Šorīt Rīgā, 13.janvāra ielā zem tramvaja pakļuvis cilvēks

Kriminālziņas
LETA 17:36, 16.09.2023 0

Šorīt aptuveni plkst.10 noticis negadījums 13.janvāra ielā, cilvēkam pakļūstot zem tramvaja.

 
Foto: LETA

To apstiprināja SIA "Rīgas satiksme" sabiedrisko attiecību speciāliste Baiba Bartaševiča- Feldmane.

Viņa norādīja, ka tramvajs bija uzsācis kustību no pieturvietas brīdī, kad cietušais neatļautā vietā no kreisās puses šķērsoja sliedes. Bartaševiča-Feldmane informēja, ka cilvēks hospitalizēts.

Vienlaikus viņa aicināja iedzīvotājus būt uzmanīgiem un divreiz skatīties, kur tiek šķērsotas tramvaja sliedes.

Jau ziņots, ka 2022.gadā kopumā "Rīgas satiksmes" apgrozījums bija 168,703 miljoni eiro, kas ir par 4,7% vairāk nekā 2021.gadā, bet kompānijas peļņa samazinājās 58,9% - līdz 1,25 miljoniem eiro.

"Rīgas satiksme" nodrošina pasažieru pārvadājumus ar autobusiem, tramvajiem un trolejbusiem Rīgā, kā arī apsaimnieko autostāvvietas pilsētas ielu malās. Uzņēmuma vienīgais īpašnieks ir Rīgas dome. "Rīgas satiksmei" pieder kapitāldaļas kompānijās SIA "Rīgas karte" (51%) un SIA "Rīgas acs" (100%).

Подписывайтесь на Телеграм-канал VS.LV! Заглядывайте на страницу VS.LV на Facebook! И читайте главные новости о Латвии и мире!
Lasīt visus komentārus (0)


ARĪ KATEGORIJĀ

Kriminālziņas VID lūdz sākt kriminālvajāšanu pret zemnieku par aplokšņu algu izmaksu

Valsts ieņēmumu dienesta (VID) Nodokļu un muitas policijas pārvalde augustā Nodokļu un muitas lietu prokuratūrai nosūtījusi kriminālprocesu kriminālvajāšanas sākšanai pret vienu personu par "aplokšņu algu" izmaksu.

Kriminālziņas Policija aizdomās par telefonkrāpšanām aizturējusi vairākus Ukrainas pilsoņus

Valsts policija aizdomās par telefonkrāpšanām aizturējusi vairākus Ukrainas pilsoņus, kuri pildījuši kurjera lomu, aģentūru LETA informēja policija.

Kriminālziņas Par naida kurināšanu pret ukraiņiem piespriež gada un astoņu mēnešu cietumsodu

Vidzemes rajona tiesa Cēsīs mālpilietim, 1981.gadā dzimušajam Edgaram Romalam piespriedusi gada un astoņu mēnešu cietumsodu par kara nozieguma publisku slavināšanu un nacionālā naida pret ukraiņiem kurināšanu, raksta "Latvijas Avīze".

Kriminālziņas Okupācijas muzeja dedzināšanas lietā aizturētā sieviete nav iesaistīta noziegumā

Latvijas Okupācijas muzeja dedzināšanas krimināllietā sākotnēji aizturētā sieviete tomēr nav bijusi iesaistīta noziegumā, turklāt patreiz iegūtā informācija neliecina, ka muzeja dedzināšanā būtu veikta Krievijas specdienestu uzdevumā, ziņo prokuratūrā.

Lasiet arī

Sabiedrība Daugavpilī izgatavots pirmais jaunais tramvajs pārcelts no rūpnīcas uz sliedēm

Pirmais tramvajs, kas pēc SIA "Daugavpils satiksme" (iepriekš - AS "Daugavpils satiksme") pasūtījuma tika izgatavots AS "Daugavpils lokomotīvju remonta rūpnīca", pārcelts no rūpnīcas uz sliedēm, paziņo pašvaldība.

Sabiedrība Daugavpils izvērtēs pamatojumu tramvaju satiksmes slēgšanai (+VIDEO)

Kā alternatīva iedzīvotājiem tiek piedāvāts autobusa maršruts.

Sabiedrība Informēs par būvdarbu progresu 5.tramvaja maršruta posmā

Šodien plkst.15 tramvaja galapunktā Iļģuciemā, Baltajā ielā 2a, notiks preses konference par būvdarbu progresu tramvaja sliežu posmā no Slokas ielas un Jūrmalas gatves krustojuma līdz galapunktam Iļģuciemā, informēja uzņēmuma pārstāve Baiba Bartaševica-Feldmane.

Sabiedrība Plāno pārbūvēt 13.janvāra ielas tramvaja infrastruktūru

Februāra beigās "Rīgas satiksme" sāks būvniecības darbus 11.novembra krastmalas un 13.janvāra ielas krustojumā, aģentūru LETA informēja uzņēmuma pārstāvji.