• Gints,
  • Uvis
Meklēšana MeklēšanaRSSFacebookZiņu lente


Laika ziņas
Facebook
Видео Video


Sestdienas rītā piedeguša ēdiena dēļ cietuši trīs cilvēki

Teksta izmērs Aa Aa
Kriminālziņas
VS.LV 11:30, 03.02.2024


Sestdienas rītā Jelgavā piedeguša ēdiena dēļ cietuši trīs cilvēki, informēja Valsts ugunsdzēsības un glābšanas dienestā (VUGD).


Foto: Valsts policija

VUGD informē, ka plkst.6.13 ugunsdzēsēji saņēma izsaukumu uz Palīdzības ielu Jelgavā, kur piecstāvu mājas piektā stāva dzīvoklī uz plīts bija piededzis bez uzraudzības atstāts ēdiens.

Notikumā cieta trīs cilvēki, kuri no piedūmotā dzīvokļa evakuējās pirms VUGD ierašanās.

Plkst.6.45 VUGD darbu notikuma vietā noslēdza.

Ugunsdzēsēji katru dienu saņem izsaukumus, kuros iedzīvotāji ziņo par sadūmojumu kāpņutelpā vai dūmiem dzīvojamās ēkas logā.

Visbiežāk, pārmeklējot ēku, ugunsdzēsēji konstatē, ka mājokļa virtuvē uz plīts ir piededzis ēdiens, bet mājās neviena nav vai arī mājinieki ir iemiguši.

VUGD atgādina, ka, gatavojot ēdienu, nedrīkst kaut uz īsu brīdi atstāt mājokli vai aiziet atpūsties, jo, piedegot ēdienam, rodas spēcīgs sadūmojums, kas apdraud apkārtējo veselību. Tāpat rodas karstums, kura dēļ var aizdegties apkārt plītij esošie priekšmeti.

Kopumā aizvadītajā diennaktīVUGD saņēma 39 izsaukumus, no tiem - 16 uz ugunsgrēku dzēšanu, 12 uz glābšanas darbiem un vēl 11 izsaukumi bija maldinājumi.


Esiet atbildīgi par komentāriem! Jūsu izteikumi nedrīkst būt pretrunā ar LR likumdošanu.
Portāls VS.LV nenes atbildību par komentāru saturu.
Lasīt visus komentārus

Atbilēt

Anonīmi komentāri

Pievienot

Rekomendējam



ARĪ KATEGORIJĀ

Kriminālziņas Policija sākusi pārbaudi par Ukrainas neatkarības ielas plāksnes sabojāšanu

Policijā aprīļa beigās reģistrēts Latvijas Ārlietu ministrijas iesniegums par iespējamu mantas bojāšanu Krievijas vēstniecībai, tāpēc sākta resoriskā pārbaude.

Kriminālziņas 83 gadus vecam mācītājam par seksuālu vardarbību piespriež desmit gadus cietumā

Kurzemes rajona tiesa kādam 83 gadus vecam mācītājam par seksuālu vardarbību pret piecām meitenēm Talsu novadā piespriedusi desmit gadus cietumā.

Kriminālziņas Par kukuļa piedāvāšanu robežsargam aiztur Krievijas pilsoni

Piektdien Grebņevas robežkontroles punktā robežsargi aizturēts Krievijas pilsonis, kurš robežsargam mēģinājis dot kukuli 30 eiro apmērā, aģentūtu LETA informēja Valsts robežsardzē.

Kriminālziņas Par uzbrukumu policijas darbiniekam piespriež vienu gadu cietumā

Augstākās tiesas (AT) Krimināllietu departaments 25.aprīlī atstājis negrozītu apgabaltiesas lēmumu daļā, ar kuru persona notiesāta par uzbrukumu varas pārstāvim sakarā ar tā likumisku dienesta darbību, piespriežot brīvības atņemšanu uz vienu gadu.

Lasiet arī

Kriminālziņas Krāslavas novadā no ezera izcelts miris cilvēks

Ceturtdienas vakarā Krāslavas novadā no ezera izcelts miris cilvēks, aģentūru LETA informēja Valsts ugunsdzēsības un glābšanas dienestā (VUGD).

Kriminālziņas Ugunsgrēkā Rīgā gājis bojā cilvēks

Pagājušajā naktī ugunsgrēkā Rīgā gājis bojā cilvēks, aģentūru LETA informēja Valsts ugunsdzēsības un glābšanas dienesta pārstāve Viktorija Gribuste.

Kriminālziņas Ugunsgrēkā Rīgā bojā gājis cilvēks

Naktī uz trešdienu Rīgā ugunsgrēkā gājis bojā cilvēks, tviterī informē Valsts ugunsdzēsības un glābšanas dienests (VUGD).

Kriminālziņas Jūrmalā dzēsts paaugstinātās bīstamības ugunsgrēks

Aizvadītajā naktī Jūrmalā dzēsts paaugstinātās bīstamības ugunsgrēks dzīvojamā mājā, aģentūru LETA informēja Valsts ugunsdzēsības un glābšanas dienestā (VUGD).