• Dita,
  • Marta
Meklēšana MeklēšanaRSSFacebookZiņu lente


Laika ziņas
Facebook
Видео Video


REZarin albums ir liels latviešu deju mūzikas panākums (+VIDEO)

Teksta izmērs Aa Aa
Kultūra
VS.LV 11:07, 03.12.2023


"Katrai dziesmai ir sava svārstību amplitūda".


"Sajūtas, nospēlējot visas albuma dziesmas DJ setā pie pults, ir kā dzirdēt tās no jauna".

Deju mūzikas producents REZarin (Rūdolfs Elvis Zariņš) laida klajā debijas albumu "Resonance".

'Pēdējos gadus esmu ļoti aktīvi strādājis pie dziesmu producēšanas un to izdošanas, izdodot dziesmas, kas viena par otru ir vairāk citādāka gan skanējuma, gan stila ziņā, taču šogad, paskatoties no malas uz iesākto, es sapratu, ka šīs dziesmas ir noliekamas blakus cita citai un tā arī radās mana pārliecība, ka savos 28 gados es varētu beidzot nonākt līdz savam pirmajam izdotajam albumam,' stāsta REZarin.

Albumā ir astoņas dziesmas, tostarp pavisam jauns singls 'Horizon', kurš līdz šim vēl publiski nebija pieejams. 'Resonance' iekļauj jau tādas REZarin dziesmas kā 'Be With Me', 'Again And Again', 'Phoenix' un citas, kas jau bija paspējušas iekarot klausītāju plejlistes un pat arī topus, kā piemēram 'Thunder' un 'I Got You', populārākajā klubu mūzikas lejupielādes portālā Beatport, ierindojās 57. un 51. vietās.

'Nosaukums 'Resonance' tāpēc, ka katrai dziesmai ir sava svārstību amplitūda, kas tās padara unikālas, un es ļoti ceru, ka katra no tām atradīs savu klausītāju, jo mēs katrs esam atšķirīgi un unikāli. Sajūtas, nospēlējot visas albuma dziesmas DJ setā pie pults, ir kā dzirdēt tās no jauna, lai arī, pavadot neskaitāmas stundas studijā, producējot, katra dziesma visticamāk jau ir nospēlēta vismaz tūkstoš reižu. Līdz ar to es vēlos aicināt jebkuru klausītāju ne tikai atrast savu dziesmu manā albumā, bet to vismaz vienu reizi arī noklausīties pilnā garumā,' bilst Rūdolfs.

Tieši pilna garuma albumu ir iespējams noklausīties ne tikai straumēšanas vietnēs, bet arī sagatavotā video, kas tika filmēts Rīgā, Dauderu parkā, kur pats REZarin arī to atskaņoja.


Esiet atbildīgi par komentāriem! Jūsu izteikumi nedrīkst būt pretrunā ar LR likumdošanu.
Portāls VS.LV nenes atbildību par komentāru saturu.
Lasīt visus komentārus

Atbilēt

Anonīmi komentāri

Pievienot

Rekomendējam



ARĪ KATEGORIJĀ

Kultūra Pasaulslavenais Joss Stellings nākammēnes Rīgā prezentēs jaunu filmu (+VIDEO)

Tas ir jauna vīrieša un nobriedušas sievietes, bijušās balerīnas ar neizdevušos dzīvi, sarežģīto savstarpējo attiecību stāsts.

Kultūra Augusta sākumā notiks Vecrīgas zaļumballe

Šogad 2.augustā no plkst.19 līdz 23 Māzās Jaunielas laukumā notiks Vecrīgas zaļumballe.

Kultūra Dailes teātrī top mistisks «Vārnas» iestudējums (+VIDEO)

"Liekas, ka šīs izrādes esmu gaidījis visu savu mūžu".

Kultūra Straupē šodien notiks septītie Latvijas vīndaru svētki

Straupes Zirgu pastā šodien notiks septītie Latvijas vīndaru svētki, aģentūru LETA informē "Straupes tirdziņa" pārstāvji. Vīndaru svētki norisināsies no plkst.11 līdz 15.

Lasiet arī