Gardēži Jūrmalā varēs turpināt dažādu valstu, tostarp Eiropas, Āzijas un Kaukāza valstu, gastronomijas kultūras, kas veido Jūrmalas unikālo garšu. Restorāni ēdienu un dzērienu pagatavošanā akcentu likuši uz vietējo produktu izmantošanu. Ēdieni gatavoti no Latvijā audzētu briežu, stirnu, strausu, liellopu, jēru gaļas, vietējām zivīm - samiem, zandartiem, akmeņplekstēm -, izmantoti vietējie augļi un dārzeņi - ķirbji, āboli, smiltsērkšķi, upenes, cidonijas.
Jūrmalas restorānu nedēļas piedāvājumi pieejami restorānos "36.line Grill Restaurant", "View", "Faces", "Grill & Fish", "Il Sole", "Grilbārs House of Light", "Laivas", "Lielupe", "Lokāls Veranda", "Majorenhoff","Madam Brioš", "Villa Joma", "Randevu", grila restorāns "Zelta teļš", armēņu restorāns "Zangezur", gruzīnu restorāns "Kinza House", picērija "Stacija Vaivari Pizza", suši restorāns "Sakura", kafejnīca "Zem burām", taverna - picērija "Pie kļavas".
Portāls VS.LV nenes atbildību par komentāru saturu.
Pievienojiet komentāru
Anonīmi komentāri
Atbilēt
Anonīmi komentāri