• Antoņina,
  • Ņina,
  • Ninona,
  • Oksana
Meklēšana MeklēšanaRSSFacebookZiņu lente


Laika ziņas
Facebook
Видео Video


Līgo dienā pie stūres pieķerti 20 dzērājšoferi

Teksta izmērs Aa Aa
Kriminālziņas
LETA 12:18, 24.06.2024


Līgo dienā Latvijā aizturēti 20 dzērājšoferi un viens vadītājs narkotisko vielu iespaidā, informēja Valsts policija.


Foto: LETA

Šāds aizturēto skaits ir lielāks nekā vidēji ikdienā un varētu būt skaidrojams ar policijas pastiprināti veiktajām pārbaudēm uz ceļiem. Valsts policija ir solījusi, ka Jāņu brīvdienu laikā pastiprināti uzraudzīs ceļu satiksmes dalībniekus, kā arī rīkos pastiprinātas pārbaudes, lai kontrolētu, vai vadītāji pie stūres nav sēdušies alkohola reibumā.

Kopumā par automašīnas vadīšanu alkohola reibumā policija vakar aizturējusi 20 vadītājus: deviņus - Rīgas reģionā, divus - Latgalē, vienu - Zemgalē, trīs - Kurzemē, bet sešus - Vidzemē.

No aizturētajiem 15 vadītāji pie transportlīdzekļu stūres bija sēdušies tik nopietnā reibumā, ka viņiem piemērots kriminālsods, līdz ar to konfiscēs transportlīdzekli vai piedzīs transportlīdzekļa vērtību.


Esiet atbildīgi par komentāriem! Jūsu izteikumi nedrīkst būt pretrunā ar LR likumdošanu.
Portāls VS.LV nenes atbildību par komentāru saturu.
Lasīt visus komentārus

Atbilēt

Anonīmi komentāri

Pievienot

Rekomendējam



ARĪ KATEGORIJĀ

Kriminālziņas Atgādina par īpašuma drošību

Valsts policijā saņemta informācija par zādzībām no dārza mājiņām Dienvidkurzemes novadā, Dunikas pagastā. Iedzīvotāji konstatējuši, ka zagļi, atlaužot īpašumus, nozaguši dažādas mantas. Valsts policijā par notikušo ir uzsākti kriminālprocesi.

Kriminālziņas NEPLP liedz piekļuvi 17 Krievijas propagandu izplatošiem portāliem

Nacionālā elektronisko plašsaziņas līdzekļu padome (NEPLP) ir liegusi pieeju 17 Krievijas propagandu izplatošiem portāliem, liecina paziņojums oficiālajā izdevumā "Latvijas Vēstnesis".

Kriminālziņas Krāpnieki no Latvijas uzņēmumiem izkrāpj arvien lielākas summas (+VIDEO)

Lai mazinātu šo risku, organizācijām jāievieš iekšējās procedūras, kuras nosaka specifisku kārtību.

Kriminālziņas Vīrietis vairākām personām izkrāpj naudu, nepiegādājot solīto malku

Valsts policija rosinājusi prokuratūru sākt kriminālprocesu pret vīrieti par naudas izkrāpšanu, nepiegādājot malku Liepājā.

Lasiet arī

Kriminālziņas Par braukšanu dzērumā un kukuļa došanu piemēro divus mēnešus cietumā

Rīgas rajona tiesa trešdien kādam iekšlietu ministra pārraudzībā esošas iestādes darbiniekam par transportlīdzekļa vadīšanu alkohola reibumā un kukuļa došanu valsts amatpersonai piemērojusi divus mēnešus cietumā, informē prokuratūra.

Kriminālziņas Aizvadītajā diennaktī pieķerti 17 dzērājšoferi

Aizvadītajā diennaktī Valsts policija (VP) uz Latvijas ceļiem apturējusi 17 automašīnu vai motociklu vadītājus alkohola reibumā, liecina VP apkopotā informācija.

Sabiedrība Diennakts laikā pieķerti 12 stipri piedzērušies šoferi

Aizvadītajā diennaktī Valsts policija (VP) uz Latvijas ceļiem apturējusi 17 automašīnu vai motociklu vadītājus alkohola reibumā, no kuriem 12 šoferiem alkohola koncentrācija organismā pārsniegusi pusotru promili, liecina VP apkopotā informācija.

Kriminālziņas Diennaktī pieķerti 16 transportlīdzekļu vadītāji par braukšanu alkohola reibumā

Uz Latvijas autoceļiem pagājušajā diennaktī pieķerti 16 transportlīdzekļu vadītāji par braukšanu alkohola reibumā, kā arī viens transportlīdzekļa vadītājs pieķerts par braukšanu narkotisko vielu iespaidā, informē Valsts policija.