• Ilga
Meklēšana MeklēšanaRSSFacebookZiņu lente


Laika ziņas
Facebook
Видео Video


Ar SUP šķērsojot Zilupes upi, Krievijā nelikumīgi nokļuvis vīrietis ar bērnu

Teksta izmērs Aa Aa
Kriminālziņas
LETA 10:38, 23.07.2024


Aizvadītās nedēļas nogalē, ar SUP dēli šķērsojot Zilupes upi, no Latvijas Krievijā nelikumīgi nokļuvis kāds vīrietis ar bērnu, informē Valsts robežsardze.


Foto: LETA

Ludzas novadā 21.jūlijā ar Valsts robežsardzes rīcībā esošajiem tehniskajiem līdzekļiem konstatēts, ka Zilupes upē kāds vīrietis ar bērnu, pārvietojoties uz SUP dēļa, nelikumīgi šķērsoja Latvijas-Krievijas robežu.

Robežas šķērsotāji tika aizturēti Krievijā un VRS ir pieprasījusi Krievijas pusei oficiālu informāciju par personu statusu šajā valstī.

Vienlaikus VRS par valsts robežas nelikumīgu šķērsošanu sākusi kriminālprocesu.


Esiet atbildīgi par komentāriem! Jūsu izteikumi nedrīkst būt pretrunā ar LR likumdošanu.
Portāls VS.LV nenes atbildību par komentāru saturu.
Lasīt visus komentārus

Atbilēt

Anonīmi komentāri

Pievienot

Rekomendējam



ARĪ KATEGORIJĀ

Kriminālziņas VID lūdz sākt kriminālvajāšanu pret zemnieku par aplokšņu algu izmaksu

Valsts ieņēmumu dienesta (VID) Nodokļu un muitas policijas pārvalde augustā Nodokļu un muitas lietu prokuratūrai nosūtījusi kriminālprocesu kriminālvajāšanas sākšanai pret vienu personu par "aplokšņu algu" izmaksu.

Kriminālziņas Policija aizdomās par telefonkrāpšanām aizturējusi vairākus Ukrainas pilsoņus

Valsts policija aizdomās par telefonkrāpšanām aizturējusi vairākus Ukrainas pilsoņus, kuri pildījuši kurjera lomu, aģentūru LETA informēja policija.

Kriminālziņas Par naida kurināšanu pret ukraiņiem piespriež gada un astoņu mēnešu cietumsodu

Vidzemes rajona tiesa Cēsīs mālpilietim, 1981.gadā dzimušajam Edgaram Romalam piespriedusi gada un astoņu mēnešu cietumsodu par kara nozieguma publisku slavināšanu un nacionālā naida pret ukraiņiem kurināšanu, raksta "Latvijas Avīze".

Kriminālziņas Okupācijas muzeja dedzināšanas lietā aizturētā sieviete nav iesaistīta noziegumā

Latvijas Okupācijas muzeja dedzināšanas krimināllietā sākotnēji aizturētā sieviete tomēr nav bijusi iesaistīta noziegumā, turklāt patreiz iegūtā informācija neliecina, ka muzeja dedzināšanā būtu veikta Krievijas specdienestu uzdevumā, ziņo prokuratūrā.

Lasiet arī

Kriminālziņas Vakar drošības apsvērumu dēļ ieceļošana Latvijā liegta desmit ārzemniekiem

Aizvadītajā diennaktī drošības apsvērumu dēļ ieceļošana Latvijā liegta desmit ārzemniekiem, aģentūru LETA informēja Valsts robežsardze.

Sabiedrība Uz Latvijas robežas rindā stāvošo kravas auto skaits pārsniedz 1500

Svētdienas rītā trīs Latvijas robežkontroles punktos, gaidot iebraukšanu Krievijā vai Baltkrievijā, rindā kopumā stāv vairāk nekā 1500 kravas auto, liecina Valsts robežsardzes apkopotā informācija.

Pasaule Polija sola palīdzēt Somijai cīņā pret Krievijas radīto migrācijas spiedienu

Polija ir gatava atbalstīt Somiju tās robežu aizsardzībā pret Krievijas īstenotu hibrīdkaru, tiekoties ar Somijas prezidentu Sauli Nīnisti, paziņojis Polijas valsts galva Andžejs Duda.

Sabiedrība Armija būvēs daļu no infrastruktūras uz robežas ar Krieviju

Latvijas-Krievijas sauszemes robežas apsardzības infrastruktūras izbūves tempa kāpināšanai plānots piesaistīt Nacionālos bruņotos spēkus (NBS).