Samanta Tīna ar koncerttūri «Vēstule Tev» apbraukās Latviju

Kultūra
VS.LV 13:05, 06.06.2023 0

Samanta Tīna oktobrī dosies koncerttūrē "Vēstule Tev", informēja rīkotāju pārstāve Līva Cimmermane.

 

Koncerti notiks 21.oktobrī Tukuma novada Jaunmoku pilī, 27.oktobrī "The Art Ranch Dukuri" Cēsīs, 28.oktobrī, Leģendu naktī, Cesvaines pilī, 3.novembrī Liepājā, kultūras namā "Wiktorija", 9.decembrī koncertzālē "Kļaviņš Piano" Kuldīgā, un tūre noslēgsies 26.decembrī Rīgā "Amoralle Level Up" telpā.

"Šajā tūrē vēlos vest klausītāju sava veida ceļojumā, dzīves pieredzē, daloties ar saviem piedzīvojumiem, pārdzīvojumiem, nodevību, kāpumiem un kritumiem, bet tādā veidā motivējot, iedvesmojot, ka viss ir pārvarams, un galvenais ir ticība sev un savai būtībai," teic dziedātāja.Un piebilst: "Dalīšos gan Indijas, gan attiecību pieredzē, ko esmu mācījusies no smagām un sāpīgām pieredzēm, kas manī atstājušas ļoti dziļas un sāpīgas rētas, dalīšos arī ar Eirovīzijas pārdzīvojumiem, kritumiem, sevis kritizēšanu un perfekcionismu, kā tas mani ietekmējis, ko man mācījis, kādas atziņas esmu guvusi, lai varētu atkal saņemties iet uz priekšu!"

Kā apgalvo Samanta Tīna, koncerti tiks veidoti ļoti romantiski, atklāti, privāti, sveču gaismā. Tie būs ļoti uz “Tu” vērsti koncertstāsti, ko divatā ar pianistu Haraldu Stenclavu māksliniece nodos saviem klausītājiem.

Biļetes iespējams iegādāties "Biļešu Servisa" kasēs.

Подписывайтесь на Телеграм-канал VS.LV! Заглядывайте на страницу VS.LV на Facebook! И читайте главные новости о Латвии и мире!
Lasīt visus komentārus (0)


ARĪ KATEGORIJĀ

Kultūra Dons: «Esmu gandarīts ar paveikto»

Latvijas delegācija dziedātāja Dona veikumu Eirovīzijas konkursā vērtē pozitīvi, uzsverot, ka uz šo konkursu var atskatīties ar lepnuma sajūtu, jo pēc ilgiem laikiem Latvija pelnīti atgriezusies konkursa finālā, sacīja Latvijas delegācijas vadītājs Guntars Gulbiņš.

Kultūra Jūrmala ir sagatavojusi plašu piedāvājumu uz Muzeju nakti (+VIDEO)

Nākamsestdien ieeja visās ikoniskajās vietās būs bez maksas.

Kultūra Latviešu dziedātājs Kanters ar draugu palīdzību gatavo jaunu albumu (+VIDEO)

"Mēs savā ikdienā skrienam un reizēm piemirstam, ko no dzīves vēlamies".

Kultūra Eirovīzijā uzvar Šveice; Dons - 16.vietā

Latvijas pārstāvis dziedātājs Dons ar dziesmu "Hollow" ("Neīsts") starptautiskajā Eirovīzijas dziesmu konkursa finālā ierindojās 16.vietā, bet Zviedrijas pilsētā Malme sestdien notikušajā konkursā uzvarēja Šveici pārstāvošais dziedātājs Nemo (pilnā vārdā Nemo Metlers) ar dziesmu "The Code" ("Kods"), kopā iegūstot 591 punktu.

Lasiet arī