• Ginters,
  • Guntra,
  • Marianna
Meklēšana MeklēšanaRSSFacebookZiņu lente


Laika ziņas
Facebook
Видео Video


Koncertzāle «Lielais dzintars» meklē māksliniecisko vadītāju

Teksta izmērs Aa Aa
Kultūra
LETA 11:33, 29.03.2023


Liepājas koncertzāle SIA "Lielais dzintars" izsludinājusi konkursu uz mākslinieciskā vadītāja amatu, informēja koncertzāles sabiedrisko attiecību speciāliste Anita Lazdeniece.


Publicitātes foto.

Mākslinieciskā vadītāja amats ir vakants pēc tam, kad pagājušajā nedēļā domes deputāti "Lielais dzintars" māksliniecisko vadītāju Baibu Bartkeviču apstiprināja par nodibinājuma "Liepāja 2027" valdes locekli mākslinieciskajos jautājumos.

"Lielais dzintars" mākslinieciskā vadītāja galvenie amata pienākumi iekļauj Liepājas koncertzāles "Lielais dzintars" mākslinieciskās vīzijas un mākslinieciskā pasākuma plāna izveidi, tā izpildi un uzraudzību. Pretendenti aicināti pieteikt savu kandidatūru līdz 2023.gada 6.aprīlim.

"Lielais dzintars" valdes priekšsēdētājs Timurs Tomsons uzsver, ka šis amats koncertzālei ir ļoti svarīgs. Nākamajos piecos gados Liepāja svinēs pilsētas 400-gadi un "Lielā dzintara" desmit gadu jubileju, bet 2027.gadā koncertzāle būs viens no svarīgākajiem centriem Eiropas Kultūras galvaspilsētas kontekstā. Šie ir nopietni izaicinājumi ar atbilstošas kvalitātes saturu klausītājiem no Liepājas, Latvijas un arī ārzemju viesiem. "Tāpēc meklējam savā komandā pieredzējušu mūzikas nozares profesionāli dažādu žanru māksliniecisko programmu izstrādē un producēšanā dažādām mērķauditorijām," skaidro Tomsons.

Galvenie darba pienākumi ir, sadarbojoties ar Liepājas koncertzāles "Lielais dzintars" rezidentiem, Latvijas un ārzemju mūziķiem, māksliniekiem, savlaicīgi veidot žanriski un saturiski dažādu Liepājas koncertzāles "Lielais dzintars" māksliniecisko saturu, tā koncepciju un dizainu dažādām mērķauditorijām.

Tāpat darba pienākumos ietilpst "Lielais dzintars" rīkoto pasākumu producēšana un unikāla oriģinālsatura, balstoties uz augstiem mākslinieciskās kvalitātes standartiem, veidošana, kā arī virkne citu pienākumu.

Pretendentiem jāiesniedz motivēts pieteikums un CV ar norādi "Mākslinieciskais vadītājs/-a", sūtot uz e-pasta adresi "birojs@lielaisdzintars.lv". Ar konkursa nolikumu, prasībām pretendentiem un pieteikšanās kārtību var iepazīties koncertzāles mājaslapā.

SIA "Lielais dzintars" mākslinieciskā vadītāja vai vadītājs atlases un novērtēšanas process sastāvēs no divām kārtām, saskaņā ar SIA "Lielais dzintars" mākslinieciskā vadītāja amata pretendentu atlases nolikumu.


Esiet atbildīgi par komentāriem! Jūsu izteikumi nedrīkst būt pretrunā ar LR likumdošanu.
Portāls VS.LV nenes atbildību par komentāru saturu.
Lasīt visus komentārus

Atbilēt

Anonīmi komentāri

Pievienot

Rekomendējam



ARĪ KATEGORIJĀ

Kultūra Kuldīgas mākslinieces Sabīnes Verneres darbi tika novērtēti Vīnē (+VIDEO)

Verneres darbi ir izteikti jutekliski, emocionāli un estētiski pievilcīgi.

Kultūra «Emmy» ceremonijā triumfē «Shogun» un «Hacks»

"Emmy" balvu pasniegšanas ceremonijā svētdien Losandželosā labāko seriālu godalgas saņēma seriāli "Shogun" ("Sjoguns") un "Hacks" ("Padomi").

Kultūra Piedzīvojumu filma «Banāns upē» dodas Latvijas tūrē

Stāsta centrā ir jauns vīrietis, kurš mēģina sadraudzēties ar savas draudzenes trīspadsmit gadus veco dēlu.

Kultūra «Autobuss debesīs» ieraksta jaunu singlu un gatavojas 25 gadu jubilejam (+VIDEO)

"Tagad, gatavojoties tūrei un jaunajam albumam, sapratām, ka dziesma ir īsta pērlīte".

Lasiet arī

Veselība Abu Meri vēlas pamata vakcīnas noteikt par obligātām

Latvijā būtu nepieciešams stingrāk ierobežot par vakcināciju izplatīto dezinformāciju, šodien preses konferencē pēc Imunizācijas valsts padomes sēdes pauda veselības ministrs Hosams Abu Meri (JV).

Ekonomika LVM ražošanas kompleksu eksperti atzinīgi novērtēja (+VIDEO)

No koka būvētās ēkas gadu desmitiem sevī droši noglabā klimatam nevēlamo CO2.

Sabiedrība Piektdien Latvijā gaisa temperatūra paaugstināsies līdz +18..+23 grādiem

Piektdien naktī un no rīta daudzviet Latvijā veidosies migla un apmāksies debesis, prognozē sinoptiķi.

Ekonomika RB Rail: Rail Baltica pamattrases izbūvi varētu sākt līdz šī gada beigām

Latvijā turpinās sagatavošanās darbi, lai līdz šī gada beigām sāktu dzelzceļa projekta "Rail Baltica" pamattrases izbūvi dienvidu posmā, informē AS "RB Rail" pārstāvji.