Comedy Latvia komiķi šogad uz iesma ceps Ufo

Kultūra
VS.LV 14:20, 20.04.2023 0

Komiķu apvienība "Comedy Latvia" piedāvā gada karstāko notikumu uz Latvijas komēdijas skatuves - "Cepienu", kas 20.maijā plkst.19:00 risināsies koncertzālē "Palladium". "Comedy Latvia" komiķi atklās grilēšanas sezonu, cepinot trīs Latvijā ievērojamus cilvēkus - humora personību Ufo, reperi ansi un improvizatoru un pasākumu vadītāju Kasparu Breidaku, informē "Comedy Latvia" vadītājs Edgars Žukovskis.

 

Galvenajā lomā šogad būs tautā zināmais jokotājs Ufo - īstajā vārdā Kaspars Upacieris. Viņš daudzus gadus strādājis radio SWH studijā stāstot jokus. Ufo šogad atgriezies uz Latvijas komēdijas skatuves ar humora izrādi "UFO, izstāsti kādu joku". Šī Ufo izrāde un lēmums sacensties stand-up komēdijas lauciņā ar "Comedy Latvia" komiķiem, liek mums Ufo uzdurt uz iesma. Līdzīgs scenārijs bija arī 2022.gada cepienā, kad cepinājām Baibu Sipenieci - Gavari. Kā zināms, Baiba neilgi pēc dalības cepienā savu stand-up izrādi pārtrauca izrādīt Latvijas kultūras namos. Vai ar Ufo būs līdzigi?

Uz skatuves būs arī izcilais Latvijas reperis ansis. Jāatzīst, ka ansis ir tuvs "Comedy Latvia" draugs un, cik mums zināms, tuvākajā laikā viņam nav plānots iemainīt repu pret stand-up komēdiju. Komiķiem ir vēlme nedaudz piebremzēt Latvijas repa scēnas attīstību, kas pēdējos gados popularitātē ir aizskrējusi pa priekšu stand-up komēdijai, un viens no galvenajiem hip hop mūzikas karognesējiem, viennozīmīgi, ir ansis.

Trešā zvaigzne, kurai šogad paredzam vietu uz restēm, ir improvizators un lieliskais pasākumu vadītājs Kaspars Breidaks. Iemesls ir gaužām vienkāršs - improvizatori un komiķi ir mūžīgie ienaidnieki. Lai arī no virspuses šķiet, ka mēs tādi draudzīgi un viens otru atbalstoši, privātās sarunās dzirdama neapmierinātība par otra spēju labāk sasmīdīnāt publiku. Komiķiem jau sen ir bijis sapnis pateikt kādam improvizatoram visu ko domājam - Kaspars ir gatavs uzņemt uguni uz sevi. Comedy Latvia skatuves stūrī būs neatkārtojamie un vienreizējie Latvijas stand-up smagsvari - Rūdolfs Kugrēns, Jānis Kreičmanis, Aleksandrs Guzenko, Kalvis Troska, Kaspars Žilins, Kārlis Strautiņš un Edgars Staškevičs. Par mūziku rūpēsies DJ All-Viss.

Šis būs jau piektais 'Comedy Latvia' slavenību cepiens. Iepriekš esam pasmējušies par Edavārdiem, Ralfu Eilandu, Renāru Zeltiņu, Ozolu, Roju un Baibu Sipenieci-Gavari.

Подписывайтесь на Телеграм-канал VS.LV! Заглядывайте на страницу VS.LV на Facebook! И читайте главные новости о Латвии и мире!
Lasīt visus komentārus (0)


ARĪ KATEGORIJĀ

Kultūra Kuldīgas mākslinieces Sabīnes Verneres darbi tika novērtēti Vīnē (+VIDEO)

Verneres darbi ir izteikti jutekliski, emocionāli un estētiski pievilcīgi.

Kultūra «Emmy» ceremonijā triumfē «Shogun» un «Hacks»

"Emmy" balvu pasniegšanas ceremonijā svētdien Losandželosā labāko seriālu godalgas saņēma seriāli "Shogun" ("Sjoguns") un "Hacks" ("Padomi").

Kultūra Piedzīvojumu filma «Banāns upē» dodas Latvijas tūrē

Stāsta centrā ir jauns vīrietis, kurš mēģina sadraudzēties ar savas draudzenes trīspadsmit gadus veco dēlu.

Kultūra «Autobuss debesīs» ieraksta jaunu singlu un gatavojas 25 gadu jubilejam (+VIDEO)

"Tagad, gatavojoties tūrei un jaunajam albumam, sapratām, ka dziesma ir īsta pērlīte".

Lasiet arī

Veselība Abu Meri vēlas pamata vakcīnas noteikt par obligātām

Latvijā būtu nepieciešams stingrāk ierobežot par vakcināciju izplatīto dezinformāciju, šodien preses konferencē pēc Imunizācijas valsts padomes sēdes pauda veselības ministrs Hosams Abu Meri (JV).

Ekonomika LVM ražošanas kompleksu eksperti atzinīgi novērtēja (+VIDEO)

No koka būvētās ēkas gadu desmitiem sevī droši noglabā klimatam nevēlamo CO2.

Sabiedrība Piektdien Latvijā gaisa temperatūra paaugstināsies līdz +18..+23 grādiem

Piektdien naktī un no rīta daudzviet Latvijā veidosies migla un apmāksies debesis, prognozē sinoptiķi.

Ekonomika RB Rail: Rail Baltica pamattrases izbūvi varētu sākt līdz šī gada beigām

Latvijā turpinās sagatavošanās darbi, lai līdz šī gada beigām sāktu dzelzceļa projekta "Rail Baltica" pamattrases izbūvi dienvidu posmā, informē AS "RB Rail" pārstāvji.