Kuldīgā šodien notiks Hercoga Jēkaba gadatirgus

Kultūra
LETA 07:13, 07.10.2023 0

Šodien no plkst.12 līdz 16 Kuldīgā jau 12.reizi notiks Hercoga Jēkaba gadatirgus.

 

Tā informēja pašvaldības mārketinga un sabiedrisko attiecību nodaļas vadītāja Ilze Meirupska-Eglīte.

Rudens gadatirgus vienkopus pulcē visus novada pagastu un citu vietu tirgotājus, tirgošanos papildinot ar kultūras programmu.

Plkst.12, atskanot lielgabala zalvei, sāksies tirgošanās. Kuldīdzniekus ar vecpilsētas iekļaušanu UNESCO Pasaules mantojuma sarakstā sveiks Kuldīgas novada domes priekšsēdētāja Inese Astaševska ("Kuldīgas novadam"), būs arī iespēja uzzināt, ko pilsētai nozīmē prestižā atzinība un kāds pašvaldības atbalsts ēku restaurēšanā pieejams iedzīvotājiem.

Uz Pilsētas dārza skatuves spēlēs "Suitu dūdenieki", kapela "Lēnām par tiltu", Laimis Rācenājs un mariači grupa un snēpelnieku kapela "Kā ir, tā ir".

Plkst.16 Kuldīgas Sv. Katrīnas baznīcā Džūlija Arnaboldi (alts) un Dārta Tīsenkopfa Muselli (arfa) aicinās klausītājus uz koncertu "Balsis un ilūzijas. Viola Itinerante".

Подписывайтесь на Телеграм-канал VS.LV! Заглядывайте на страницу VS.LV на Facebook! И читайте главные новости о Латвии и мире!
Lasīt visus komentārus (0)


ARĪ KATEGORIJĀ

Kultūra Jaunais vadītājs: Opera ir pilnībā atguvusies pēc Covid-19 pandēmijas

Latvijas Nacionālā opera un balets (LNOB) ir pilnībā atguvusies pēc Covid-19 pandēmijas, intervijā TV3 raidījumā "900 sekundes" atzina jaunais LNOB vadītājs Sandis Voldiņš.

Kultūra Šodien sākas krāšņais mākslas forums «Baltā nakts» (+VIDEO)

Pasākumi tradicionāli notiek ne vien kultūrai un mākslai ierastās vietās, bet arī neierastā vidē.

Kultūra Koris «Kamēr…» aicina uz unikālu koncertu (+VIDEO)

Konkursa norises vietas ģeogrāfiskās koordinātas ir iekodētas koncerta nosaukumā.

Kultūra 44 gadus vecā Rebela Vilsone plāno salaulāties ar savu līgavu Ramonu Agrumu

Slavenību pāris saderinājās 2023. gada sākumā. Amerikāniete Rebela Vilsone un latviete Ramona Agruma audzina mazu meitiņu, kura pasaulē nākusi ar surogātmātes palīdzību.

Lasiet arī