• Muntis,
  • Verners
Meklēšana MeklēšanaRSSFacebookZiņu lente


Laika ziņas
Facebook
Видео Video


Liniņš un Marga saņēmuši naida devu par viesošanos pie Rinkēviča

Teksta izmērs Aa Aa
Kultūra
VS.LV 09:01, 13.07.2023


Etiķetes eksperte labāk zina, kā ģērbties uz tikšanos ar valsts vadītāju.


Galvenais būt pārliecinātam par sevi!

Nežēlīgu naidu sociālajos tīklos izraisīja viens otru mīlošu cilvēku pāris, kas ieradās uz balli pie jaunā Latvijas prezidenta. Radio žurnālists Eduards Linins un viņa krievu izcelsmes sieva Jeļena Marga tika apsūdzēti par apģērba gaumes trūkumu. Bet viņi nezaudē drosmi!

Par nopelniem Latvijas valsts labā Eduards Liniņš tika iecelts par Triju Zvaigžņu ordeņa virsnieku. Viņa kundze Helēna Marga ir etiķetes un protokola pasniedzēja un arī mākslas kolekcionāre. Pārkāpjot Liniņu dzīvokļa slieksni var pārliecināties, ka te vērtē visu skaisto.

"Tā nav nekāda dekorācija, - atklāj Helēna, - Mēs tā dzīvojam, mums katru dienu ir baltais galdauts. Katru dienu mums ir ēdieni, es labprāt gatavoju gan pandēmijas periodā, gan pirms pandēmijas. Tas ir mūsu dzīvesstils. Tā bija manā bērnībā, tā bijis visu manu mūžu. Mēs nekad neēdām virtuvē. Tā ir tikai saimniecības zona".

Mājas vide ir Helēnas radīta. Eduards atzīst, ka viņš ir iedzīvojies, – Helēna gādā, lai viņam būtu ērti dzīvot un strādāt, jo ļoti daudz dara mājās, sevišķi pēdējos pāris gadus.

"Tas nav viegli cilvēkam, ar kuru dzīvo kopā. Viena lieta ir baudīt mūsu darba galaproduktu. Cita lieta ir klausīties šīs sarunas, un, ja labi nostādītā balsī dzīvokļa stūrī kāds runājas, neizbēgami tas ir jādzird. Ne vienmēr tas ir brīdis, kad gribas savu uzmanību kaut kam tādam pieslēgt. Tāpēc gaidām, kad šis pandēmijas laiks beigsies un varēs atgriezties kaut cik normālā darba režīmā, lai vismaz tā darba daļa, ko parasti darīju ārpus mājas, nenotiktu zoom, bet Radio studijā," atzīst Eduards.

Viņš arī piebilst, ka tas ir svarīgi ne tikai pašam, bet arī klausītājiem, jo tā ir cita skaņas kvalitāte.

Bet mājās Eduards strādā pie sava vectēva, savulaik skolas pārziņa Viduču skolā netālu no Viļakas, iegādāta rakstāmgalda. Savukārt priekšnamā ir izvietota viņa bibliotēka, kurā ir vairāk nekā 3000 grāmatu. Eduarda aizraušanās ar grāmatām sākusies vēl pirms studijām.


Elēna uzplaukst jaunu džentlmeņu sabiedrībā.
Elēna uzplaukst jaunu džentlmeņu sabiedrībā.

Esiet atbildīgi par komentāriem! Jūsu izteikumi nedrīkst būt pretrunā ar LR likumdošanu.
Portāls VS.LV nenes atbildību par komentāru saturu.
Lasīt visus komentārus

Atbilēt

Anonīmi komentāri

Pievienot

Rekomendējam



ARĪ KATEGORIJĀ

Kultūra «Emmy» ceremonijā triumfē «Shogun» un «Hacks»

"Emmy" balvu pasniegšanas ceremonijā svētdien Losandželosā labāko seriālu godalgas saņēma seriāli "Shogun" ("Sjoguns") un "Hacks" ("Padomi").

Kultūra Piedzīvojumu filma «Banāns upē» dodas Latvijas tūrē

Stāsta centrā ir jauns vīrietis, kurš mēģina sadraudzēties ar savas draudzenes trīspadsmit gadus veco dēlu.

Kultūra «Autobuss debesīs» ieraksta jaunu singlu un gatavojas 25 gadu jubilejam (+VIDEO)

"Tagad, gatavojoties tūrei un jaunajam albumam, sapratām, ka dziesma ir īsta pērlīte".

Kultūra AB dambī notiks festivāls «‎bez narkotikām un alkohola»‎ (+VIDEO)

"Мēs cenšamies rūpēties par naturālu un īstu pieredzi".

Lasiet arī

Sabiedrība Noraida priekšlikumu kandidātu sarakstus iesniegt būtiski agrāk pirms vēlēšanām

Valsts pārvaldes un pašvaldības komisijas deputāti šodien noraidīja Centrālās vēlēšanu komisijas (CVK) priekšlikumu partiju deputātu kandidātu sarakstus prasīt iesniegt ne vēlāk kā 120 dienas jeb četrus mēnešus pirms vēlēšanām.

Sabiedrība VDD komentē «TikTok» un «Telegram» iespējamu bloķēšanu Latvijā

Lēmumam par sociālo tīklu "TikTok" un "Telegram" iespējamu bloķēšanu ir jābūt politiskam, turklāt, lai šāds risinājums būtu efektīvs, par ierobežošanu būtu jāvienojas vismaz visām trim Baltijas valstīm, šādu vērtējumu vēstulē Saeimai paudis Valsts drošības dienests (VDD).

Sabiedrība Uz vienotā Sabiedriskā medija valdes locekļu amatiem izvirzīts 21 kandidāts

Sabiedrisko elektronisko plašsaziņas līdzekļu padomes (SEPLP) izsludinātajā konkursā uz pieciem topošās VSIA "Latvijas Sabiedriskais medijs" (LSM) valdes locekļu amatiem otrajai kārtai izvirzīts 21 pretendents.

Sabiedrība Galīgajā lasījumā skatīs grozījumus valsts valodas stiprināšanai darba tirgū

Plānots, ka ar grozījumiem tiks aizstāvētas darbinieku tiesības, veicot darba pienākumus, izmantot valsts valodu un netikt diskriminētiem ar nepamatotām prasībām pēc svešvalodas zināšanām.