• Alfs,
  • Bernadeta,
  • Mintauts
Meklēšana MeklēšanaRSSFacebookZiņu lente


Laika ziņas
Facebook
Видео Video


Laima Vaikule uzsākusi pamatīgu cīņu! (+VIDEO)

Teksta izmērs Aa Aa
Kultūra
VS.LV 15:22, 24.01.2023


Dziedātāja Laima Vaikule daudzus gadus draudzējas ar Krievijas primadonnu Allu Pugačovu. Latviešu māksliniece vairākkārt publiski aizstāvēja draudzeni, kad to kritizēja par pārcelšanos uz Izraēlu. “Esmu barojusi visu PSRS, un Alla barojusi visu Krieviju,” intervijā raidījumam "Kuļturņik" saka Vaikule. Viņa atklāj daudz detaļu no savas karjeras un uzsver to, ka labais vienmēr uzvar!



Pavisam drīz, jau februārī, Laima Vaikule uzstāsies vairākos koncertos Izraēlā, kur pašlaik kopā ar bērniem un vīru ir apmetusies Pugačova. Pirms tūres māksliniece ir sniegusi īsu interviju vietējiem žurnālistiem.

“Taisnīgums ir ļoti svarīga lieta. Ja nebaidies teikt to, kas tavuprāt ir taisnīgi, tad nav problēmu. Tā kā mēs abas ar Allu esam dzimušas Auna zīmē, mēs nevaram būt netaisnīgas. Esam karstas vecenes,” smaidīja 68 gadus jaunā Laima.

Māksliniece atzina, ka viņai vienmēr ir bijis viegli dalīties ar domām, kuras viņa uzskata par patiesām. “Daudzi mani nemīlēja par to. Padomju laikos vienmēr strīdējos ar mākslas padomi, kas apstiprināja programmu. Vienkārši katram ir savs ceļš ejams. Tu vai nu esi gatavs tam, ka tavs ceļš būs ērkšķains, vai neesi. Mans dzīves moto – nemelot. Es arī nemeloju. Tad ir viegli. Kad jūs nemelojat, paiet 20 gadi, un jums nav ko pārmest. Labais uzvarēs. Tā ir jābūt. Slikti, kad nav cerības, mīlestības un labestības,” spriež dziedātāja.

Starp citu, klīst baumas par to, ka Vaikule jūtoties slikti. Esot atgriezusies vecā kaite – krūts vēzis, ko viņa, kā šķita, bija uzvarējusi vairāk nekā pirms 30 gadiem. Daži saistīja Primadonnas neseno prombraukšanu ar draudzenes veselības stāvokļa kraso pasliktināšanos. Tika runāts, ka Pugačova esot īrējusi villu Jūrmalā, lai būtu tuvāk sasirgušajai Laimai un sniegtu morālu atbalstu.

Intervija notiek krievu valodā, tā Laima, šķiet, vēlējusies aptver pēc iespējas lielāku auditoriju.


Esiet atbildīgi par komentāriem! Jūsu izteikumi nedrīkst būt pretrunā ar LR likumdošanu.
Portāls VS.LV nenes atbildību par komentāru saturu.
Lasīt visus komentārus

Atbilēt

Anonīmi komentāri

Pievienot

Rekomendējam



ARĪ KATEGORIJĀ

Lasiet arī

Pasaule Ukraiņi atvaira Krievijas karaspēka uzbrukumus piecos virzienos

Ukrainas armija turpina atvairīt Krievijas karaspēka uzbrukumus piecos virzienos, pirmdien pavēstīja Ukrainas armijas ģenerālštābs, norādot, ka iebrucēji pastiprinājuši centienus pārraut aizsardzību Novopavļivkas virzienā, kur veikti 16 uzbrukumi.

Pasaule Uz Irānas sagrābta kuģa Hormuzā atrodas Igaunijas iedzīvotājs

Igaunijas Ārlietu ministrija svētdien apstiprināja, ka uz kuģa, kuru Irānas gvarde sestdien sagrābusi Hormuza jūras šaurumā, atrodas Igaunijas iedzīvotājs.

Sabiedrība Aptauja: 70% Lietuvas iedzīvotāju uzskata Krieviju par reālu draudu

70% Lietuvas iedzīvotāju uzskata, ka Krievija rada reālus draudus Lietuvas nacionālajai drošībai, liecina aptauja.

Pasaule Latvija atbalsta Palestīnas valstiskuma nostiprināšanu divu valstu sarunu ceļā

Latvija primāri atbalsta abu pušu sarunas kā labāko ceļu uz divu valstu risinājumu un Palestīnas valstiskuma nostiprināšanu, norādīja Ārlietu ministrijas (ĀM) preses sekretāre Diāna Eglīte, atbildot uz jautājumu, vai Latvija plāno atzīt Palestīnu kā valsti.