• Maija,
  • Paija
Meklēšana MeklēšanaRSSFacebookZiņu lente


Laika ziņas
Facebook
Видео Video


Policija lūdz palīdzību filozofa Rītupa atrašanā

Teksta izmērs Aa Aa
Kriminālziņas
LETA 07:53, 16.11.2023


Valsts policijas Rīgas reģiona pārvaldes Rīgas Ziemeļu pārvaldes amatpersonas meklē bezvēsts prombūtnē esošo 1971. gadā dzimušo Arni Rītupu, aģentūru LETA informēja policijā.


Foto: LETA

Rītups, kurš ir filozofs, žurnāla "Rīgas Laiks" izdevējs un Latvijas Mākslas akadēmijas asociētais profesors, 12.novembrī ap plkst.7 izgāja no dzīves vietas Rīgā, Zaļā ielā, un līdz šim brīdim nav atgriezies.

Rītups ir aptuveni 180 centimetrus garš, pilnīgas miesas būves, viņam ir kupla bārda un ūsas. Bija ģērbies mētelī, iespējams, sarkanā vai melnā krāsā.

Valsts policija aicina aplūkot vīrieša fotogrāfiju un atsaukties ikvienu, kura rīcībā ir informācija par viņa iespējamo atrašanās vietu, zvanot Valsts policijai pa tālruņa numuru 110 vai 67086458.


Esiet atbildīgi par komentāriem! Jūsu izteikumi nedrīkst būt pretrunā ar LR likumdošanu.
Portāls VS.LV nenes atbildību par komentāru saturu.
Lasīt visus komentārus

Atbilēt

Anonīmi komentāri

Pievienot

Rekomendējam



ARĪ KATEGORIJĀ

Kriminālziņas Ruks: Zem katra nakts aizsegā uzzīmētā Z burta slēpjas iekšējais ienaidnieks

Zem katra nakts aizsegā uzzīmētā Z burta slēpjas iekšējais ienaidnieks, intervijā Latvijas Televīzijas raidījumā "Rīta panorāma" norādīja Valsts policijas priekšnieks Armands Ruks.

Kriminālziņas Rosina apsūdzēt divus policistus par personas piekaušanu atskurbtuvē

Iekšējās drošības birojs (IDB) aprīļa beigās Noziedzīgu nodarījumu valsts institūciju dienestā izmeklēšanas prokuratūrai nosūtījis kriminālprocesu kriminālvajāšanas sākšanai pret divām pašvaldības policijas amatpersonām Vidzemes reģionā - pret vienu par dienesta pilnvaru pārsniegšanu, savukārt pret otru - par bezdarbību.

Kriminālziņas Aizturēts vīrietis, kurš Brīvības pieminekļa pakājē izspārdīja ziedus

30.aprīļa vakarā Rīgas pašvaldības policijas darbinieki pilsētas videonovērošanas kamerās konstatēja, ka Brīvības pieminekļa pakājē kāda persona agresīvi spārda ziedus un pēc izdarītā nozieguma pamet notikuma vietu.

Kriminālziņas Ruks: Ir pamats uzskatīt, ka Rusiņš vairs nav starp dzīvajiem

Ir pamats uzskatīt, ka par sievietes nogalināšanu bērna un mātes acu priekšā meklētais Leons Rusiņš vairs nav starp dzīvajiem, intervijā TV3 raidījumā "900 sekundes" atzina Valsts policijas priekšnieks Armands Ruks.

Lasiet arī