• Ādolfs,
  • Ilgonis
Meklēšana MeklēšanaRSSFacebookZiņu lente


Laika ziņas
Facebook
Видео Video


Latgalē aizturēts autovadītājs teju četru promiļu reibumā un bez tiesībām

Teksta izmērs Aa Aa
Kriminālziņas
LETA 21:46, 26.09.2024


rešdien Latgalē aizturēts autovadītājs gandrīz četru promiļu reibumā un bez autovadītāja apliecības, informē Valsts policija.


Foto: LETA

Policijas amatpersonas, veicot ceļu satiksmes uzraudzību uz autoceļa Kārsava-Tilža-Dubļukalns, apturēja 1995.gadā dzimušu autovadītāju, kurš vadīja automašīnu "Opel Astra". Apturot automašīnu, likumsargi veica vīrietim alkohola koncentrācijas pārbaudi izelpotajā gaisā, un konstatēja, ka viņš spēkratu vadīja, būdams 3,96 promiles stiprā alkohola reibumā, kā arī viņam nebija transportlīdzekļa vadīšanas tiesību.

Tāpat vakar Daugavpilī, 18.novembra ielā, likumsargi apturēja kādu automašīnas "Volvo V70" vadītāju, kurš bija sēdies pie transportlīdzekļa stūres bez noteiktā kārtībā iegūtām transportlīdzekļa vadīšanas tiesībām. Vadītājs bija sēdies pie automašīnas stūres 2,5 promiļu reibumā.

Bet uz autoceļa Valmiera-Cēsis-Drabeši likumsargi apturēja transportlīdzekli, kurš bija pārsniedzis atļauto braukšanas ātrumu. Apturot transportlīdzekli "Audi A4", amatpersonas konstatēja, ka autovadītājs, 1976.gadā dzimis vīrietis, vadīja automašīnu alkohola reibumā. Vadītāja izelpā tika fiksēta alkohola koncentrācija 2,13 promiles.

Dienas izskaņā policijā saņemta informācija, ka Dienvidkurzemes novadā Virgas pagastā noticis ceļu satiksmes negadījums. Noskaidrots, ka vīrietis, vadot automašīnu "BMW 523", neizvēlējās drošu distanci starp priekšā braucošo transportlīdzekli "BMW 330", kura vadītājs samazināja ātrumu, lai veiktu manevru pa labi uz blakus teritoriju, kā rezultātā notika sadursme.

Negadījumā cietušu cilvēku nav. Noskaidrots, ka automašīnas "BMW 523" vadītājs, kurš izraisīja sadursmi, vadīja automašīnu bez transportlīdzekļa vadīšanas tiesībām un, būdams 2,35 promiļu reibumā. Tāpat konstatēts, ka viņa vadītājam transportlīdzeklim nav veikta valsts tehniskā apskate, īpašnieka civiltiesiskās atbildības obligātā apdrošināšana un viņš pārvietojies diennakts tumšajā laikā bez iedegtām noteiktām ārējām apgaismes ierīcēm.

Tāpat Rīgā, Brīvības ielā, policija apturēja autovadītāju, kura braukšanas maniere radīja aizdomas, ka viņš, iespējams, atrodas alkohola reibumā. Vadītāju apturēja un veica alkohola koncentrācijas pārbaudi izelpojamā gaisā un konstatēja, ka vadītājs braucis 1,04 promiļu alkohola reibumā, kā arī autovadītājam nebija transportlīdzekļa vadīšanas tiesību.


Esiet atbildīgi par komentāriem! Jūsu izteikumi nedrīkst būt pretrunā ar LR likumdošanu.
Portāls VS.LV nenes atbildību par komentāru saturu.
Lasīt visus komentārus

Atbilēt

Anonīmi komentāri

Pievienot

Rekomendējam



ARĪ KATEGORIJĀ

Kriminālziņas Bērnu un jauniešu centra direktoru apsūdz par ārstēšanas liegšanu bērnam

Prokuratūra nodevusi Rīgas pilsētas tiesai krimināllietu pret Rīgas pašvaldības Bērnu un jauniešu centra, kas tagad zināms kā Rīgas Bērnu, jauniešu un ģimeņu sociālā atbalsta centrs, direktoru Kasparu Jasinkeviču par iespējamu ārstēšanas liegšanu bērnam, ziņo aģentūra LETA.

Kriminālziņas Aiztur vienu no zināmākajiem organizētās noziedzības līderiem Latvijā (VIDEO)

Šomēnes Latvijas policija sadarbībā ar ārvalstu kolēģiem, tostarp Spānijas Nacionālo policiju, aizturējusi vienu no zināmākajiem Latvijas organizētās noziedzības līderiem un vairākus viņa organizētās noziedzīgās grupas dalībniekus, informē Valsts policijā.

Kriminālziņas Krāpnieki mēģina iedzīvoties uz traģiskās avārijas rēķina

Krāpnieki mēģini iedzīvoties uz četras dzīvības laupījušās traģiskās avārijas rēķina, informē Valsts policija.

Kriminālziņas Par draudiem noslepkavot sievietes tiesa piespriež reālu brīvības atņemšanu

Rīgas pilsētas tiesa par draudiem noslepkavot sievietes kādam iepriekš sodītam varmākam piespriedusi brīvības atņemšanu uz diviem gadiem un pieciem mēnešiem un probācijas uzraudzību uz diviem gadiem un sešiem mēnešiem, informē prokuratūra.

Lasiet arī

Kriminālziņas Par braukšanu trīs promiļu reibumā piemēro divus mēnešus cietumā

Zemgales rajona tiesa piespriedusi divus mēnešus cietumā kravas automašīnas vadītājam par braukšanu vairāk nekā trīs promiļu reibumā.

Kriminālziņas Sestdien Latvijā pieķerti 11 dzērājšoferi

Sestdien Latvijā pieķerti 11 transportlīdzekļu vadītāji, kuri pie stūres bija sēdušies alkohola reibumā, bet trīs autovadītāji - narkotisko vielu reibumā.

Kriminālziņas Līgo dienā pie stūres pieķerti 20 dzērājšoferi

Līgo dienā Latvijā aizturēti 20 dzērājšoferi un viens vadītājs narkotisko vielu iespaidā, informēja Valsts policija.

Kriminālziņas Sestdien Latvijā pieķerti 18 dzērājšoferi

Sestdien Latvijā pieķerti 18 transportlīdzekļu vadītāji, kuri pie stūres bija sēdušies alkohola reibumā, bet divi autovadītāji - narkotisko vielu reibumā, informēja Valsts policija.