Avārijā Rīgas centrā gājis bojā autovadītājs

Kriminālziņas
LETA 10:46, 20.05.2024 0

Svētdienas vakarā ceļu satiksmes negadījumā Rīgas centrā gājis bojā autovadītājs, aģentūra LETA uzzināja Valsts policijā.

 

Ap plkst.22.19 Krišjāņa Valdemāra ielas un Kalpaka bulvāra krustojumā notika sadursme starp automašīnām "Peugeot","Lexus" un "Audi".

Negadījumā bojā gāja "Peugeot" vadītājs, bet divas personas tika nogādātas medicīnas iestādē. Par notikušo sākts kriminālprocess.

Aizvadītajā diennaktī Latvijā kopumā reģistrēti 84 ceļu satiksmes negadījumi, 12 avārijās cietuši kopskaitā 13 cilvēki.

Starp cietušajiem ir trīs velosipēdisti, divi elektrisko skrejriteņu vadītāji un viens gājējs.

Подписывайтесь на Телеграм-канал VS.LV! Заглядывайте на страницу VS.LV на Facebook! И читайте главные новости о Латвии и мире!
Lasīt visus komentārus (0)


ARĪ KATEGORIJĀ

Kriminālziņas VID lūdz sākt kriminālvajāšanu pret zemnieku par aplokšņu algu izmaksu

Valsts ieņēmumu dienesta (VID) Nodokļu un muitas policijas pārvalde augustā Nodokļu un muitas lietu prokuratūrai nosūtījusi kriminālprocesu kriminālvajāšanas sākšanai pret vienu personu par "aplokšņu algu" izmaksu.

Kriminālziņas Policija aizdomās par telefonkrāpšanām aizturējusi vairākus Ukrainas pilsoņus

Valsts policija aizdomās par telefonkrāpšanām aizturējusi vairākus Ukrainas pilsoņus, kuri pildījuši kurjera lomu, aģentūru LETA informēja policija.

Kriminālziņas Par naida kurināšanu pret ukraiņiem piespriež gada un astoņu mēnešu cietumsodu

Vidzemes rajona tiesa Cēsīs mālpilietim, 1981.gadā dzimušajam Edgaram Romalam piespriedusi gada un astoņu mēnešu cietumsodu par kara nozieguma publisku slavināšanu un nacionālā naida pret ukraiņiem kurināšanu, raksta "Latvijas Avīze".

Kriminālziņas Okupācijas muzeja dedzināšanas lietā aizturētā sieviete nav iesaistīta noziegumā

Latvijas Okupācijas muzeja dedzināšanas krimināllietā sākotnēji aizturētā sieviete tomēr nav bijusi iesaistīta noziegumā, turklāt patreiz iegūtā informācija neliecina, ka muzeja dedzināšanā būtu veikta Krievijas specdienestu uzdevumā, ziņo prokuratūrā.

Lasiet arī

Sabiedrība Satiksmes ministrija plāno par 35% samazināt uz ceļiem bojāgājušo skaitu

Satiksmes ministrija (SM) plāno līdz 2027.gadam par 35%, salīdzinot ar 2020.gadu, samazināt ceļu satiksmes negadījumos smagi ievainoto un bojāgājušo skaitu.

Sabiedrība Lietuvā autobusa Kēnigsberga - Rīga avārijā 26 cietušie

Lietuvas Šaķu rajonā pirmdienas rītā avarējis autobuss, kas bija ceļā no Krievijas kontrolētā Kēnigsbergas (Karaļauču) apgabalu uz Rīgu, un avārijā ievainoti 26 cilvēki, divi cietušie pasažieri bija iesprostoti avarējušajā autobusā.

Sabiedrība 47% autoīpašnieku pēdējo 20 gadu laikā nav izraisījuši nevienu negadījumu

Latvijā 46,9% autoīpašnieku pēdējo 20 gadu laikā nav izraisījuši nevienu ceļu satiksmes negadījumu, informēja Latvijas Transportlīdzekļu apdrošinātāju biroja (LTAB) pārstāvji, balstoties uz biroja apkopoto statistiku par 574 076 fiziskām personām.

Kriminālziņas No auto atdalījusies piekabe nāvējoši sabrauc gājēju

Sestdien Gulbenes novadā no automašīnas atdalījusies piekabe uzbraukusi gājējai, kura no gūtajām traumām mira.