Pirmdienas joki

Kultūra
VS.LV 10:16, 30.03.2020 0

Lai mājās būšana nebūtu tik drūma, lat.bb.lv ik dienu piedāvā pasmaidīt!

 

Šodien iegāju “Eleganto dāvanu” veikalā. Ieraudzīju cenas un eleganti izgāju.***Katrās viesībās ir divu veidu ciemiņi: vieni grib iet mājās agrāk, otri – palikt ilgāk. Parasti šie abi ir precēti.***Sieva:– Tu man naudu iedosi?Vīrs:– Šodien nē, man galva sāp!***Gribi izvairīties no paģirām, paliec pālī!***Baznīca. Mācītājs svinīgi:– Jāni Bērziņ, vai esat ar mieru šo sievieti ņemt par sievu?Līgavainis:– Jums ir labāki varianti?***Jaunais pāris:Mīļā, vai šodien pusdienās atkal konservi?– Jā, dārgais!– Kādi šoreiz?– Īsti nezinu, bet uz kārbas bija rakstīts “Tavam mīlulim”.***Vispār jau Vinnijs Pūks negribēja precēties, bet doma par medusmēnesi darīja viņu pārāk nemierīgu...***Ādams vēlu atgriežas mājās. Ieva jautā:– Kur tu tik ilgi biji?– Pastaigājos.Ieva aizdomīgi:– Patiešām?– Mīļā, tu taču zini, ka mēs šeit esam vieni!Tomēr katru vakaru Ieva pārskaitīja Ādama ribas. Tā teikt, katram gadījumam...***Satiekas divi seni paziņas:– Nu, kā klājas? Vai esi apprecējies?– Nē, vecpuišos.– Nenožēlo?– Ko tur nožēlot, nopirku fermu – lauki, klusums, skaista daba. Audzēju govis – man ir bullis un simts govis...– Tad jau tu esi laimīgs?– Nu, kā sacīt, ne gluži tik laimīgs kā bullis...***Dārgais, mums rīt kāzu jubileja, varbūt nokaujam sivēnu?– Pie kā tad sivēns vainīgs, tad jau Jurčiks jākauj, viņš mūs iepazīstināja!***Kā man patīk dusmīgs vīrs! Es:– Ko tev pagatavot?Viņš:– Neko!***Skolotāja jautā: – Saki, Robert, par ko tu vēlies kļūt?– Es taisīšu biznesu. Strādāšu, kļūšu bagāts, nopirkšu lielu māju, mašīnu, pirkšu dārgas dāvanas savai sievai...– Un tu, Dāvid, par ko tu vēlētos kļūt?– Nu tad jau laikam... par Roberta sievu!***Vecis jautā senam paziņam:– Tava sieva ir tikpat daiļa kā agrāk?– Jā, tikai tagad tas viņai aizņem divas stundas vairāk...***Biezais izsūdz grēkus. Priesteris saka:– Jūsu smagākais grēks ir alkatība. Pirmais solis uz labošanos ir iedot 30 eiro pirmajam pretimnācējam, kad būsiet izgājis no baznīcas.Pirmā nāk pretī jauna meitene. Biezais sniedz 30 eiro.– Par maz. Bez 50 eiro nekā.– Priesteris teica, ka 30.– Priesteris ir pastāvīgais klients.***Policists aptur blondīnes vadītu auto, kas brauc ar 9 kilometriem stundā, un jautā:– Kāpēc jūs braucat tik lēni? Te atļautais ātrums ir 70 kilometru stundā.– Bet uz zīmes taču rakstīts – 9!– O, jūs esat sajaukusi – tas ir ceļa numurs.Policists ieskatās, ka aizmugures sēdeklī pasažieri ir neparasti bāli.– Kas jums kaiš?– Mēs tikko nobraucām no 225. ceļa.***Skolotāja kaunina Jānīti:– Kāpēc tu lūrēji, kas notiek meiteņu ģērbtuvē?– Saprotiet, skolotāj, mums mājās nav interneta.

Подписывайтесь на Телеграм-канал VS.LV! Заглядывайте на страницу VS.LV на Facebook! И читайте главные новости о Латвии и мире!
Lasīt visus komentārus (0)


ARĪ KATEGORIJĀ

Kultūra Balvu novada folkloras kopa «‎Upīte» radīja hitu «Žīguļi» (+VIDEO)

"Apzinātas vairāk kā 200 dziesmas un šķiet, ka vēl nav redzamas beigas".

Kultūra Priekšlikumiem par atteikšanos no programmām krievu valodā trūkst pamatojuma

Nacionālās elektronisko plašsaziņas līdzekļu padomes (NEPLP) priekšlikumiem atteikties no radio reklāmām un radio programmām krievu valodā trūkst argumentēta pamatojuma, aģentūrai LETA pauda Latvijas Raidorganizāciju asociācijas (LRA) valdes loceklis un radio "SWH" komercdirektors Filips Rubenis.

Kultūra Latviešu reperim palīgā nāca mākslīgais intelekts

Esiet uzmanīgi, dziesmas satur neķītru valodu.

Kultūra Sestdien Ventspilī darbu sāk jauns muzejs (+VIDEO)

Izveidota arī Ziemeļkurzemes dabas ekspozīcija – radot īsta meža klātbūtni.

Lasiet arī

Ekonomika Jelgavā vērienīgi tiek veidots industriālais parks (+VIDEO)

Lai teritorija attīstītos, ir jāsakārto transporta infrastruktūra.

Sabiedrība Nomiris bijušais diplomāts un vēsturnieks Bonifācijs Daukšts

Pagājušās nedēļas nogalē mūžībā devies bijušais diplomāts, vēsturnieks, pasniedzējs un dzejnieks Bonifācijs Daukšts, informēja Ārlietu ministrijā (ĀM).

Sabiedrība Kurzemē šovasar pulcēsies Eiropas arhitekti (+VIDEO)

Liepājas centrs iegūs arī starptautisku dimensiju.

Kultūra Rīgas Vāgnera teātra ēkā noslēdzies demontāžas posms

Rīgas Vāgnera teātra ēkā noslēdzies demontāžas posms, kā arī pabeigts ēkas tehniskais projekts, informē Rīgas Riharda Vāgnera biedrības (RRVB) pārstāvji.