Porziņģis sodīts ar 50 000 ASV dolāru sodu par kluba apmeklējumu

Kultūra
VS.LV 10:35, 26.05.2021 0

Nacionālā basketbola asociācija (NBA) piespriedusi Latvijas basketbolistam Kristapam Porziņģim 50 000 ASV dolāru (40 861 eiro) naudas sodu par kluba apmeklējumu, kas ir līgas Covid-19 ierobežojumu pārkāpums, NBA otrdien paziņoja oficiālā preses relīzē.

 

Porziņģis noteikumus pārkāpa 23.maijā, nākamajā dienā pēc uzvaras pirmajā sezonas "play-off" spēlē apmeklējot klubu.

"NBA "Mavericks" uzbrucējam Porziņģim ir piespriedusi 50 000 ASV dolāru (40 861 eiro) naudas sodu par noteikumu pārkāpumu, kas spēlētājiem aizliedz doties uz jebkuru bāru, klubu, kopējām atpūtas telpām vai līdzīgām iestādēm neatkarīgi no vakcinācijas statusa," otrdien pavēstīja līgas operāciju prezidents Bairons Sprūels.

Konsultējoties ar medicīnas ekspertiem un ņemot vērā visus notikušā apstākļus, tika noteikts, ka "Mavericks" spēlētāja apmeklējums nerada ar Covid-19 izplatīšanos saistītus riskus, un tāpēc karantīna nav nepieciešama.

Jau ziņots, ka Dalasas "Mavericks" izbraukumā pārspēja Losandželosas "Clippers" ar 127:121. Sērijā ar 2-0 vadībā ir "Mavericks".

Porziņģis laukumā pavadīja 32 minūtes un vienu sekundi, kuras laikā grozā raidīja piecus no astoņiem divpunktu, trīs no četriem trīspunktu metieniem un vienu no diviem "sodiņiem".

Latvijas basketbolista kontā bija arī četras atlēkušās bumbas, trīs pārķertas bumbas, divi bloķēti metieni, četras personiskās piezīmes un +/- rādītājs +10.

"Mavericks" regulārajā čempionātā ieņēma piekto vietu Rietumu konferencē, bet "Clippers" bija ceturtā. Dalasieši pamatturnīrā izcīnīja par piecām uzvarām mazāk nekā pretinieki.

NBA pamatturnīrā komandas šosezon aizvadīja 72 spēles, kas ir par desmit mazāk, nekā ierasts.

Подписывайтесь на Телеграм-канал VS.LV! Заглядывайте на страницу VS.LV на Facebook! И читайте главные новости о Латвии и мире!
Lasīt visus komentārus (0)


ARĪ KATEGORIJĀ

Kultūra Daugavpilī apskatāmi vēl divi Marka Rotko oriģināldarbi

Atzīmējot Rotko muzeja 11.dzimšanas dienu, šodien plkst.16 līdzās pasaulslavenā mākslinieka Marka Rotko oriģināldarbu ekspozīcijai tiks atklāti vēl divi viņa oriģināldarbi, aģentūru LETA informēja Rotko muzeja Mākslas departamenta speciāliste Inita Paegle.

Kultūra Rotko muzejs Daugavpilī aicina jauniešus (VIDEO)

"Iesaistīties, iekļauties un būt noderīgiem kultūras procesos".

Kultūra Kastaņolā, Šveicē vēl gadu būs izstāde par Raini un Aspaziju (+VIDEO)

Ekspozīcijā dzejnieku dzīves un darbības kontekstā iezīmēti Šveices un Latvijas sakaru būtiskākie punkti laika posmā no 1893. gada līdz mūsdienām.

Lasiet arī

Interesanti fakti Eksperts: šobrīd ceļošana grupās ir drošāka (+VIDEO)

Šādos kopīgos ceļojumos, ja vien cilvēks ir atvērts, viņš piedzīvo daudzas jaunas iepazīšanās.

Kriminālziņas Gājienā palestīniešu atbalstam Rīgā pulcējušies apmēram 100 cilvēku

Rīgā sestdien gājienā palestīniešu atbalstam pulcējušies apmēram 100 cilvēku, novēroja aģentūra LETA.

Interesanti fakti Mežotnes Mazā pils sola lielisku koncertsezonu (+VIDEO)

Stāvais pilskalns ir lielākais Austrumzemgalē.

Sabiedrība CSDD tehniskās apskates stacijas maijā vairākas dienas nestrādās

Ceļu satiksmes drošības direkcijas (CSDD) tehniskās apskates stacijas maijā vairākas dienas nestrādās, aģentūru LETA informēja CSDD pārstāvji.