• Ilga
Meklēšana MeklēšanaRSSFacebookZiņu lente


Laika ziņas
Facebook
Видео Video


Smagi slimā Brūsa Vilisa fotogrāfija aizkustināja līdz asarām

Teksta izmērs Aa Aa
Kultūra
VS.LV 07:48, 05.01.2024


Brūsa Vilisa slimība turpina progresēt, un Holivudas aktiera stāvoklis kļūst arvien sarežģītāks. Pēdējo reizi, kad Demija Mūra viņu apciemoja, “cietais rieksts” viņu nepazina.


Foto: Instagram

Pēdējos divos gados Viliss ir cīnījies ar smagu slimību. 2021. gadā ārsti diagnosticēja frontotemporālo demenci, kas diemžēl nevar tikt ārstēta un progresē strauji. Tomēr, neskatoties uz "cietā rieksta" saiknes vājināšanos ar apkārtējo pasauli, viņa saikne ar ģimeni kļūst tikai stiprāka. Katru dienu Brūss Viliss pavada kopā ar mīļotajiem, un par viņu rūpējas ne tikai pašreizējā sieva Emma Heminga, bet arī bijusī sieva Demija Mūra.

Aktiera ģimene centīgi nodrošina, lai viņš varētu turpināt dzīvesveidu, kas ir viņam vispazīstamākais. Piemēram, nesen Vilis kopā ar sievu klusā un ģimeniskā atmosfērā svinēja savu 16. kāzu gadadienu. Holivudas zvaigzni bieži apmeklē viņa meitas no pirmās laulības, un nesen viena no tām, Skauta, dalījās sociālajos tīklos ar jaunu fotogrāfiju, kurā var redzēt, cik aizkustinošas un stipras ir viņu attiecības, neraugoties uz visiem pārbaudījumiem. Fotoattēlā Skauta guļ blakus tēvam, un viņš maigi glāsta viņas galvu.


Foto: Instagram

Pirms vairākiem mēnešiem interneta plašumos parādījās baumas, ka Brūss Viliss uz mirkli jutās labāk, tomēr izrādījās, ka izmaiņas viņa stāvoklī bija nepietiekamas. Slimība turpina progresēt, un aktieris pakāpeniski zaudē spēju atpazīt savus tuviniekus. Piemēram, nesen Demija Mūra viņu apmeklēja, bet aktieris nevarēja atcerēties, ka viņa ir bijusī sieva un trīs meitu māte.

Aktiera sieva Emma Heminga atzīst, ka šī situācija smagi ietekmē viņas sirdi, bet viņa cenšas saglabāt spēku un nepadoties. Neskatoties uz apkārtējo atbalstu no tuvajiem un faniem, dažkārt viņa joprojām jūtas vientuļa un meklē ceļus, kā risināt šo sarežģīto situāciju.

Brūsa Vilisa pirmie slimības simptomi parādījās pirms vairākiem gadiem, kad viņš sāka novērot atmiņas pasliktināšanos. Lai gan viņš beidza savu aktieru karjeru, iepriekš viņam izdevās piedalīties vairākos projektos. Viliss vēlējās nodrošināt, ka pēc darba pārtraukšanas viņa ģimenei nebūs jācieš trūkums un viņi spēs sniegt viņam nepieciešamo aprūpi. Pašlaik aktiera kopējā bagātība tiek lēsta apmēram 250 miljonu dolāru vērtībā.


Esiet atbildīgi par komentāriem! Jūsu izteikumi nedrīkst būt pretrunā ar LR likumdošanu.
Portāls VS.LV nenes atbildību par komentāru saturu.
Lasīt visus komentārus

Atbilēt

Anonīmi komentāri

Pievienot

Rekomendējam



ARĪ KATEGORIJĀ

Kultūra Jaunais vadītājs: Opera ir pilnībā atguvusies pēc Covid-19 pandēmijas

Latvijas Nacionālā opera un balets (LNOB) ir pilnībā atguvusies pēc Covid-19 pandēmijas, intervijā TV3 raidījumā "900 sekundes" atzina jaunais LNOB vadītājs Sandis Voldiņš.

Kultūra Šodien sākas krāšņais mākslas forums «Baltā nakts» (+VIDEO)

Pasākumi tradicionāli notiek ne vien kultūrai un mākslai ierastās vietās, bet arī neierastā vidē.

Kultūra Koris «Kamēr…» aicina uz unikālu koncertu (+VIDEO)

Konkursa norises vietas ģeogrāfiskās koordinātas ir iekodētas koncerta nosaukumā.

Kultūra 44 gadus vecā Rebela Vilsone plāno salaulāties ar savu līgavu Ramonu Agrumu

Slavenību pāris saderinājās 2023. gada sākumā. Amerikāniete Rebela Vilsone un latviete Ramona Agruma audzina mazu meitiņu, kura pasaulē nākusi ar surogātmātes palīdzību.

Lasiet arī