• Ginters,
  • Guntra,
  • Marianna
Meklēšana MeklēšanaRSSFacebookZiņu lente


Laika ziņas
Facebook
Видео Video


Seriāla «Dzelzs nervi» galveno lomu aktieri iedziedājuši tituldziesmu (VIDEO)

Teksta izmērs Aa Aa
Kultūra
VS.LV 16:55, 07.03.2023


Aktieri Maksims Busels un Madara Viļčuka atveido galvenās lomas Latvijas un Ukrainas radošās komandas veidotajā seriālā “Dzelzs nervi” un ir iedziedājuši šī kino darba tituldziesmu, kas 6. marta no pirmdienas līdz ceturtdienai redzams Tet TV+ skatītājiem.


Publicitātes foto.

Dziesmas oriģinālās versijas autors (mūzikas un teksta) ir ukrainis Andre France, kurš ir iecienīts savā dzimtenē, kur pašlaik arī dzīvo. Viņš ir radījis daudz populāru dziesmu albumus un strādājis ar ukraiņu profesionālākajiem popmūziķiem.

Latviešu dziesmas versijas vārdu autors ir Kārlis Vērdiņš, kura darbus Latvijā ir iemīļojuši gan jaunākās paaudzes lasītāji, gan pieaugušie.

Pēc seriāla aktieru atlases režisore Mila Pogrebiska atzina, ka ir patīkami pārsteigta ne vien par talantiem bagāto jauno aktieru paaudzi, kas papildu aktiermākslai prot arī citas prasmes, bet arī par profesionāļiem cienījamos gados, kas ir lielisks paraugs ārpus Latvijas robežām. Tāpēc arī tituldziesmā jūtams seriāla noskaņojums, kas pēc katras sērijas noskatīšanās, par spīti visām nebūšanām, kas notiek apkārt, rada sajūtu – labais vienmēr uzvarēs!

Madara Viļčuka (seriālā atveido Martu Doni) ir Liepājas teātra aktrise, kas uz lielās skatuves pašlaik ir redzama kā Grietiņa, punduris un japāniete izrādē “GRIMMI”, Dženija izrādē “YEN” u.c. Papildus aktiermākslai, Madara ir iemīļojusi arī dejas mākslu un skatuves cīņu, kā arī prot ne tikai dziedāt, bet spēlē arī ģitāru un ukuleli.

Maksims Busels (seriālā atveido Maksi Balodi) ir Rīgas Krievu teātra aktieris, filmējies vairākās filmās un seriālos arī ārpus Latvijas – Ukrainā, Somijā un citviet. Izklaides platformas Tet TV+ skatītājiem aktieris pazīstams no daudzsēriju filmas “Bezvēsts pazudušās”. Bez aktiermākslas, Maksima bonuss ir arī komponēšanas prasmes, dziedāšana, dejas, paukošanās, kung fu un vēl daudz kas cits.


Esiet atbildīgi par komentāriem! Jūsu izteikumi nedrīkst būt pretrunā ar LR likumdošanu.
Portāls VS.LV nenes atbildību par komentāru saturu.
Lasīt visus komentārus

Atbilēt

Anonīmi komentāri

Pievienot

Rekomendējam



ARĪ KATEGORIJĀ

Kultūra Kuldīgas mākslinieces Sabīnes Verneres darbi tika novērtēti Vīnē (+VIDEO)

Verneres darbi ir izteikti jutekliski, emocionāli un estētiski pievilcīgi.

Kultūra «Emmy» ceremonijā triumfē «Shogun» un «Hacks»

"Emmy" balvu pasniegšanas ceremonijā svētdien Losandželosā labāko seriālu godalgas saņēma seriāli "Shogun" ("Sjoguns") un "Hacks" ("Padomi").

Kultūra Piedzīvojumu filma «Banāns upē» dodas Latvijas tūrē

Stāsta centrā ir jauns vīrietis, kurš mēģina sadraudzēties ar savas draudzenes trīspadsmit gadus veco dēlu.

Kultūra «Autobuss debesīs» ieraksta jaunu singlu un gatavojas 25 gadu jubilejam (+VIDEO)

"Tagad, gatavojoties tūrei un jaunajam albumam, sapratām, ka dziesma ir īsta pērlīte".