aizdegās, izraisot biezu dūmu mākoni.

Krasta apsardzes amatpersonas ziņoja, ka ievainoti vismaz 14 cilvēki.

Vietējā ugunsdzēsības dienesta amatpersonas atklāja, ka hospitalizēto cilvēku vidū ir arī autocisternas šoferis.

Taivānas prezidente Cai Inveņa paziņoja, ka sākta glābšanas operācija, lai noskaidrotu, vai nav ievainoti vai pazuduši vēl citi cilvēki.

Prezidente pauda cerību, ka īsā laikā tiks izglābti visi cietušie.

Tilts tika uzbūvēts 1998.gadā. Sabrukšanas cēloņi tiks izmeklēti.

Taivānu pirmdienas vakarā skāra viesuļvētra, kas Taivānas austrumu krastā atnesa spēcīgu vēju un lietu, taču brīdī, kad tilts sabruka, laikapstākļi bija labi.

Подписывайтесь на Телеграм-канал VS.LV! Заглядывайте на страницу VS.LV на Facebook! И читайте главные новости о Латвии и мире!
Lasīt visus komentārus (0)


ARĪ KATEGORIJĀ

Pasaule Lietuvas muitnieki novērš divu «Tesla Cybertruck» izvešanu uz Baltkrieviju

Lietuvas muitnieki aizturējuši divus automobiļus "Tesla Cybertruck", jo ir aizdomas, ka šos pikapus ar elektrodzinēju bija paredzēts kontrabandas ceļā caur Baltkrieviju ievest Krievijā, tādējādi pārkāpjot Eiropas Savienības (ES) sankcijas.

Pasaule Narvā atkal parādīs Krievijai plakātu ar uzrakstu «Putins - kara noziedznieks»

Narvā pie Hermaņa pils karoga torņa jau otro gadu pēc kārtas tiks izkārts pret pāri upei esošo Krievijas pilsētu Ivangorodu pavērsts liels plakāts, uz kura redzams asinīm notašķīts diktators Vladimirs Putins un uzraksts angļu valodā "Putin War Criminal" ("Putins - kara noziedznieks").

Pasaule Eiropa aizliegs Krievijas finansējumu politiskajām partijām un fondiem

Eiropas Savienības (ES) 14.sankciju pakete, kas būs vērsta pret Krieviju, aizliegs Krievijas finansējumu "Eiropas politiskajām partijām un Eiropas politiskajiem fondiem", "nevalstiskajām organizācijām" un "mediju pakalpojumu sniedzējiem", liecina sankciju projekts, kas nonācis interneta laikraksta "EUobserver" rīcībā.

Pasaule Ukraiņi notriekuši 59 no 76 krievu raķetēm un lidrobotiem

Naktī uz trešdienu krievi uz Ukrainu raidījuši 55 dažāda tipa raķetes un 21 uzbrukuma lidrobotu, un ukraiņu zenītartilēristi 59 no šiem gaisa mērķiem ir iznīcinājuši, pavēstījis Ukrainas Gaisa spēku komandieris Mikola Oleščuks.

Lasiet arī

Sports Hoselu divi gūti vārti mača nogalē ieved «Real» UEFA Čempionu līgas finālā

Hosē Sanmartinam jeb Hoselu gūstot divus vārtus pamatlaika nogalē, Madrides "Real" futbolisti trešdien sasniedza UEFA Čempionu līgas finālu, kurā tiksies ar Dortmundes "Borussia".

Veselība Pareizā palaga izvēle

Pareizi izvēlēti palagi nodrošina ievērojamu komfortu un labklājību guļamistabā. Piemēroti izvēlēti palagi var uzlabot miega kvalitāti, nodrošinot atbalstu ķermenim un mazinot spriedzi muskuļos, palīdz nomierināt prātu un sekmē dziļu, atjaunojošu miegu.

Sabiedrība Latvijā sāks ieplūst siltāks gaiss, bet diena gaidāma mākoņaina

Ceturtdien no rietumiem Latvijā pakāpeniski sāks ieplūst siltāks gaiss, bet debesis līdz ar gaisa masu nomaiņu būs mākoņainas un vietām, pārsvarā centrālajos rajonos, gaidāms neliels lietus, prognozē Latvijas Vides, ģeoloģijas un meteoroloģijas centrs.

Sports «Celtics» treneris: Porziņģis atveseļojas ātrāk nekā gaidījām

Nacionālas basketbola asociācijas (NBA) kluba Bostonas "Celtics" latviešu spēlētāja Kristapa Porziņģa atveseļošanās process rit labāk nekā gaidīts, otrdien atklāja vienības galvenais treneris Džo Mazulla.