• Dita,
  • Marta
Meklēšana MeklēšanaRSSFacebookZiņu lente


Laika ziņas
Facebook
Видео Video


Rīgā sniega tīrīšanas laikā plāno ieviest automašīnu novietošanas ierobežojumus

Teksta izmērs Aa Aa
Kriminālziņas
VS.LV 15:54, 08.12.2023


Rīgā sniega tīrīšanas laikā plāno ieviest īslaicīgus automašīnu novietošanas ierobežojumus, informēja Rīgas domes Ārējās komunikācijas nodaļa.


Foto: LETA

Apstāšanās un stāvēšanas aizliegumus plānots ieviest, lai varētu nodrošināt efektīvāku ziemas dienestu darbu un sniega tīrīšanu vietās, kur parasti stāvēšanai novietotas automašīnas.

Pirmdien,11.decembrī, četrās Rīgas ielās uzstādīs informatīvos plakātus ar lūgumu nenovietot automašīnas stāvēšanai. Savukārt otrdien, 12.decembrī, uzstādīs ceļa zīmes "Apstāties aizliegts" ar papildu ceļa zīmēm par automašīnu evakuēšanu, kad zīmju darbība arī stāsies spēkā. Pēc tam tiks veikti pilnvērtīgi ielas tīrīšanas darbi, savukārt ierobežojumu atcels pēc to pabeigšanas.

No otrdienas, 12.decembra, automašīnu novietošanas ierobežojumu būs spēka Artilērijas ielas posmā no Aleksandra Čaka ielas līdz Krāsotāju ielai vienā ielas pusē, Narvas ielā, Nometņu ielas posmā no Slokas ielas līdz Lapu ielai ielas labajā pusē, Sesku ielas posmā no Zebiekstes ielas līdz Ilūkstes ielai, virzienā uz Ilūkstes ielu ielas labajā pusē.

Pašvaldība aicina automašīnu īpašniekus ievērot uzstādītās ceļazīmes un pārvietot automašīnas.


Esiet atbildīgi par komentāriem! Jūsu izteikumi nedrīkst būt pretrunā ar LR likumdošanu.
Portāls VS.LV nenes atbildību par komentāru saturu.
Lasīt visus komentārus

Atbilēt

Anonīmi komentāri

Pievienot

Rekomendējam



ARĪ KATEGORIJĀ

Kriminālziņas Aizdomās par gatavošanos valsts amatpersonas slepkavībai aizturēti pieci cilvēki

Valsts policija aizdomās par iespējamu sagatavošanos kādas valsts amatpersonas slepkavībai aizturējusi piecas personas, aģentūrai LETA apliecināja Valsts policijas preses pārstāve Simona Grāvīte.

Kriminālziņas Apcietina divas personas, kuras atbalstījušas Bukaina meitas nolaupīšanu

alsts policija aizturējusi un tiesa apcietinājusi divas personas, kuras tiek turētas aizdomās par prokremliskā aktīvista Staņislava Bukaina atbalstīšanu, īstenojot meitas nolaupīšanu un aizvedot viņu uz Krieviju.

Kriminālziņas Ar SUP dēli Krievijā nokļuvušais ir prokremliskais aktīvists

Nedēļas nogalē ar SUP dēli no Latvijas Krievijā nelikumīgi nokļuvušais vīrietis ir organizācijas "Baltijas antifašisti" krimināllietā apsūdzētais prokremliskais aktīvists Staņislavs Bukains, ziņo LETA.

Kriminālziņas Soctīklos tiek apspriesta kratīšana: «Tauta zina, ka Ždanoka vainīga» (+VIDEO)

Tatjana Ždanoka ir saistīta ar iespēju sazināties ar Krievijas specdienestiem.

Lasiet arī

Sabiedrība Tuvākajā diennaktī daudzviet Latvijā gaidāms sniegputenis

Trešdienas vakarā un naktī uz ceturtdienu Latvijā vējš putinās sniegu, vietām nedaudz snigs, bet ceturtdienas rītā valsts centrālajā un austrumu daļā gaidāms mērens līdz stiprs sniegputenis, prognozē sinoptiķi.

Sabiedrība Rīgas dome skaidro, kāpēc nav ieviestas puteņa biļetes

Rīgā otrdien tā sauktās "puteņa biļetes" nav ieviestas, jo prognozes neesot liecinājušas, ka gaidāms būtisks sniega segas pieaugums, pauda Rīgas domē.

Sabiedrība Pirmdien debesis būs apmākušās, lielākajā valsts daļā snigs

Pirmdien debesīs joprojām būs mākoņainas, Latvijas lielākajā daļā atnesot sniegu, jūras piekrastē arī slapju sniegu, prognozē Latvijas Vides, ģeoloģijas un meteoroloģijas centrs (LVĢMC).

Sabiedrība Nākamnedēļ Latvijā gaidāms sals un bieža snigšana

Nākamnedēļ Latvijā gaidāms sals un bieža snigšana, prognozē Latvijas Vides, ģeoloģijas un meteoroloģijas centrs (LVĢMC).