• Alfs,
  • Bernadeta,
  • Mintauts
Meklēšana MeklēšanaRSSFacebookZiņu lente


Laika ziņas
Facebook
Видео Video


Vaikule: Skabejeva neizprot un neizpratīs Galkina brīnišķīgo joku

Teksta izmērs Aa Aa
Kultūra
VS.LV 09:49, 31.03.2023


Latviešu dziedātāja Laima Vaikule 30. martā YouTube kanāla “And Graham Came Out” ēterā skaidroja, kāpēc krievu propagandiste Olga Skabejeva nespēja novērtēt viņai veltīto krievu šovmeņa Maksima Galkina joku.


Foto: Instagram.

"Viņa ir ļoti tālu no tā, lai saprastu Maksima Galkina humoru. Viņš ir dziļi izglītots un inteliģents cilvēks. Jā, tas bija joks. Brīnišķīgs joks. Pēc kā Skabejeva bija ļoti sašutusi. Lai viņa dara savu, bet Maksims dara savu,” sacīja māksliniece.

Laimasprāt, propagandisti nodarbojas ar Galkina diskreditēšanu.

Maksims Galkins vienā no ASV koncertiem šī gada martā izmeta joku, kā krievu propagandiste, bijusī padomju raidījuma "Ar labu nakti, mazuļi" vadītāja Andželīna Vovka paziņojusi par vēlmi doties karā kopā ar lellēm Hrjušu un Stepašku.

Galkins viņai ieteica ņemt līdzi krievu skatuves karali uzskatīto Filipu Kirkorovu, kurš rokās turēs "Skabejevas galvu". Pēc šovmeņa domām. Tas būtu līdzīgi tam, ja itāļu modes nama "Versace" šova laikā viesi un modeles parādītos tērpos, kas rotāti ar dabiska izmēra mākslīgām dzīvnieku galvām.


Esiet atbildīgi par komentāriem! Jūsu izteikumi nedrīkst būt pretrunā ar LR likumdošanu.
Portāls VS.LV nenes atbildību par komentāru saturu.
Lasīt visus komentārus

Atbilēt

Anonīmi komentāri

Pievienot

Rekomendējam



ARĪ KATEGORIJĀ

Lasiet arī

Ekonomika Rīgā sāks uzstādīt pirmos jauna dizaina ielu tirdzniecības moduļus

Rīgas Apkaimju iedzīvotāju centrs no 22.aprīļa līdz 28. aprīlim sāks uzstādīt pirmos jauna dizaina ielu tirdzniecības moduļus pašvaldības iekārtotajās ielu tirdzniecības vietās.

Sabiedrība Mediju ētikas padome novērtējusi «Cūku komiksu» par karu Ukrainā

Latvijas Mediju ētikas padome (LMĒP) sabiedrisko mediju portālā "lsm.lv" Krievijas iebrukuma Ukrainā otrajā gadadienā publicēto "Cūku komiksu" vērtē kā "paviršības un neiejūtības sekas".

Sabiedrība Trešdien daudzviet Latvijā īslaicīgi līs

Trešdien daudzviet Latvijā gaidāmi nokrišņi, pārsvarā īslaicīgs lietus, pēcpusdienā vietām iespējams arī pērkons un krusa, prognozē sinoptiķi.

Ekonomika Latvijā ar likumu garantēs skaidras naudas pieejamību

Valdība otrdien atbalstīja grozījumus Kredītiestāžu likumā, kuru mērķis ir nodrošināt skaidrās naudas pieejamību iedzīvotājiem visā Latvijas teritorijā, nosakot minimālās prasības pakalpojumam, kura rezultātā kredītiestādes klientam ir iespējams izņemt skaidro naudu no maksājumu konta kredītiestādē.