• Dita,
  • Marta
Meklēšana MeklēšanaRSSFacebookZiņu lente


Laika ziņas
Facebook
Видео Video


Vēl viena neveiksme: Dženifera Lopesa varētu zaudēt 90 miljonus dolāru

Teksta izmērs Aa Aa
Kultūra
VS.LV 08:25, 30.05.2024


Sākotnēji "The Park MGM Theatre" plānoja, ka Dženifera Lopesa sniegs 90 koncertus, piedāvājot miljonu dolāru par katru šovu. Tagad uzstāšanās skaits var tikt samazināts, un maksa par katru koncertu var būt uz pusi mazāka.


instagram.com/jlo
Foto: Instagram

54 gadus vecā amerikāņu dziedātāja un aktrise Dženifera Lopesa turpina piedzīvot grūtus laikus. Kritiķu vēsi uzņemtajai sērijai "Atlas", neveiksmīgajai tūrei un laulības problēmām tagad pievienojusies jauna nepatikšana. Dženiferas Lopesas līgums ar "The Park MGM Theatre" Losandželosā par 90 izrādēm ir apdraudēts, un viņa varētu nopelnīt ievērojami mazāk nekā plānots, ziņo "New York Post".

Sākotnēji māksliniecei tika piedāvāts miljons dolāru par koncertu. Tomēr tagad vienošanās izskatās nestabila, un avoti apgalvo, ka kazino vadītāji kļuvuši nervozi, jo dziedātājas jaunais albums un turneja neizdevās:

"MGM vadība kļūst ļoti nervoza, redzot viņas neveiksmes turnejā. Reti gadās, ka slikta turneja noved pie veiksmīgas uzstāšanās Vegasā."

Biļešu pārdošanas trūkuma dēļ Lopesai par uzstāšanos varētu maksāt ievērojami mazāk – tikai 500-600 tūkstoši dolāru par šovu, un koncertu skaits varētu tikt samazināts.

Sākotnēji tas bija iecerēts kā liels notikums, bet pēc dažām nedēļām viss mainījās, kad tika paziņots, ka Lopesa atcēlusi koncertus septiņās pilsētās savā gaidītajā turnejā, kas sāksies jūnija beigās. Šie koncerti bija plānoti no 22. līdz 30. augustam Nešvilā, Ņūorleānā, Rolijā, Atlantā, Hjūstonā, Klīvlendā un Tampā.

Ne dziedātāja, ne viņas komanda nav komentējuši atcelšanas iemeslu, taču avoti norāda uz sliktu biļešu pārdošanu.

Aprīļa sākumā tika paziņots, ka tūre, kas Lopesai būs pirmā piecu gadu laikā, ir pārdēvēta no "This Is Me... Now: The Tour" uz "This Is Me... Live". Māksliniece pievienoja programmai vecos hitus, lai piesaistītu fanus, kuriem nepatika jaunais albums "This Is Me... Now".

Baumo, ka Lopesa šo lēmumu pieņēmusi, iedvesmojoties no konkurentu, piemēram, Teilores Sviftas un Madonnas, veiksmīgajām turnejām pēdējo divu gadu laikā.

Sliktās biļešu pārdošanas dēļ tūres rīkotājs "Live Nation" mudināja Lopedu atcelt turneju, taču viņa tam nepiekrita.

""Live Nation" ir ļoti noraizējies par biļešu pārdošanas trūkumu un nevēlas, lai Dženifera justos neveikli, redzot tukšas vietas stadionos. Taču Dženiferai ir pārāk liels lepnums, lai to atceltu, tāpēc tūre notiks, lai kas arī notiktu,” stāsta avoti.

Vēl viens iemesls, kāpēc Lopesa nevēlas atcelt turneju, ir viņas publiskās aktivitātes pēdējos gados.

"Vispirms tā bija viņas laulība, tad bezgalīgais medusmēnesis, tad filma un pēc tam albuma izdošana. Viņa juta nepieciešamību izstāstīt mīlas stāstu starp viņu un Benu Afleku viņas dokumentālajā filmā "The Greatest Love Story Never Told". Un tagad Bens ļauj viņai doties lielā turnejā. Tas ir ļoti daudz,” viņi saka.

Zvaigznes jaunais albums debitēja "Billboard" topa 38. vietā, padarot to par viņas pirmo albumu, kas nav iekļuvis labāko divdesmitniekā.


Esiet atbildīgi par komentāriem! Jūsu izteikumi nedrīkst būt pretrunā ar LR likumdošanu.
Portāls VS.LV nenes atbildību par komentāru saturu.
Lasīt visus komentārus

Atbilēt

Anonīmi komentāri

Pievienot

Rekomendējam



ARĪ KATEGORIJĀ

Kultūra Pasaulslavenais Joss Stellings nākammēnes Rīgā prezentēs jaunu filmu (+VIDEO)

Tas ir jauna vīrieša un nobriedušas sievietes, bijušās balerīnas ar neizdevušos dzīvi, sarežģīto savstarpējo attiecību stāsts.

Kultūra Augusta sākumā notiks Vecrīgas zaļumballe

Šogad 2.augustā no plkst.19 līdz 23 Māzās Jaunielas laukumā notiks Vecrīgas zaļumballe.

Kultūra Dailes teātrī top mistisks «Vārnas» iestudējums (+VIDEO)

"Liekas, ka šīs izrādes esmu gaidījis visu savu mūžu".

Kultūra Straupē šodien notiks septītie Latvijas vīndaru svētki

Straupes Zirgu pastā šodien notiks septītie Latvijas vīndaru svētki, aģentūru LETA informē "Straupes tirdziņa" pārstāvji. Vīndaru svētki norisināsies no plkst.11 līdz 15.

Lasiet arī

Kultūra Krievijas producente: Kanje Vests ieradies Maskavā

ASV reperis Kanje Vests ieradies Maskavā, atsaucoties uz pazīstamu Krievijas producenti, svētdien ziņoja vietējie plašsaziņas līdzekļi.

Kultūra Bila Geitsa meita apstiprina attiecības: kurš ir viņas izvēlētais (foto)

Bila Geitsa jaunākā meita Fēbe, 21, oficiāli apstiprinājusi attiecības ar 25 gadus veco Arturu Donaldu, leģendārā mūziķa Pola Makartnija vecāko mazdēlu.

Kultūra Miris aktieris Donalds Sazerlends

88 gadu vecumā miris aktieris Donalds Saterlends, kura ilgā karjera aptvēra tādas filmas kā "Netīrais ducis" un "Bada spēles", ceturtdien paziņoja viņa dēls.

Kultūra Mirusi franču kinoaktrise Anuka Emē

92 gadu vecumā otrdien mirusi franču kinoaktrise Anuka Emē, vēsta Francijas plašsaziņas līdzekļi.