• Muntis,
  • Verners
Meklēšana MeklēšanaRSSFacebookZiņu lente


Laika ziņas
Facebook
Видео Video


Daugavpilī varēs baudīt daudzpusīgu svētku pasākumu programmu

Teksta izmērs Aa Aa
Kultūra
LETA 23:45, 20.12.2022


Svinot Ziemassvētkus un sagaidot Jauno gadu, Daugavpilī varēs baudīt daudzpusīgu pasākumu programmu, informēja Daugavpils pilsētas pašvaldības pārstāve Diāna Soldāne.



Trešdien, 21.decembrī, plkst.18 var svinēt Ziemas saulgriežus Tradīciju mājā vai baudīt džeza mūzikas koncertu "Eža ballīte", kas izskanēs kā dāvana Vienības nama 85.dzimšanas dienā.

Tieši Ziemassvētkos, 25.decembrī, plkst.14 notiks Ģimenes kino svētdiena, savukārt Otrajos Ziemassvētkos, 26.decembrī, no plkst.14 līdz 16 Vienības laukumā bērnus un viņu vecākus gaidīs Ziemassvētku vecītis, Rūķis un Zaķis, bērniem būs iespēja noskaitīt dzejoļus un saņemt saldas dāvanas. Tikmēr plkst.16 Vienības nama koncertzālē Ziemassvētku koncertu sniegs Jānis Ķirsis un Rūta Dūduma-Ķirse.

Otrdien, 27.decembrī, plkst.17.30 Poļu kultūras centrā notiks Ziemassvētku koncerts "Ziemas miers".

Īpašu piedzīvojumus spēli bērniem "Ziemassvētku detektīvs" ir sagatavojis Forštates kultūras nams. Spēle notiks trešdien, 28.decembrī, plkst.18. Organizatori lūdz iepriekš pieteikties.

Svētku noskaņu uzburs Daugavpils teātris Jaungada koncertos ceturtdien, 29.decembrī, un piektdien, 30.decembrī, plkst.18.30, kā arī piektdien, 13.janvārī, plkst.18.30 un sestdien, 14.janvārī, plkst.18.

Sportisku aktivitāšu cienītāji var piedalīties Jaungada skrējienā piektdien, 30.decembrī, plkst.18.

Jaungada naktī no plkst.23.30 līdz 2 Vienības laukumā skanēs mūzika, savukārt plkst.1 būs skatāma lāzergaismu projekcijas izrāde "Jaunais gads Daugavpilī - 2023!".

Skolēnu ziemas brīvlaikā radošās nodarbības piedāvā Daugavpils Novadpētniecības un mākslas muzejs un Māla mākslas centrs.

Piektdien, 6.janvārī, plkst.16 Baltkrievu kultūras centrā svinēs baltkrievu ieražu svētkus "Kaļadi"un bērnu zīmējumu konkursa "Svinam Ziemassvētkus" atklāšanu.

Savukārt ceturtdien, 12.janvārī, plkst.18 Kultūras pilī Krievu kultūras centrs organizēs tradicionālo svētku "Svjatočnije Poteški" svinēšanu.


Esiet atbildīgi par komentāriem! Jūsu izteikumi nedrīkst būt pretrunā ar LR likumdošanu.
Portāls VS.LV nenes atbildību par komentāru saturu.
Lasīt visus komentārus

Atbilēt

Anonīmi komentāri

Pievienot

Rekomendējam



ARĪ KATEGORIJĀ

Kultūra «Emmy» ceremonijā triumfē «Shogun» un «Hacks»

"Emmy" balvu pasniegšanas ceremonijā svētdien Losandželosā labāko seriālu godalgas saņēma seriāli "Shogun" ("Sjoguns") un "Hacks" ("Padomi").

Kultūra Piedzīvojumu filma «Banāns upē» dodas Latvijas tūrē

Stāsta centrā ir jauns vīrietis, kurš mēģina sadraudzēties ar savas draudzenes trīspadsmit gadus veco dēlu.

Kultūra «Autobuss debesīs» ieraksta jaunu singlu un gatavojas 25 gadu jubilejam (+VIDEO)

"Tagad, gatavojoties tūrei un jaunajam albumam, sapratām, ka dziesma ir īsta pērlīte".

Kultūra AB dambī notiks festivāls «‎bez narkotikām un alkohola»‎ (+VIDEO)

"Мēs cenšamies rūpēties par naturālu un īstu pieredzi".

Lasiet arī

Sabiedrība Noraida priekšlikumu kandidātu sarakstus iesniegt būtiski agrāk pirms vēlēšanām

Valsts pārvaldes un pašvaldības komisijas deputāti šodien noraidīja Centrālās vēlēšanu komisijas (CVK) priekšlikumu partiju deputātu kandidātu sarakstus prasīt iesniegt ne vēlāk kā 120 dienas jeb četrus mēnešus pirms vēlēšanām.

Sabiedrība VDD komentē «TikTok» un «Telegram» iespējamu bloķēšanu Latvijā

Lēmumam par sociālo tīklu "TikTok" un "Telegram" iespējamu bloķēšanu ir jābūt politiskam, turklāt, lai šāds risinājums būtu efektīvs, par ierobežošanu būtu jāvienojas vismaz visām trim Baltijas valstīm, šādu vērtējumu vēstulē Saeimai paudis Valsts drošības dienests (VDD).

Sabiedrība Uz vienotā Sabiedriskā medija valdes locekļu amatiem izvirzīts 21 kandidāts

Sabiedrisko elektronisko plašsaziņas līdzekļu padomes (SEPLP) izsludinātajā konkursā uz pieciem topošās VSIA "Latvijas Sabiedriskais medijs" (LSM) valdes locekļu amatiem otrajai kārtai izvirzīts 21 pretendents.

Sabiedrība Galīgajā lasījumā skatīs grozījumus valsts valodas stiprināšanai darba tirgū

Plānots, ka ar grozījumiem tiks aizstāvētas darbinieku tiesības, veicot darba pienākumus, izmantot valsts valodu un netikt diskriminētiem ar nepamatotām prasībām pēc svešvalodas zināšanām.