VIDEO. Paskat, kā izskatās VM jaunā kampaņa Paldies, ka esat atbildīgi!

Kultūra
LETA 10:35, 16.01.2021 0

Veselības ministrija (VM) sāk nacionāla mēroga reklāmas kampaņu "Paldies, ka esat atbildīgi, lai varam dzīvot tālāk!", aģentūru LETA informēja VM Komunikācijas speciāliste Anna Strapcāne.

 
Foto: Youtube

VM norāda, ka situācija veselības nozarē ir smaga un mediķi ir tuvu izsīkuma robežām. Par to liecina situācija, kas ir nemainīga un pasliktinās - slimnīcas ir pārslogotas, mediķi izdeg un katru dienu no šīs slimības mirst cilvēki, kuru dzīvība pret vīrusa infekciju izrādījusies pārāk trausla.

Skaidrs ir viens - kamēr vakcīnas Eiropas tirgū nebūs pieejamas pietiekamā apmērā, vienīgā iespēja ir izslēgt jebkādus klātienes kontaktus un ievērot visus, nevis dažus valstī noteiktos drošības pasākumus.

Ministrs atzīst, ka zina, ka daļa no ierobežojumiem pirmajā brīdī nav saprotami, daļa nenes tūlītēju gaidīto rezultātu, bet vēl daļa - apgrūtina ikdienu, samazina ienākumus vai neļauj satikt sev svarīgos cilvēkus tādos apstākļos kā pirms pandēmijas.

"Tāpēc mēs sakām lielu paldies tiem, kuri tomēr tos ievēro un apzinās - drošības pasākumu spēks slēpjas tikai pielietojot tos visus kopā un mums visiem kopā," uzsver Pavļuts.

Reklāmas kampaņā "Paldies, ka esat atbildīgi, lai varam dzīvot tālāk!" būs pateicības par gatavību pielāgoties dažādām sadzīves situācijām, kas ir neērtas un apgrūtinošas, taču vienlaikus tās izriet no vienīgās iespējas kopā samazināt cilvēku veselību un dzīvību apdraudošo situāciju.

Reklāmas kampaņa norisināsies mēneša garumā un tajā gan latviešu, gan krievu ir veidoti TV klipi, radio reklāmas, vides reklāmas, interneta vides reklāmas, kā arī sociālo mediju reklāmas.

Подписывайтесь на Телеграм-канал VS.LV! Заглядывайте на страницу VS.LV на Facebook! И читайте главные новости о Латвии и мире!
Lasīt visus komentārus (0)


ARĪ KATEGORIJĀ

Kultūra Daugavpilī apskatāmi vēl divi Marka Rotko oriģināldarbi

Atzīmējot Rotko muzeja 11.dzimšanas dienu, šodien plkst.16 līdzās pasaulslavenā mākslinieka Marka Rotko oriģināldarbu ekspozīcijai tiks atklāti vēl divi viņa oriģināldarbi, aģentūru LETA informēja Rotko muzeja Mākslas departamenta speciāliste Inita Paegle.

Kultūra Rotko muzejs Daugavpilī aicina jauniešus (VIDEO)

"Iesaistīties, iekļauties un būt noderīgiem kultūras procesos".

Kultūra Kastaņolā, Šveicē vēl gadu būs izstāde par Raini un Aspaziju (+VIDEO)

Ekspozīcijā dzejnieku dzīves un darbības kontekstā iezīmēti Šveices un Latvijas sakaru būtiskākie punkti laika posmā no 1893. gada līdz mūsdienām.

Lasiet arī

Interesanti fakti Eksperts: šobrīd ceļošana grupās ir drošāka (+VIDEO)

Šādos kopīgos ceļojumos, ja vien cilvēks ir atvērts, viņš piedzīvo daudzas jaunas iepazīšanās.

Kriminālziņas Gājienā palestīniešu atbalstam Rīgā pulcējušies apmēram 100 cilvēku

Rīgā sestdien gājienā palestīniešu atbalstam pulcējušies apmēram 100 cilvēku, novēroja aģentūra LETA.

Interesanti fakti Mežotnes Mazā pils sola lielisku koncertsezonu (+VIDEO)

Stāvais pilskalns ir lielākais Austrumzemgalē.

Sabiedrība CSDD tehniskās apskates stacijas maijā vairākas dienas nestrādās

Ceļu satiksmes drošības direkcijas (CSDD) tehniskās apskates stacijas maijā vairākas dienas nestrādās, aģentūru LETA informēja CSDD pārstāvji.