• Salvis,
  • Selva,
  • Venta
Meklēšana MeklēšanaRSSFacebookZiņu lente


Laika ziņas
Facebook
Видео Video


Rīgā notiks radošs labdarības festivāls

Teksta izmērs Aa Aa
Kultūra
LETA 20:55, 27.08.2023


Oktobrī jau otro gadu notiks labdarības festivāls "Mīlēt. Iedvesmot. Dalīties", kura mērķis ir atbalstīt un palīdzēt attīstīties sievietēm biznesā, radošajā un savstarpējo attiecību jomā, informē pasākuma rīkotāji.



Paredzēts, ka 8.oktobrī no plkst.11 līdz 20 notiks virkne dažādu lietišķo un izklaides pasākumu - biznesa forums ar populāriem Latvijas uzņēmējiem, sievietēm paredzēta produktu izstāde, vairāki konkursi, piemēram, "Ms. Uzņēmēja 2023", "Stilistu, vizāžistu, frizieru konkurss MID-Style 2023", kā arī labdarības izsole, modes skates, koncerts, loterija un citi izklaidējoši pasākumi. Notiks arī īpaša bērniem veltīta divu stundu programma, kurā būs bērnu talantu konkurss, spēles, meistarklases un citi izklaidējoši pasākumi.

Daļa līdzekļu, kas tiks iegūti par pārdotajām biļetēm, tiks novirzīti biedrībai "Par dzīvot", kas sniedz atbalstu vēža slimniekiem. Tāpat festivāls atbalsta labdarības biedrību "Steidzīgo bērnu fejas", Latvijas sieviešu invalīdu asociāciju "Aspazija" un Slokas dzīvnieku patversmi.

Festivāla mērķis ir sniegt atbalstu Latvijas sievietēm, kas nav baidījušās uzsākt savu biznesu un īsteno savus sapņu projektus. Pērn festivālā piedalījās vairāk nekā 50 sieviešu - uzņēmēju. Šogad tajā piedalīsies ne tikai Latvijas, bet arī Lietuvas, Igaunijas un Ukrainas pārstāves.

Festivāls notiks pasākumu centrā "ATTA Centre".


Esiet atbildīgi par komentāriem! Jūsu izteikumi nedrīkst būt pretrunā ar LR likumdošanu.
Portāls VS.LV nenes atbildību par komentāru saturu.
Lasīt visus komentārus

Atbilēt

Anonīmi komentāri

Pievienot

Rekomendējam



ARĪ KATEGORIJĀ

Kultūra Rīgā uzstāsies populārais britu mākslinieks DUB FX (+VIDEO)

Viņš ir sakrājis vairāk nekā 300 miljonus skatījumu vietnē YouTube.

Kultūra Muzeju naktī runās par latviešu kino leģendu Adu Neretnieci (+VIDEO)

"Kinorežisors - tā ir nolādēti grūta profesija, īpaši sievietei".

Kultūra Francijā sāksies Kannu festivāls, kurā demonstrēs Latvijas filmu «Straume»

Francijā šodien sāksies Kannu kinofestivāls, kur konkursam "Īpašais skatiens"atlasīta arī Latvijas režisora Ginta Zilbaloža pilnmetrāžas animācijas filma "Straume" jeb "Flow", aģentūru LETA informēja Nacionālā kino centra (NKC) pārstāve Margarita Rimkus.

Kultūra Azerbaidžānas paklāji rotā Liepājas muzeju (+VIDEO)

Aušanai tiek izmantots tikai roku darbs.

Lasiet arī

Sabiedrība Īpašās brokastīs tiks izsolīti Latvijas un Ukrainas slavenību ziedojumi

Par godu Ukrainas Neatkarības dienai ceturtdien no plkst.9 līdz plkst.12 norisināsies labdarības brokastis un izsole, informēja izsoles organizatore Dace Ozola-Slaidiņa.

Sabiedrība Jaunpils pilī labdarības koncertā vāks līdzekļus vētras seku likvidēšanai

Šodien no plkst.19 Jaunpils pils laukumā notiks labdarības koncerts "Ar mūziku pret vētru" Jaunpils pils, Jaunpils baznīcas un mājsaimniecību atjaunošanai pēc vētras, kas plosījās 7.augustā, informēja pils izpilddirektore Inese Gintere.