Dž. Dž. Džilindžers iestudēja seriālu «Ekstāze» par slepenu seksu (+VIDEO)

Kultūra
VS.LV 09:23, 23.12.2023 0

Pirmo reizi Latvijā uz filmēšanas laukuma tika pieaicināta intimitātes ainu koordinatore.

 

Vēl nesen kinoteātros visā Latvijā pirmizrādi piedzīvoja Dž. Dž. Džilindžera pilnmetrāžas filma "Ekstāze", kas uzņemta pēc Karīnas Gleitneres (iepriekš Račko) erotiskā romāna motīviem. Televīzijā - seriāla "Ekstāze" pirmā epizode, kas izcelsies ar vēl lielāku atklātību un jaunām sižeta līnijām.

Sešu sēriju erotiskā drāma vēsta par fotogrāfi Efeju, kura, bēgot no rutīnas attiecībās ar vīru, attopas kaisles virpulī ar ekscentrisku mākslinieku Eliasu. Iekāres apreibināta, viņa neaizdomājas par eiforijas sekām. Efeja nonāk kaislību, melu un intrigu virpulī, taču drīz vien šī jaunā aizraušanās kļūst par toksisku attiecību un asaru avotu. Efeja saprot, ka attiecībām ar Eliasu ir sava cena - iznīcība.

Jau filmas pirmizrādē režisors Dž. Dž. Džilindžers norādīja, ka seriālu ir vērts skatīties arī tiem, kas ir redzējuši filmu, jo sešās epizodēs būs lielāka atklātība, jaunas sižeta līnijas un jauni personāži.

Seriāls īpašs arī ar to, ka pirmo reizi Latvijā uz filmēšanas laukuma tika pieaicināta intimitātes ainu koordinatore Ieva Norvele, kas pasaulē jau ir ierasta prakse. Projekta veidotājiem bija ļoti svarīgi, ka saturs tiek ētiski veidots, jo tas atšķir no kaut kā vulgāra vai pornogrāfijas. Tāpat speciāli šim seriālam mākslinieks Artūrs Bērziņš radīja vairākas gleznas, kam seriāla sižetā atvēlēta nozīmīga loma.

Lomās: Linda Kalniņa, Eduards Johansons, Signe Dancīte, Rihards Lepers, Telma Auziņa, Alberts Viegliņš, Lelde Dreimane un citi.


Dž. Dž. Džilindžers dzimis 1966. gada 8. martā Kazahstānā.
Подписывайтесь на Телеграм-канал VS.LV! Заглядывайте на страницу VS.LV на Facebook! И читайте главные новости о Латвии и мире!
Lasīt visus komentārus (0)


ARĪ KATEGORIJĀ

Kultūra Jaunais vadītājs: Opera ir pilnībā atguvusies pēc Covid-19 pandēmijas

Latvijas Nacionālā opera un balets (LNOB) ir pilnībā atguvusies pēc Covid-19 pandēmijas, intervijā TV3 raidījumā "900 sekundes" atzina jaunais LNOB vadītājs Sandis Voldiņš.

Kultūra Šodien sākas krāšņais mākslas forums «Baltā nakts» (+VIDEO)

Pasākumi tradicionāli notiek ne vien kultūrai un mākslai ierastās vietās, bet arī neierastā vidē.

Kultūra Koris «Kamēr…» aicina uz unikālu koncertu (+VIDEO)

Konkursa norises vietas ģeogrāfiskās koordinātas ir iekodētas koncerta nosaukumā.

Kultūra 44 gadus vecā Rebela Vilsone plāno salaulāties ar savu līgavu Ramonu Agrumu

Slavenību pāris saderinājās 2023. gada sākumā. Amerikāniete Rebela Vilsone un latviete Ramona Agruma audzina mazu meitiņu, kura pasaulē nākusi ar surogātmātes palīdzību.

Lasiet arī

Kultūra Latvijas iedzīvotāji arvien biežāk viens otru sasien erotiskos nolūkos (+VIDEO)

Speciālisti ir gatavi sniegt padomu par senās japāņu šibari metodes drošību.

Sabiedrība Bezborodovs: Piedzimstot esam seksuālas būtnes, jo mums ir reproduktīvie orgāni

Katram bērna vecumposmam nepieciešamas tam atbilstošas zināšanas, jo arī bērnu interese atšķiras atkarībā no vecuma, šāds redzējums izskanēja konferencē par veselības mācību un seksuālo izglītību skolās.

Sabiedrība Saeima noraida pieprasījumu Čakšai par seksuālās izglītības mācību materiāliem

Saeima šodien noraidīja "Apvienotā saraksta" (AS) deputātu pieprasījumu izglītības un zinātnes ministrei Andai Čakšai (JV) par Valsts izglītības satura centra (VISC) metodisko materiālu "Seksuālā izglītība - jautājumi un atbildes" nokļūšanu izglītības sistēmā.