• Asja,
  • Asnate,
  • Dāgs,
  • Dārgs
Meklēšana MeklēšanaRSSFacebookZiņu lente


Laika ziņas
Facebook
Видео Video


Mēģinot nodzēst aizdegušos auto, Garkalnē cietis cilvēks

Teksta izmērs Aa Aa
Kriminālziņas
LETA 09:53, 16.08.2024


Mēģinot nodzēst aizdegušos auto, Garkalnē cietis cilvēks, aģentūru LETA informēja Valsts ugunsdzēsības un glābšanas dienestā (VUGD).


Foto: LETA

Pusvienos ugunsdzēsēji devās uz Ropažu novada Garkalnes pagastu, kur dega mikroautobusa bagāžnieks un lukturis kopumā viena kvadrātmetra platībā. Pirms glābēju ierašanās, veicot dzēšanas darbus ar ugunsdzēsības aparātu, cieta cilvēks.

VUGD atgādina, ka, redzot vai sajūtot dūmu smaku no automašīnas, tā jāapstādina, jāizslēdz dzinējs, jānodrošina automašīnas nekustīgums, jāevakuējas un jāzvana uz vienoto ārkārtas palīdzības izsaukumu tālruņa numuru 112. Tikai pēc tam, izvērtējot iespējamo apdraudējumu savai veselībai, var sākt liesmu dzēšanu ar ugunsdzēsības aparāta palīdzību.

Plkst.11.45 saņemts izsaukums uz tirdzniecības objektu Katoļu ielā, Jelgavā. Ierodoties notikuma vietā, ugunsdzēsēji konstatēja, ka ēkas otrā stāva tehniskajā telpā aukstuma iekārtu mezglā bija notikusi vielas noplūde. Gandrīz 200 cilvēku no ēkas evakuējās paši saviem spēkiem. Ugunsdzēsēji apsekoja un izvēdināja telpas.

Aizvadītajā diennaktī glābēji devās arī uz izsaukumiem, kuros dega bez uzraudzības atstāts piededzis ēdiens, kravas automašīna, istabas griesti, sienas un sadzīves mantas, atkritumi, sausā zāle, mikroautobuss, elektrības sadales skapis, vieglā automašīna, labības rugāji, garāža, siena rullis, televizors un dators.

Kopumā aizvadītajā diennaktī VUGD saņēma 59 izsaukumus - 22 uz ugunsgrēku dzēšanu, 22 uz glābšanas darbiem, bet 15 izsaukumi bija maldinājumi.


Esiet atbildīgi par komentāriem! Jūsu izteikumi nedrīkst būt pretrunā ar LR likumdošanu.
Portāls VS.LV nenes atbildību par komentāru saturu.
Lasīt visus komentārus

Atbilēt

Anonīmi komentāri

Pievienot

Rekomendējam



ARĪ KATEGORIJĀ

Kriminālziņas Jeļena Kreile pārsūdzējusi viņai piespriesto trīs gadu cietumsodu

Jeļena Kreile pārsūdzējusi pirmās instances tiesas piespriesto trīs gadu cietumsodu par Krievijas simboliku un citu karu slavinošu simbolu izvietošanu savas dzīvesvietas logos, aģentūra LETA noskaidroja Rīgas pilsētas tiesā.

Kriminālziņas FBK: Volkova piekaušanu pasūtījis bijušais Jukos viceprezidents Ņevzļins

Cietumā nomērdētā Krievijas opozīcijas līdera Alekseja Navaļnija līdzgaitnieku ceturtdien skatītājiem nodotā filmā apgalvots, ka viņu rīcībā nonākusi uzņēmēja, naftas kompānijas "Jukos" bijušā vadības pārstāvja Leonīda Ņevzļina sarakste, no kuras izriet, ka 2024.gada martā viņš organizējis uzbrukumu Leonīdam Volkovam, turklāt Ņevzļina organizētajās darbībās bijuši iesaistīti Latvijas tiesībsargājošo iestāžu darbinieki.

Kriminālziņas No divām sievietēm Latgalē viltus policijas darbinieki izkrāpj 17 500 eiro

Šomēnes likumsargiem ziņots par diviem gadījumiem Latgalē, kad viltus policisti sievietēm izkrāpuši kopumā 17 525 eiro, aģentūru LETA informēja Valsts policijā (VP).

Kriminālziņas Kāpēc Latvijā tik bieži notiek autoavārijas, lēš eksperti (+VIDEO)

Autovadītāji mēdz neatbilstoši novērtēt situāciju vai pārvērtēt savas spējas.

Lasiet arī

Kriminālziņas Aizvadītajā diennaktī noslīkuši četri cilvēki

Aizvadītajā diennaktī no ūdenstilpēm izcelti četri bojāgājušie, aģentūrai LETA pavēstīja Valsts ugunsdzēsības un glābšanas dienests (VUGD).

Kriminālziņas Krāslavas novadā izglābts bedrē iekritis zirgs

Ceturtdienas vakarā Krāslavas novadā izglābts bedrē iekritis zirgs, aģentūru LETA informēja Valsts ugunsdzēsības un glābšanas dienestā (VUGD).

Kriminālziņas Šogad glābēji no ūdenstilpēm izcēluši 38 bojāgājušos

Šogad glābēji no ūdenstilpēm izcēluši 38 bojāgājušos, aģentūru LETA informēja Valsts ugunsdzēsības un glābšanas dienestā (VUGD).

Kriminālziņas Kuldīgas novadā sadegušas trīs vieglās automašīnas un septiņi motocikli

Kuldīgas novada Nīkrāces pagastā šonakt sadegušas trīs vieglās automašīnas un septiņi motocikli, aģentūru LETA informēja Valsts ugunsdzēsības un glābšanas dienests (VUGD).