Robežsargi aizturējuši Krievijas pilsoni

Kriminālziņas
VS.LV 16:10, 16.03.2024 0

Piektdien, 15.martā, vakarā Zaļesjes pagastā robežsargi aizturēja kādu 1983.gadā dzimušu Krievijas pilsoni, kura iepriekš netālu no Terehovas robežkontroles punkta nelikumīgi bija šķērsojusi valsts robežu, informēja Valsts robežsardzes pārstāvji.

 
Foto: LETA

Pret Krievijas pilsoni pēc Krimināllikuma 284.panta pirmās daļas par ārējās valsts robežas tīšu nelikumīgu šķērsošanu uzsākts kriminālprocess.

1983.gadā dzimusī sieviete ievietota Valsts policijas īslaicīgas aizturēšanas vietā.

Krimināllikums paredz, ka par valsts ārējās robežas tīšu nelikumīgu šķērsošanu soda ar īslaicīgu brīvības atņemšanu vai ar probācijas uzraudzību, vai ar sabiedrisko darbu, vai ar naudas sodu.

Подписывайтесь на Телеграм-канал VS.LV! Заглядывайте на страницу VS.LV на Facebook! И читайте главные новости о Латвии и мире!
Lasīt visus komentārus (0)


ARĪ KATEGORIJĀ

Kriminālziņas Siguldā «Bentley» iebraucis divos apgaismes stabos

Otrdienas vakarā Siguldā, visticamāk, dzērājšofera vadīts "Bentley" iebraucis divos apgaismes stabos.

Kriminālziņas Autoavārijā Blīdenes pagastā gājuši bojā divi cilvēki

Smagās un vieglās automašīnas frontālā sadursmē Saldus novada Blīdenes pagastā gājuši bojā divi cilvēki, informēja Valsts policija (VP).

Kriminālziņas Muitas vadītājs: Cigarešu kontrabanda joprojām ir liela problēma

Latvijā šogad pirmajos četros mēnešos konstatēti 3,84 miljoni kontrabandas cigarešu, un cigarešu kontrabanda joprojām ir liela problēma, intervijā aģentūrai LETA sacīja Valsts ieņēmumu dienesta (VID) ģenerāldirektora vietnieks muitas jomā, Muitas pārvaldes direktors Raimonds Zukuls.

Kriminālziņas Saistībā ar Rail Baltica pazemina amatā SM valsts sekretāri Stepanovu

Ministru kabinets šodien pilnvaroja satiksmes ministru pazemināt amatā Satiksmes ministrijas (SM) valsts sekretāri Ilondu Stepanovu un pārcelt viņu Sakaru departamenta direktores amatā, informēja SM.

Lasiet arī

Sabiedrība Žogu uz Latvijas - Krievijas robežas būvēs seši uzņēmumi

Latvijas - Krievijas robeža ir 283,6 kilometrus gara. Šobrīd uz Latvijas - Krievijas robežas jāizbūvē aptuveni 180 kilometri žoga un vismaz 53 kilometri robežapsardzības infrastruktūras.

Sabiedrība Turpinās žoga izbūve uz robežas ar Baltkrieviju - vēl jāizbūvē 19,9 km

Uz Latvijas-Krievijas robežas jāizbūvē vēl aptuveni 180 km žoga un ap 53 km robežapsardzības infrastruktūras.