• Staņislava,
  • Staņislavs,
  • Stefānija
Meklēšana MeklēšanaRSSFacebookZiņu lente


Laika ziņas
Facebook
Видео Video


No skolas Rīgā ugunsgrēka dēļ evakuēti 220 cilvēki (+VIDEO)

Teksta izmērs Aa Aa
Kriminālziņas
LETA 11:25, 05.10.2023


Trešdien Rīgas 2.pamatskolā izcēlies ugunsgrēks kādā mācību kabinetā, tāpēc no izglītības iestādes tika evakuēti 220 cilvēki.


Foto: LETA

Vakar ap plkst.10 VUGD saņēma izsaukumu uz Ludzas ielu, kur izglītības iestādē bija izcēlies ugunsgrēks. Notikuma vietā glābēji konstatēja, ka trīsstāvu ēkas otrajā stāvā dega kabinets 20 kvadrātmetru platībā. Cilvēki no ēkas bija evakuēti pirms glābēju ierašanās.

Rīgas 2.pamatskolas direktors Ivars Upenieks TV3 raidījumam "Degpunktā" stāsta, ka logopēda kabinetā aizdegusies elektrības rozete, taču evakuācija notika, kā pienākas, evakuēti visi cilvēki, laikus nostrādāja signalizācija, un viss notika atbilstoši noteikumiem, visi dienesti atbrauca.

Savukārt ap plkst.13 VUGD saņēma izsaukumu uz Gaides ielu Valmierā, kur divās blakus esošās neapsaimniekotās ēkās dega atkritumi 30 kvadrātmetru platībā. No ēkas tika izglābts viens cilvēks.

Trešdienas rītā glābēji turpināja likvidēt spēcīgā vēja radītās sekas. Kopumā saņemti 24 izsaukumi, kuros lielākoties koki bija nokrituši uz ceļa braucamās daļas.

Mehanizatoru ielā Preiļos koks nokritis uz divām vieglajām automašīnām. Stacijas ielā Ludzā glābēji no tirdzniecības objekta ēkas jumta demontēja vēja atrautas konstrukcijas.

Aizvadītajā diennaktī kopumā VUGD saņēma 69 izsaukumus: 15 - uz ugunsgrēku dzēšanu, 49 - uz glābšanas darbiem, bet pieci izsaukumi bija maldinājums.


Esiet atbildīgi par komentāriem! Jūsu izteikumi nedrīkst būt pretrunā ar LR likumdošanu.
Portāls VS.LV nenes atbildību par komentāru saturu.
Lasīt visus komentārus

Atbilēt

Anonīmi komentāri

Pievienot

Rekomendējam



ARĪ KATEGORIJĀ

Kriminālziņas Par septiņu taimiņu noķeršanu piespriež sabiedriskos darbus un 5000 eiro sodu

Vidzemes rajona tiesa par septiņu taimiņu noķeršanu Gaujas nacionālajā parkā kādam vīrietim piespriedusi sabiedriskos darbus un likusi samaksāt aptuveni 5000 eiro kaitējumu, liecina publiski pieejamais spriedums.

Kriminālziņas Varas iestādes pastiprinās cīņu pret finanšu noziegumiem (+VIDEO)

Plānots optimizēt valsts informācijas sistēmu izmantošanu krāpšanas preventīvai nepieļaušanai un apkarošanai.

Kriminālziņas Valdība plāno precizēt Sankciju koordinācijas padomes uzdevumus

Valdība ar grozījumiem Starptautisko un Latvijas nacionālo sankciju likumā precizēs Sankciju koordinācijas padomes (SKP) uzdevumus, izriet no Ārlietu ministrijas (ĀM) sagatavoto noteikumu grozījumu anotācijas Tiesību aktu portālā.

Kriminālziņas Zviedrijas pilsētā Malmē pirms Eirovīzijas dedzināts Korāns

Zviedrijas pilsētā Malmē, kur notiks Eirovīzijas dziesmu konkurss, kāds vīrietis un sieviete piektdien dedzināja Korāna eksemplāru.

Lasiet arī

Kriminālziņas Ugunsgrēkā Rīgā gājis bojā cilvēks

Pagājušajā naktī ugunsgrēkā Rīgā gājis bojā cilvēks, aģentūru LETA informēja Valsts ugunsdzēsības un glābšanas dienesta pārstāve Viktorija Gribuste.

Kriminālziņas Limbažos ugunsgrēkā cietuši pieci cilvēki

Limbažos aizvadītajā naktī ugunsgrēkā cietuši pieci cilvēki, aģentūru LETA informēja Valsts ugunsdzēsības un glābšanas dienests (VUGD).

Kriminālziņas Ugunsgrēkā Bauskas novadā gājis bojā cilvēks

Aizvadītajā naktī ugunsgrēkā Bauskas novadā gājis bojā cilvēks.

Sabiedrība Ugunsgrēkā Tukuma novadā gājis bojā cilvēks

Tukuma novadā aizvadītajā naktī ugunsgrēkā gājis bojā cilvēks, informē Valsts ugunsdzēsības un glābšanas dienestā (VUGD).