Kārumniekiem! Jūlijā notiks Mālpils zemeņu svētki

Kultūra
LETA 05:44, 19.06.2023 0

Mālpilī 1.jūlijā jau trešo gadu tiks svinēti zemeņu svētki, informēja Siguldas novada pašvaldības sabiedrisko attiecību nodaļā.

 

Svētku laikā apmeklētājiem būs iespēja degustēt un iegādāties zemenes, iepazīties ar amatnieku un mājražotāju piedāvājumu, dienas garumā klausīties koncertus un piedalīties dažādās atrakcijās, savukārt vakarā paredzēts grupu "Citi zēni" un "Dziļi violets" koncerts.

Mālpilī zemenes audzē slēgtās platībās un atklātos laukos vairāk nekā 27 hektāru platībā.

SIA "Mālpils zemenes" saimniecībā 1.jūlijā, plkst.12 Andris Apsītis kopā ar Valdu Laugali un SIA "AM Ozoli" pārstāvi gaidīs ikvienu pie zemeņu laukiem, lai atbildētu uz jautājumiem par to, kā šajā saimniecībā audzē zemenes atklātā laukā. Tikšanās vieta tiks precizēta un aktuālā informācija ievietota mājaslapā "www.malpilszemenes.lv".

Līdz 27.jūnija plkst.23.59 turpinās pieteikšanās Mālpils zemeņu svētku Kūku konkursā. Lai to izdarītu, jāreģistrējas, aizpildot veidlapu tiešsaistē.

Mālpils zemeņu svētkus rīko Mālpils Kultūras centrs sadarbībā ar iedzīvotāju iniciatīvu grupu "Mālpils iedvesmo", kā arī pateicoties Siguldas novada pašvaldības un Mālpils uzņēmēju atbalstam.

Подписывайтесь на Телеграм-канал VS.LV! Заглядывайте на страницу VS.LV на Facebook! И читайте главные новости о Латвии и мире!
Lasīt visus komentārus (0)


ARĪ KATEGORIJĀ

Kultūra Miris Latvijas Nacionālās operas ilggadējais solists Blaumanis

Trešdien, 15.maijā, mūžībā devies Latvijas Nacionālās operas un baleta (LNOB) ilggadējais solists, baritons Andris Blaumanis, vēsta LNOB.

Kultūra Rīgā uzstāsies populārais britu mākslinieks DUB FX (+VIDEO)

Viņš ir sakrājis vairāk nekā 300 miljonus skatījumu vietnē YouTube.

Kultūra Muzeju naktī runās par latviešu kino leģendu Adu Neretnieci (+VIDEO)

"Kinorežisors - tā ir nolādēti grūta profesija, īpaši sievietei".

Kultūra Francijā sāksies Kannu festivāls, kurā demonstrēs Latvijas filmu «Straume»

Francijā šodien sāksies Kannu kinofestivāls, kur konkursam "Īpašais skatiens"atlasīta arī Latvijas režisora Ginta Zilbaloža pilnmetrāžas animācijas filma "Straume" jeb "Flow", aģentūru LETA informēja Nacionālā kino centra (NKC) pārstāve Margarita Rimkus.

Lasiet arī