• Alita,
  • Elita,
  • Liesma
Meklēšana MeklēšanaRSSFacebookZiņu lente


Laika ziņas
Facebook
Видео Video


Jūrmalā bez acīmredzama iemesla sieviete mēģināja noslepkavot seniori

Teksta izmērs Aa Aa
Kriminālziņas
LETA 14:52, 28.08.2024


Mediķi ekspertīzē atzinuši par pieskaitāmu sievieti, kura Jūrmalā bez acīmredzama iemesla uz ielas mēģināja noslepkavot kādu seniori, informē Valsts policijā.



Šā gada 16.maijā kāda 1949.gadā dzimusi sieviete brauca ar autobusu no Kauguru tirgus uz Kauguru parka apkaimi Jūrmalā. Autobusā viņai pretī sēdēja nepazīstama gados jaunāka sieviete.

Telšu ielā 1949.gadā dzimusī sieviete izkāpa no autobusa un devās uz savu dzīvesvietu, arī minētā svešiniece izkāpa no autobusa un viņai sekoja. Svešiniece no mugurpuses uzbruka viņai ar nazi. Kad cietusī pakrita, ļaundare mēģināja viņai iedurt arī krūtīs.

Sieviete atvairīja šo dūriena mēģinājumu, pēc kā ļaundare pameta notikuma vietu, atstājot cietušo vienu.

Cietusī sieviete aizgāja līdz savai dzīvesvietai, uz kurieni izsauca mediķus, kas sievieti ar durtām brūcēm nogādāja ārstniecības iestādē.

Nozieguma vietā bija izvietotas videonovērošanas kameras, un Jūrmalas pašvaldības policija operatīvi nodrošināja Valsts policijas Jūrmalas iecirknim videoierakstu, kurā redzams noziegums.

Tās pašas dienas rītā Jūrmalā, Kauguros, notika zādzība no dzīvokļa, proti, bija nozagts mobilais telefons. Pieņemot iesniegumu no apzagtā dzīvokļa saimnieka, turpat netālu gāja kāda sieviete stiprā alkohola reibumā.

Apzagtā dzīvokļa saimnieks uzreiz atpazina, ka šī piedzērusies sieviete ir viņa dzīvokļa apzadzēja. Turklāt Jūrmalas iecirkņa amatpersonas pēc redzētā video viņā atpazina personu, kas tajā pašā dienā pirms dažām stundām bija sadūrusi sievieti.

Likumsargi uzreiz aizturēja iespējamo vainīgo sievieti un nogādāja viņu policijas iecirknī. Viņai konstatēts apmēram četru promiļu stiprs alkohola reibums.

Aizturētā ir dzimusi 1980.gadā un iepriekš vienu reizi bija tiesāta par zādzību.


Esiet atbildīgi par komentāriem! Jūsu izteikumi nedrīkst būt pretrunā ar LR likumdošanu.
Portāls VS.LV nenes atbildību par komentāru saturu.
Lasīt visus komentārus

Atbilēt

Anonīmi komentāri

Pievienot

Rekomendējam



ARĪ KATEGORIJĀ

Kriminālziņas Jeļena Kreile pārsūdzējusi viņai piespriesto trīs gadu cietumsodu

Jeļena Kreile pārsūdzējusi pirmās instances tiesas piespriesto trīs gadu cietumsodu par Krievijas simboliku un citu karu slavinošu simbolu izvietošanu savas dzīvesvietas logos, aģentūra LETA noskaidroja Rīgas pilsētas tiesā.

Kriminālziņas FBK: Volkova piekaušanu pasūtījis bijušais Jukos viceprezidents Ņevzļins

Cietumā nomērdētā Krievijas opozīcijas līdera Alekseja Navaļnija līdzgaitnieku ceturtdien skatītājiem nodotā filmā apgalvots, ka viņu rīcībā nonākusi uzņēmēja, naftas kompānijas "Jukos" bijušā vadības pārstāvja Leonīda Ņevzļina sarakste, no kuras izriet, ka 2024.gada martā viņš organizējis uzbrukumu Leonīdam Volkovam, turklāt Ņevzļina organizētajās darbībās bijuši iesaistīti Latvijas tiesībsargājošo iestāžu darbinieki.

Kriminālziņas No divām sievietēm Latgalē viltus policijas darbinieki izkrāpj 17 500 eiro

Šomēnes likumsargiem ziņots par diviem gadījumiem Latgalē, kad viltus policisti sievietēm izkrāpuši kopumā 17 525 eiro, aģentūru LETA informēja Valsts policijā (VP).

Kriminālziņas Kāpēc Latvijā tik bieži notiek autoavārijas, lēš eksperti (+VIDEO)

Autovadītāji mēdz neatbilstoši novērtēt situāciju vai pārvērtēt savas spējas.

Lasiet arī