• Agija,
  • Aldonis
Meklēšana MeklēšanaRSSFacebookZiņu lente


Laika ziņas
Facebook
Видео Video


Sestdien policija Rīgā pārbaudīja 151 personu - kādas narkotikas atrada? (VIDEO)

Teksta izmērs Aa Aa
Kriminālziņas
VS.LV 16:44, 23.05.2023


Pagājušajā sestdienā, 20. maijā, Valsts policijas Rīgas reģiona pārvaldes Kriminālpolicijas pārvaldes amatpersonas sadarbībā ar kolēģiem no Rīgas Ziemeļu iecirkņa un Rīgas Pārdaugavas pārvaldes veica profilaktiskos pasākumus Rīgas teritorijā ar mērķi apkarot narkotisko vielu apriti, ziņo Valsts policija.



Kopumā likumsargi pārbaudīja 151 personu un 25 automašīnas, kā arī aizturēja 15 personas. Profilaktisko pasākumu laikā tika uzsākti desmit kriminālprocesi par narkotisko, psihotropo vielu nelikumīgu apriti, kā arī viens kriminālprocess par automašīnas vadīšanu iespējamā narkotisko vai psihotropo vielu reibumā.

Tovakar policisti, reaģējot uz informāciju, ka kādā daudzīvokļu namā Juglā tiek realizētas narkotiskās vielas, sadarbībā ar kolēģiem no Valsts policijas Speciālo uzdevumu bataljona iekļuva minētajā adresē un aizturēja divas personas – sievieti un vīrieti, kurš jau iepriekš ir nonācis policijas redzeslokā par tamlīdzīgu noziegumu.

Likumsargi neatliekamības kārtā veica sankcionētu kratīšanu, kuras laikā atrada un izņēma 270 g amfetamīna, 11 g MDMA kristālu, vienu MDMA tableti, 48 psihotropās tabletes, 244 g marihuānas, divus ierocim līdzīgus priekšmetus, 540 gabalu tabakas izstrādājumu bez Latvijas Republikas akcīzes markām, desmit mobilos telefonus, vienu planšeti un 1200 eiro. Abām aizturētajām personām svētdien, 21. maijā, tiesa piemēroja drošības līdzekli apcietinājumu.

Kopumā profilaktiskajos pasākumos likumsargi izņēma vairākas narkotiskās un psihotropās vielas – 315 g amfetamīna, 47 MDMA tabletes, 12 g MDMA kristāla, 45 LSD markas, 48 psihotropās tabletes, 350 g marihuānas, 100 g hašisa, divus gramus halucinogēnās sēnes, piecus gramus oksibutirāta, kā arī vairākus šaujamierocim līdzīgus priekšmetus.

Šāda veida profilaktiskie pasākumi ar mērķi apkarot narkotisko vielu apriti dažādos Rīgas mikrorajonos tiek rīkoti regulāri un policija tos rīkos arī turpmāk.

Valsts policija atgādina, ka neviena persona netiek uzskatīta par vainīgu, kamēr tās vaina noziedzīga nodarījuma izdarīšanā netiek pierādīta likumā noteiktajā kārtībā.


Esiet atbildīgi par komentāriem! Jūsu izteikumi nedrīkst būt pretrunā ar LR likumdošanu.
Portāls VS.LV nenes atbildību par komentāru saturu.
Lasīt visus komentārus

Atbilēt

Anonīmi komentāri

Pievienot

Rekomendējam



ARĪ KATEGORIJĀ

Kriminālziņas Rīgā bez elektrības palikuši aptuveni 2100 Sadales tīkla klientu

Šovakar Rīgā bez elektrības palikuši aptuveni 2100 "Sadales tīkla" klientu, informēja uzņēmumā.

Kriminālziņas Imantā uz ielas atrasts vīrietis ar, iespējams, vardarbīgas nāves pazīmēm

Valsts policija apstiprināja, ka Kleistu ielā atrasts miris vīrietis, kuram, iespējams, ir vardarbīgas nāves pazīmes.

Kriminālziņas Rīgas centrā pazudušais vīrietis atrasts miris Daugavā

Bezvēsts prombūtnē esošais Roberts Miksons, kurš nedēļas nogalē pazuda pēc iziešanas no atpūtas vietas Vecrīgā, otrdien bez dzīvības pazīmēm izcelts no Daugavas Rīgā, informē Valsts policija (VP).

Kriminālziņas Latvijā varētu ieviest kriminālatbildību par seksuālu uzmākšanos

Tieslietu ministrija (TM) kopā ar ekspertiem sākusi strādāt pie likuma izmaiņām, lai Latvijā ieviestu kriminālatbildību par seksuālu uzmākšanos.

Lasiet arī

Sabiedrība Rīgas pilī atzīmēs divdesmito gadadienu kopš Latvijas iestāšanās NATO

Rīgas pilī šodien atzīmēs divdesmito gadadienu kopš Latvijas iestāšanās NATO, aģentūru LETA informēja Valsts prezidenta padomnieks Mārtiņš Drēģeris.

Pasaule Zelenskis: Ukraina bez ASV palīdzības nespēs uzvarēt

Bez amerikāņu palīdzības Ukraina karā pret Krieviju nespēs uzvarēt, intervijā telekanālam CBS sacīja Ukrainas prezidents Volodimirs Zelenskis.

Ekonomika Baltijā benzīna cenas palielinās, bet dīzeļdegvielas cenas sarūk

Pagājušajā darba nedēļā Latvijā un Igaunijā palielinājās benzīna cenas, bet dīzeļdegvielas cenas saruka Igaunijā un Lietuvā, liecina aģentūras LETA apkopotie dati.

Pasaule Spānijas piekrastē stiprā vējā iekrītot jūrā, gājuši bojā četri cilvēki

Spānijas piekrastē ir gājuši bojā četri cilvēki, stiprā vējā iekrītot Atlantijas okeānā vai Vidusjūrā, ceturtdien paziņoja ārkārtas situāciju dienesti.