Autovadītāja alkohola reibumā piedāvā policijai 1000 eiro un dārglietas

Kriminālziņas
LETA 20:40, 05.02.2024 0

Rīgā, Sarkandaugavā, aizturēta kāda autovadītāja alkohola reibumā, kura policijai piedāvāja kukuli - 1000 eiro un juvelierizstrādājumus.

 
Foto: LETA

Pirmdienas rītā Valsts policija saņēma izsaukumu no iedzīvotāja par to, ka Rīgā, Tvaika ielā, ar koplietošanas automašīnu "Volkswagen" brauc kāda, iespējams, iereibusi autovadītāja.

Valsts policijas darbinieki, ierodoties konkrētajā adresē, konstatēja, ka pie automašīnas stūres ir sēdusies kāda 1991.gadā dzimusi sieviete, būdama vairāk nekā divu promiļu stiprā alkohola reibumā un bez transportlīdzekļa vadīšanas tiesībām.

Automašīnas apturēšanas laikā vadītāja, lai izvairītos no atbildības par braukšanu alkohola reibumā, policijas darbiniekam piedāvāja kukuli 1000 eiro apmērā un juvelierizstrādājumus. Likumsargi sievieti nekavējoties aizturēja un ievietoja īslaicīgās aizturēšanas vietā.

Par izdarītājiem pārkāpumiem policija sākusi divus kriminālprocesus - par kukuļa piedāvāšanu un transportlīdzekļa vadīšanu bez tiesībām un reibumā.

Подписывайтесь на Телеграм-канал VS.LV! Заглядывайте на страницу VS.LV на Facebook! И читайте главные новости о Латвии и мире!
Lasīt visus komentārus (0)


ARĪ KATEGORIJĀ

Kriminālziņas VID lūdz sākt kriminālvajāšanu pret zemnieku par aplokšņu algu izmaksu

Valsts ieņēmumu dienesta (VID) Nodokļu un muitas policijas pārvalde augustā Nodokļu un muitas lietu prokuratūrai nosūtījusi kriminālprocesu kriminālvajāšanas sākšanai pret vienu personu par "aplokšņu algu" izmaksu.

Kriminālziņas Policija aizdomās par telefonkrāpšanām aizturējusi vairākus Ukrainas pilsoņus

Valsts policija aizdomās par telefonkrāpšanām aizturējusi vairākus Ukrainas pilsoņus, kuri pildījuši kurjera lomu, aģentūru LETA informēja policija.

Kriminālziņas Par naida kurināšanu pret ukraiņiem piespriež gada un astoņu mēnešu cietumsodu

Vidzemes rajona tiesa Cēsīs mālpilietim, 1981.gadā dzimušajam Edgaram Romalam piespriedusi gada un astoņu mēnešu cietumsodu par kara nozieguma publisku slavināšanu un nacionālā naida pret ukraiņiem kurināšanu, raksta "Latvijas Avīze".

Kriminālziņas Okupācijas muzeja dedzināšanas lietā aizturētā sieviete nav iesaistīta noziegumā

Latvijas Okupācijas muzeja dedzināšanas krimināllietā sākotnēji aizturētā sieviete tomēr nav bijusi iesaistīta noziegumā, turklāt patreiz iegūtā informācija neliecina, ka muzeja dedzināšanā būtu veikta Krievijas specdienestu uzdevumā, ziņo prokuratūrā.

Lasiet arī

Sabiedrība Gruzijas pilsonim par 50 eiro kukuļa došanu robežsargiem piemēro 5000 eiro sodu

Gruzijas pilsonim par 50 eiro kukuļa došanu robežsargiem piemērots 5000 eiro sods, aģentūru LETA informēja Valsts robežsardze.

Sabiedrība Latvijā aizturēti divi ceļu policisti. Ir jau zināms, par ko

Iekšējās drošības birojs (IDB) aizdomās par kukuļa pieprasīšanu un pieņemšanu aizturējis divas Valsts policijas amatpersonas, aģentūru LETA informēja IDB.

Sabiedrība Autovadītājam no Krievijas piemērots 4300 eiro naudas sods par kukuļdošanu

Kādam kravas automašīnas vadītājam no Krievijas piemērots 4300 eiro naudas sods par kukuļdošanu Latvijas robežsargiem, aģentūru LETA informēja Valsts robežsardze.

Kriminālziņas Aizvadītajā diennaktī pieķerti 17 dzērājšoferi

Aizvadītajā diennaktī Valsts policija (VP) uz Latvijas ceļiem apturējusi 17 automašīnu vai motociklu vadītājus alkohola reibumā, liecina VP apkopotā informācija.