• Asja,
  • Asnate,
  • Dāgs,
  • Dārgs
Meklēšana MeklēšanaRSSFacebookZiņu lente


Laika ziņas
Facebook
Видео Video


Sola - būs jautri! Jūrmalā notiks humora lielkoncerts

Teksta izmērs Aa Aa
Kultūra
VS.LV 21:11, 17.05.2023


Pirmo reizi pēc ilgāka laika Dzintaru koncertzālē norisināsies īsts humora minifestivāls - 12.jūlijā Jūrmalā notiks humora koncerts "Ņezlobins un draugi". Kopā ar Aleksandru Ņezlobinu uz skatuves kāps komēdijas žanra zvaigznes: estrādes humora superleģenda Mihails Šacs un populārā jaunā māksliniece, kas savulaik piedalījusies projektā "Stand Up na TNT", Irīna Prihodko.


Ilustratīvs foto.

Mihailu Šacu zina visi. Leģendārs estrādes komiķis, slavens konferansjē, kinoaktieris, televīzijas raidījumu vadītājs, producents, KVN dalībnieks, viens no televīzijas komēdijseriālu "OSP studija" un "33 kvadratnih metra" autoriem un dalībniekiem. Mākslinieka oriģinālais stils ir nodrošinājis milzīgu popularitāti visplašākajā auditorijā. Mihails Šacs ir dziļdomīgs autors, kas saprotamā valodā runā par visdažādākajiem jautājumiem. Viņam ir sveši jebkādi ierobežojumi, tāpēc viņa daiļrade ir daudzšķautņaina, bet monologi - dzirkstoša humora pilni.

Koncerta viešņa būs arī televīzijas projektu "Stand Up na TNT", "Otkritij mikrofon", "Prožarka" un "YouTube" projekta "Roast Battle" dalībniece Irīna Prihodko. Talantīgā māksliniece ir strauji ieguvusi uzticīgus cienītājus, kas augstu vērtē viņas patiesumu un tiešumu. Monologu sižetus Irīna bieži izraugās no personiskās dzīves pieredzes.

12.jūlijā Dzintaru koncertzāles apmeklētājus priecēs oriģināla izrāde, kas vienos paaudzes! Spilgtas emocijas izjutīs visi: gan tie, kam iet pie sirds 90.gadu un šā gadsimta sākuma humora klasika, gan tie, kam patīk talantīgo jaunā viļņa komiķu daiļrade. Humora koncentrācija Aleksandra Ņezlobina minifestivālā pārsniegs pat vispārdrošākās vēlmes, un labs garastāvoklis ir nodrošināts vēl ilgi pēc koncerta!

Biļetes var iegādāties visās "Biļešu servisa" kasēs un vietnē www.bilesuserviss.lv.


Esiet atbildīgi par komentāriem! Jūsu izteikumi nedrīkst būt pretrunā ar LR likumdošanu.
Portāls VS.LV nenes atbildību par komentāru saturu.
Lasīt visus komentārus

Atbilēt

Anonīmi komentāri

Pievienot

Rekomendējam



ARĪ KATEGORIJĀ

Kultūra AB dambī notiks festivāls «‎bez narkotikām un alkohola»‎ (+VIDEO)

"Мēs cenšamies rūpēties par naturālu un īstu pieredzi".

Kultūra Durbes pils pagalmā ar albuma prezentācijas koncertu debitē Afroedīte (+VIDEO)

Dziedātāja sevi jūlijā pieteica ar albumu "Mīlestības dziesmas iesācējiem".

Kultūra 13. septembrī Rotko centrā atklās ebreju mākslinieka no Krievijas (+VIDEO)

Starp Geršova nozīmīgākajiem darbiem jāmin sērijas “Mikelandželo” un “Atmiņas par Vitebsku”, cikli “Par Dmitrija Šostakoviča septīto simfoniju” un “Rekviēms”, kā arī Marka Šagāla un Pāvela Filonova portreti.

Kultūra Amerikāņu vokālie speciālisti meklē talantus Rīgā un Liepājā (+VIDEO)

Latvijas speciālistiem būs iespēja klausīties tieši viņiem pielāgotas lekcijas.

Lasiet arī