• Klementīne,
  • Raimonda,
  • Raina,
  • Tāle
Meklēšana MeklēšanaRSSFacebookZiņu lente


Laika ziņas
Facebook
Видео Video


Svētdien pie Arēnas Rīga varēs apskatīt Latvijā skaistākās japāņu automašīnas

Teksta izmērs Aa Aa
Kultūra
LETA 18:12, 21.05.2022


Svētdien, 22.maijā, pie Arēnas Rīga notiks jdm.lv organizētais japāņu automašīnu un motociklu īpašnieku pavasara sesijas saiets "JDM.lv Spring Season Carmeet". Pasākumam pieteikušies vairāk 100 dalībnieki, tai skaitā no Japānas importēti Mitsubishi EVO, Subaru WRX STI, Nissan Skyline, Toyota Supra, Mazda miata, kā arī būs iespējams apskatīt ar dažādām modifikācijām pilnveidotas ielas automašīnas, kuras paredzētas arī dalībai amatieru drifta sacensībās, trases dienās un citos ielas auto paredzētos sacensību formātos, tāpat dalību apstiprinājuši arī koptu, ikdienā izmantojamu japāņu auto īpašnieki. Pieteikušies dalībnieki arī no Lietuvas un Igaunijas.



"JDM.lv Spring Season Carmeet" aicināti pieteikties koptu japāņu auto un motociklu īpašnieki, pasākums plānots no plkst. 12:00-15:00, dalībniekiem iebraukšana no 11:00. Pasākuma dienā plānotas dažādas aktivitātes ar atbalstītāju balvām, tai skaitā automašīnu limbo, jeb zemākās automašīnas sacensības, kā arī dalībnieku un skatītāju balsojums par skaistāko auto. Reģistrācija pasākumam jdm.lv. Atbalsta: Arēna Rīga, Inchcape Mazda, APE motors, Meat Chef, Rolling Coffee, Kidstopcars, Volkovmedia, Designs.media.

Jdm.lv ir sociāls autoentuziastu projekts ar vīziju popularizēt japāņu automašīnas, japāņu kultūru, japāņu auto tūninga stilus, auto un moto sportu Latvijā.


Esiet atbildīgi par komentāriem! Jūsu izteikumi nedrīkst būt pretrunā ar LR likumdošanu.
Portāls VS.LV nenes atbildību par komentāru saturu.
Lasīt visus komentārus

Atbilēt

Anonīmi komentāri

Pievienot

Rekomendējam



ARĪ KATEGORIJĀ

Kultūra Daugavpilī apskatāmi vēl divi Marka Rotko oriģināldarbi

Atzīmējot Rotko muzeja 11.dzimšanas dienu, šodien plkst.16 līdzās pasaulslavenā mākslinieka Marka Rotko oriģināldarbu ekspozīcijai tiks atklāti vēl divi viņa oriģināldarbi, aģentūru LETA informēja Rotko muzeja Mākslas departamenta speciāliste Inita Paegle.

Kultūra Rotko muzejs Daugavpilī aicina jauniešus (VIDEO)

"Iesaistīties, iekļauties un būt noderīgiem kultūras procesos".

Kultūra Kastaņolā, Šveicē vēl gadu būs izstāde par Raini un Aspaziju (+VIDEO)

Ekspozīcijā dzejnieku dzīves un darbības kontekstā iezīmēti Šveices un Latvijas sakaru būtiskākie punkti laika posmā no 1893. gada līdz mūsdienām.

Lasiet arī

Kriminālziņas Gājienā palestīniešu atbalstam Rīgā pulcējušies apmēram 100 cilvēku

Rīgā sestdien gājienā palestīniešu atbalstam pulcējušies apmēram 100 cilvēku, novēroja aģentūra LETA.

Interesanti fakti Mežotnes Mazā pils sola lielisku koncertsezonu (+VIDEO)

Stāvais pilskalns ir lielākais Austrumzemgalē.

Sabiedrība CSDD tehniskās apskates stacijas maijā vairākas dienas nestrādās

Ceļu satiksmes drošības direkcijas (CSDD) tehniskās apskates stacijas maijā vairākas dienas nestrādās, aģentūru LETA informēja CSDD pārstāvji.

Ekonomika Tet izsolēs piedāvās iegādāties īpašumus Daugavpilī un Ventspilī

Tehnoloģiju uzņēmums SIA "Tet" izsolēs piedāvās iegādāties īpašumus Daugavpilī un Ventspilī, liecina kompānijas publiskotā informācija oficiālajā izdevumā "Latvijas vēstnesis".