• Gints,
  • Uvis
Meklēšana MeklēšanaRSSFacebookZiņu lente


Laika ziņas
Facebook
Видео Video


Aizdomās par slepkavību un līķa slēpšanu Daugavpilī aizturēts vīrietis

Teksta izmērs Aa Aa
Kriminālziņas
LETA 21:39, 10.01.2024


Aizdomās par slepkavību un līķa slēpšanu Daugavpilī aizturēts vīrietis.


Foto: Valsts policija

Valsts policijā pērnā gada novembrī tika saņemts iesniegums no kādas personas saistībā ar viņa tuvinieka, kas dzimis 1964.gadā, iespējamu pazušanu. Meklējot vīrieti, likumsargiem radās aizdomas, ka pret viņu varētu būt vērsts noziedzīgs nodarījums.

Izmeklēšanā noskaidrots, ka pērna gada beigās pazudušais vīrietis kopīgas alkohola lietošanas laikā tika nogalināts ar vairākiem dūrieniem kakla rajonā. Vīrietis arī ticis sists.

Šā gada 3.janvārī Valsts policijas amatpersonas par vīrieša slepkavību aizturēja 1970.gadā dzimušu vīrieti.

Iespējamā vainīgā persona arī mēģinājusi slēpt pastrādāto noziegumu - 5.janvārī vīrieša līķis ar vardarbīgas nāves pazīmēm tika atrasts mājas pagrabtelpā, kura ieeja bija aizbetonēta.

Aizturētajam vīrietim piemērots drošības līdzeklis apcietinājums.

Par notikušo sākts kriminālprocess pēc Krimināllikuma 116. panta par slepkavību. Par šādu noziedzīgu nodarījumu soda ar mūža ieslodzījumu vai ar brīvības atņemšanu uz laiku no pieciem līdz divdesmit gadiem un ar probācijas uzraudzību uz laiku līdz trim gadiem.


Esiet atbildīgi par komentāriem! Jūsu izteikumi nedrīkst būt pretrunā ar LR likumdošanu.
Portāls VS.LV nenes atbildību par komentāru saturu.
Lasīt visus komentārus

Atbilēt

Anonīmi komentāri

Pievienot

Rekomendējam



ARĪ KATEGORIJĀ

Kriminālziņas Policija sākusi pārbaudi par Ukrainas neatkarības ielas plāksnes sabojāšanu

Policijā aprīļa beigās reģistrēts Latvijas Ārlietu ministrijas iesniegums par iespējamu mantas bojāšanu Krievijas vēstniecībai, tāpēc sākta resoriskā pārbaude.

Kriminālziņas 83 gadus vecam mācītājam par seksuālu vardarbību piespriež desmit gadus cietumā

Kurzemes rajona tiesa kādam 83 gadus vecam mācītājam par seksuālu vardarbību pret piecām meitenēm Talsu novadā piespriedusi desmit gadus cietumā.

Kriminālziņas Par kukuļa piedāvāšanu robežsargam aiztur Krievijas pilsoni

Piektdien Grebņevas robežkontroles punktā robežsargi aizturēts Krievijas pilsonis, kurš robežsargam mēģinājis dot kukuli 30 eiro apmērā, aģentūtu LETA informēja Valsts robežsardzē.

Kriminālziņas Par uzbrukumu policijas darbiniekam piespriež vienu gadu cietumā

Augstākās tiesas (AT) Krimināllietu departaments 25.aprīlī atstājis negrozītu apgabaltiesas lēmumu daļā, ar kuru persona notiesāta par uzbrukumu varas pārstāvim sakarā ar tā likumisku dienesta darbību, piespriežot brīvības atņemšanu uz vienu gadu.

Lasiet arī

Kriminālziņas Par slepkavību un līķa nomešanu no devītā stāva piespiež 16 gadus cietumā

Kurzemes apgabaltiesa kādam vīrietim par par savas paziņas noslepkavošanu un līķa nomešanu no devītā stāva piespiedusi 16 gadus cietumā.

Kriminālziņas Kocēnu pagastā atrasts vīrieša līķis ar vardarbīgas nāves pazīmēm

Valmieras novada Kocēnu pagastā atrasts vīrieša līķis ar vardarbīgas nāves pazīmēm, aģentūru LETA informēja VP sabiedrisko attiecību nodaļas vecākā speciāliste Zane Vaskāne.

Kriminālziņas Noslepkavotās septiņgadnieces Justīnes tēvs paliek apcietinājumā

Latgales rajona tiesa Rēzeknē šodien lēmusi turpināt piemērot apcietinājumu noslepkavotās septiņus gadus vecās Justīnes Reinikovas tēvam, kurš tiek vainots šīs slepkavības pastrādāšanā, informē Tiesu administrācija.

Kriminālziņas Policija atklājusi septiņgadīgās Justīnes slepkavības apstākļus

Prokuratūra nodevusi Latgales rajona tiesai krimināllietu par Rogovkā dzīvojušās septiņgadīgās Justīnes Reinikovas slepkavību un atklājusi arī slepkavības apstākļus.