• Einārs,
  • Ervīns,
  • Klāvs
Meklēšana MeklēšanaRSSFacebookZiņu lente


Laika ziņas
Facebook
Видео Video


Viesmīli tiesās par seksuālu vardarbību pret četrām kolēģēm

Teksta izmērs Aa Aa
Kriminālziņas
LETA 17:49, 08.04.2024


Prokuratūra nodevusi Zemgales rajona tiesai krimināllietu, kurā kāds viesmīlis apsūdzēts par seksuālu vardarbību pret četrām meitenēm - kolēģēm, no kurām divas ir nepilngadīgas.



Apsūdzētais strādāja kādā ēdināšanas uzņēmumā par viesmīli, kurā strādāja arī visas cietušās meitenes. Apsūdzētais vērsies pret meitenēm, zinot, ka meiteņu darba tiesiskās attiecības ir atkarīgas no viņa un ka meitenēm darbs ir nepieciešams, atzīme prokuratūra.

Apsūdzētais izmantojis situācijas, kad atradies divatā ar katru no cietušajām meitenēm un neviens nav traucējis, un ar katru no meitenēm veicis seksuāla rakstura darbības. Ar vienu meiteni seksuāla rakstura darbības veiktas vairākkārtīgi, tostarp cietušo izvarojot. Tāpat apsūdzētais savā datorā un telefonā glabāja šīs meitenes kailfoto, kuras viņš uzņēmis pret meitenes gribu.


Esiet atbildīgi par komentāriem! Jūsu izteikumi nedrīkst būt pretrunā ar LR likumdošanu.
Portāls VS.LV nenes atbildību par komentāru saturu.
Lasīt visus komentārus

Atbilēt

Anonīmi komentāri

Pievienot

Rekomendējam



ARĪ KATEGORIJĀ

Kriminālziņas Rosina apsūdzēt divus policistus par personas piekaušanu atskurbtuvē

Iekšējās drošības birojs (IDB) aprīļa beigās Noziedzīgu nodarījumu valsts institūciju dienestā izmeklēšanas prokuratūrai nosūtījis kriminālprocesu kriminālvajāšanas sākšanai pret divām pašvaldības policijas amatpersonām Vidzemes reģionā - pret vienu par dienesta pilnvaru pārsniegšanu, savukārt pret otru - par bezdarbību.

Kriminālziņas Aizturēts vīrietis, kurš Brīvības pieminekļa pakājē izspārdīja ziedus

30.aprīļa vakarā Rīgas pašvaldības policijas darbinieki pilsētas videonovērošanas kamerās konstatēja, ka Brīvības pieminekļa pakājē kāda persona agresīvi spārda ziedus un pēc izdarītā nozieguma pamet notikuma vietu.

Kriminālziņas Ruks: Ir pamats uzskatīt, ka Rusiņš vairs nav starp dzīvajiem

Ir pamats uzskatīt, ka par sievietes nogalināšanu bērna un mātes acu priekšā meklētais Leons Rusiņš vairs nav starp dzīvajiem, intervijā TV3 raidījumā "900 sekundes" atzina Valsts policijas priekšnieks Armands Ruks.

Kriminālziņas Neapolē konfiscē viltotas banknotes gandrīz 50 miljonu eiro apmērā

Itālijas policija otrdien Neapolē konfiscējusi viltotas banknotes gandrīz 50 miljonu eiro apmērā.

Lasiet arī

Kriminālziņas Latvijā varētu ieviest kriminālatbildību par seksuālu uzmākšanos

Tieslietu ministrija (TM) kopā ar ekspertiem sākusi strādāt pie likuma izmaiņām, lai Latvijā ieviestu kriminālatbildību par seksuālu uzmākšanos.

Sabiedrība Čakša uzmākšanās problēmu vēlas risināt ar ziņošanas sistēmas ieviešanu

Uzmākšanās problēmu augstskolās varētu risināt ar ziņošanas sistēmas ieviešanu, intervijā TV3 raidījumā "900 sekundes" norādīja izglītības un zinātnes ministre Anda Čakša (JV).

Kriminālziņas JVLMA padomes priekšsēdētāja amatā ievēlēts Timurs Tomsons

Jāzepa Vītola Latvijas Mūzikas akadēmijas (JVLMA) padomes priekšsēdētāja amatā pirmdien ievēlēts padomes loceklis Timurs Tomsons, informēja JVLMA padomes pārstāve Anete Cīrule.

Kriminālziņas JVLMA saņem jaunus iesniegumus par iespējamu pasniedzēju seksuālo uzmākšanos

Jāzepa Vītola Latvijas Mūzikas akadēmija (JVLMA) saņēmusi jaunus iesniegumus par iespējamu tās pasniedzēju seksuālu uzmākšanos studentēm, ceturtdienas vakarā vēstīja Latvijas Televīzijas (LTV) raidījums "Panorāma".