Latvijas iedzīvotāji arvien biežāk viens otru sasien erotiskos nolūkos (+VIDEO)

Kultūra
VS.LV 07:59, 09.11.2023 0

Speciālisti ir gatavi sniegt padomu par senās japāņu šibari metodes drošību.

 

Latvijā arvien vairāk entuziastu vēlas atklāt Japānas erotiskās sasiešanas mākslas šibari kulturālo, sociālo un psiholoģisko daudzpusību, kā arī iemācīties paši siet mezglus un izzināt drošības un komunikācijas aspektus.

Šī prakse tiek izmantota gan kā erotiska spēle, kuras laikā notiek partneru fiziska un garīga satuvināšanās, gan radoša nodarbe, kuras rezultāts piešķir īpašu noskaņu fotosesijās.

Eksperte Laura Zutere Rīgā dalīsies zināšanās, ko iesākt, lai nesastaptos ar tādiem vājas vai pārāk saspringtas iegurņa pamatnes muskulatūras simptomiem kā urīna nesaturēšana, mazā iegurņa orgānu noslīdējumi, seksuālās baudas trūkums un citiem.

"Seksam ir divas galvenās funkcijas - dzimtas turpināšana un hēdonisms jeb baudas piedzīvošana visplašākajā nozīmē. Kad cilvēka pamatvajadzības ir apmierinātas, atlikusī enerģija iedvesmo meklēt arvien jaunus veidus, kā padarīt dzīvi un tās intīmo pusi aizraujošāku," komentē meistarklases vadītāja, seksualitātes pētniece un pasniedzēja Natalja Sorokina.

Подписывайтесь на Телеграм-канал VS.LV! Заглядывайте на страницу VS.LV на Facebook! И читайте главные новости о Латвии и мире!
Lasīt visus komentārus (0)


ARĪ KATEGORIJĀ

Kultūra «Sotheby's» izsolīs humanoīda robota darinātu portretu

Izsoļu nams "Sotheby's" novembrī Londonā izsolīs angļu matemātiķa Alana Tjūringa portretu, kuru darinājis humanoīds robots.

Kultūra Latviešu reperi ierakstījuši satriecošu albumu (+VIDEO)

Dziesmai iznākusi arī video versija, kas ļaus Singapūras Satīna dalībniekus iepazīt pavism jaunos tēlos.

Kultūra Kultūras mantojuma sarakstā iekļauta jostu un zvejas tīklu darināšana

Nacionālajā Nemateriālā kultūras mantojuma sarakstā iekļauta latviešu tradicionālo jostu un zvejas tīklu darināšana, informē Latvijas Nacionālais kultūras centrs (LNKC).

Lasiet arī

Kultūra Dž. Dž. Džilindžers iestudēja seriālu «Ekstāze» par slepenu seksu (+VIDEO)

Pirmo reizi Latvijā uz filmēšanas laukuma tika pieaicināta intimitātes ainu koordinatore.

Sabiedrība Bezborodovs: Piedzimstot esam seksuālas būtnes, jo mums ir reproduktīvie orgāni

Katram bērna vecumposmam nepieciešamas tam atbilstošas zināšanas, jo arī bērnu interese atšķiras atkarībā no vecuma, šāds redzējums izskanēja konferencē par veselības mācību un seksuālo izglītību skolās.

Sabiedrība Saeima noraida pieprasījumu Čakšai par seksuālās izglītības mācību materiāliem

Saeima šodien noraidīja "Apvienotā saraksta" (AS) deputātu pieprasījumu izglītības un zinātnes ministrei Andai Čakšai (JV) par Valsts izglītības satura centra (VISC) metodisko materiālu "Seksuālā izglītība - jautājumi un atbildes" nokļūšanu izglītības sistēmā.