• Ilga
Meklēšana MeklēšanaRSSFacebookZiņu lente


Laika ziņas
Facebook
Видео Video


Pēc Rīgas, Brisele beidzot izsludinājusi sankcijas pret reperi Timati (VIDEO)

Teksta izmērs Aa Aa
Kultūra
VS.LV 13:16, 25.07.2023


Junusova kunga aktīvi Rietumos tiks iesaldēti, viņam pašam tiks aizliegts iebraukt visās Eiropas valstīs.


Timati (pa labi) ar citu persona non grata Latvijā, dziedātāju Grigoriju Ļepsu.


Krievu reperis Timati, kurš vēlējās attīstīt biznesu Latvijā, kopā ar popelku Šamanu tagad oficiāli ir pakļauts Eiropas Savienības sankcijām.

“Black Star Wear” apģērbu veikals "Alfa" centrā nav pastāvējis jau ilgu laiku. Šī preču zīme Latvijā darbojās no 2019. gada septembra līdz 2022. gada martam.

Zīmola īpašnieks un reklāmas seja ir reperis bija miljonārs Timurs Junusovs jeb Timati. Viena no viņa pēdējām kolekcijām ir radīta sadarbībā ar Krievijas aizsardzības ministrijas akciju sabiedrības “Vojentorg” veikalu tīklu “Krievijas armija”.

“Black Star Wear” militārā apģērba līnija dienasgaismu ieraudzīja skatē, kas norisinājās vienā no slepenākajiem KF armijas objektiem – Nacionālajā Aizsardzības vadības centrā. Šis ir Krievijas militārās vadības smadzeņu centrs, kura mērķis ir turēt koordinētā kaujas gatavībā Krievijas bruņotos spēkus karam pret Ukrainu.

Pats Timati, kurš prezidenta priekšvēlēšanu kampaņā kļuva par vienu no aģitatoriem – Putina uzticības personām, Ukrainu salīdzina ar “jaunāko brāli – narkomānu”.

Protams, arī “jaunākajam brālim” ar “Black Star Wear” īpašnieku attiecības nav no labākajām – piemēram, gadījums, kad divu šīs valsts futbola komandu spēles laikā tika atskaņota Timati dziesma, izvērtās par skandālu vietējās pilsētas domē.

Timati (dzimis 1983. gada 15. augustā Maskavā) uzsāka karjeru 1998. gadā. Ieguva atpazīstamību 2004. gadā pēc dalības raidījumā "Talantu Fabrika" (Фабрика звёзд). 2006. gadā izdeva savu pirmo solo albumu Black Star un kopā ar partneriem izveidoja tāda paša nosaukuma mūzikas zīmolu, kas vēlāk kļuva par pārvaldītājsabiedrību, kurā apvienojās dažādi uzņēmumi — no apģērbu un burgeru veikaliem līdz frizētavām un tetovēšanas saloniem.

Filmējies vairākās filmās un televīzijas seriālos, kur lielākoties tēloja kameo lomas. Apbalvots ar vairākām Krievijas mūzikas balvām.


Esiet atbildīgi par komentāriem! Jūsu izteikumi nedrīkst būt pretrunā ar LR likumdošanu.
Portāls VS.LV nenes atbildību par komentāru saturu.
Lasīt visus komentārus

Atbilēt

Anonīmi komentāri

Pievienot

Rekomendējam



ARĪ KATEGORIJĀ

Kultūra Jaunais vadītājs: Opera ir pilnībā atguvusies pēc Covid-19 pandēmijas

Latvijas Nacionālā opera un balets (LNOB) ir pilnībā atguvusies pēc Covid-19 pandēmijas, intervijā TV3 raidījumā "900 sekundes" atzina jaunais LNOB vadītājs Sandis Voldiņš.

Kultūra Šodien sākas krāšņais mākslas forums «Baltā nakts» (+VIDEO)

Pasākumi tradicionāli notiek ne vien kultūrai un mākslai ierastās vietās, bet arī neierastā vidē.

Kultūra Koris «Kamēr…» aicina uz unikālu koncertu (+VIDEO)

Konkursa norises vietas ģeogrāfiskās koordinātas ir iekodētas koncerta nosaukumā.

Kultūra 44 gadus vecā Rebela Vilsone plāno salaulāties ar savu līgavu Ramonu Agrumu

Slavenību pāris saderinājās 2023. gada sākumā. Amerikāniete Rebela Vilsone un latviete Ramona Agruma audzina mazu meitiņu, kura pasaulē nākusi ar surogātmātes palīdzību.

Lasiet arī

Sabiedrība Latvijā plāno liegt uzturēties arī Baltkrievijā reģistrētām automašīnām

Tieslietu ministrija (TM) šobrīd izstrādā un iesniegs Saeimas Tautsaimniecības, agrārās, vides un reģionālās politikas komisijai likumprojektu, lai liegtu Latvijā uzturēties Baltkrievijā reģistrētiem transportlīdzekļiem, tostarp šķērsot ar šādām automašīnām valsts robežu tranzītā. Jau pašlaik līdzīgs regulējums ieviests attiecībā uz Krievijā reģistrētām automašīnām.

Ekonomika Latvijā no Krievijas importēja vairāk graudaugu produktu nekā pirms gada

Latvijā šogad pirmajā pusgadā no Krievijas importēja 214 800 tonnu graudaugu produktu, kas ir par 2,7% vairāk nekā 2023.gada pirmajā pusgadā, kad importēja 209 129 tonnas, aģentūra LETA noskaidroja Valsts ieņēmumu dienestā (VID).

Pasaule Ar jauno sankciju pakotni ES vēlas novērst sankciju pret Krieviju apiešanu

Ar jauno sankciju pakotni pret Baltkrieviju Eiropas Savienība (ES) vēlas novērst sankciju pret Krieviju apiešanu caur Baltkrieviju, vietnē "X" skaidro Ārlietu ministrija (ĀM).

Pasaule ES apstiprināja 14.sankciju pakotni pret Krieviju

Pirmdien Luksemburgā Eiropas Savienības (ES) Ārlietu padomes sanāksmē ES dalībvalstis beidzot apstiprināja 14.sankciju pakotni pret Krieviju, mikroblogošanas vietnē "X" informē ārlietu ministre Baiba Braže (JV).