• Alens,
  • Jorens,
  • Žanis
Meklēšana MeklēšanaRSSFacebookZiņu lente


Laika ziņas
Facebook
Видео Video


Jauno talantu festivālu Ozolniekos iesvētīs roka monstri «Huskvarn » (+VIDEO)

Teksta izmērs Aa Aa
Kultūra
VS.LV 07:00, 17.07.2024


"Rocktagons" ir aicinājums klausītājiem atbalstīt savējos.


"Huskvarn" ir smagās mūzikas profesionāļi.

17.augustā kvartālā "Masti" Ozolniekos notiks pirmais festivāls "Rocktagons", kurā varēs iepazīties ar Latvijas roka un metālmūzikas jauno paaudzi un piedalīties klinšu kāpšanas aktivitātēs. Festivāla īpašie viesi būs grupas "Huskvarn" un "Laime Pilnīga".

"Rocktagons" programmā ir septiņas jaunas grupas - "De Speakable" spēlē rokmūziku, pie kuras var labi dejot. "Apnika Panika" zina melodisko metālu. "The Tunes" ir alternatīvā roka grupa. "Garu Pagrabs" spēlē smago metālu un dzied par eksistenciālām tēmām. "Ambedo Act" ir alternatīvā roka grupa ar progresive ietekmi. "Blind Shapes" spēlē smago roku. "Askin" zina, kas ir mūsdienīgs roks, kuru papildina ar elektroniskās mūzikas elementiem, un izceļas ar sievieti vokālisti.

"Šīs grupas vēl ir mazpazīstmas, bet tās jau spēlē labu mūziku, tādēļ festivāls "Rocktagons" ir aicinājums klausītājiem atbalstīt savējos, lai klausītāju loks top plašāks! Festivālā uzstāsies arī leģendārie un sevi jau pierādījušie - grupas "Huskvarn" un "Laime Pilnīga"," saka Jānis Bukums, Latvijas Rokmūzikas Asociācijas pārstāvis.

Pasākums notiks kvartālā "Masti", kas atrodas Ozolnieku ezera krastā un piedāvā dažādas aktīvās atpūtas iespējas, gan iespēju ieturēt gardu maltīti. "Rocktagons" laikā notiks klinšu kāpšanas sacensības. Pasākumā sarunas uzturēs Einārs Zalcmanis.


Esiet atbildīgi par komentāriem! Jūsu izteikumi nedrīkst būt pretrunā ar LR likumdošanu.
Portāls VS.LV nenes atbildību par komentāru saturu.
Lasīt visus komentārus

Atbilēt

Anonīmi komentāri

Pievienot

Rekomendējam



ARĪ KATEGORIJĀ

Kultūra Filmu festivāls «‎Baltijas pērle» seansus veltīs Alēna Delona piemiņai (+VIDEO)

Aktiera ierašanās Latvijā, viņa uzstāšanās un uzruna skatītājiem un kolēģiem kinematogrāfistiem - tas viss tagad ataust atmiņā kā sapnis.

Kultūra Lauris Bankevics un Zix izstrādājuši jaunu muzikālu projektu (+VIDEO)

Gaidāmā albuma skanējumu caurstrāvo mīlestības un attiecību tēma.

Kultūra Prinča Harija un Meganas Mārklas tūre Kolumbijā izmaksāja lielu summu

Vizītes laikā Harijs un Megana apmeklēja Kartahenas un Bogotas pilsētas, kā arī īsi piestāja Sanbazilio de Palenkes ciematā, kuru pirms gandrīz 300 gadiem dibināja atbrīvotie Āfrikas vergi.

Kultūra Dženifera Lopesa šķiras no Bena Afleka

Amerikāņu aktrise un dziedātāja Dženifera Lopesa ir iesniegusi tiesā pieteikumu šķirt viņas laulību ar aktieri Benu Afleku, otrdien ziņoja ASV mediji.

Lasiet arī