• Nameda,
  • Ritvaldis,
  • Visvaldis
Meklēšana MeklēšanaRSSFacebookZiņu lente


Laika ziņas
Facebook
Видео Video


Paziņos Nacionālās kino balvas "Lielais Kristaps" nominantus

Teksta izmērs Aa Aa
Kultūra
LETA 06:22, 05.12.2022


Kinoteātrī "Splendid Palace" šodien plkst.10 notiks preses konference, kurā paziņos šī gada Nacionālās kino balvas "Lielais Kristaps" nominantus, informēja balvas pārstāve Zane Dzene.

Paredzēts, ka preses konferencē piedalīsies kultūras ministrs Nauris Puntulis (NA), Nacionālā kino centra vadītāja Dita Rietuma, Latvijas Kinematogrāfistu savienības (LKS) priekšsēdētāja Ieva Romanova un Nacionālās kino balvas "Lielais Kristaps" producente Marta Bite.

Nacionālās kino balvas "Lielais Kristaps" pasākumi norisināsies no nākamā gada 23.februāra līdz 26.februārim. Balvu "Lielais Kristaps" rīko LKS sadarbībā ar Nacionālo kino centru un Kultūras ministriju.

Lielā Kristapa balva kinematogrāfijā tika iedibināta 1977.gadā LKS. "Lielais Kristaps" dod iespēju vienkopus redzēt un profesionāli izvērtēt Latvijas jaunākās filmas, kā arī godināt Latvijas kino tradīcijas. 2016.gadā "Lielais Kristaps" ieguvis Nacionālās balvas statusu.


Esiet atbildīgi par komentāriem! Jūsu izteikumi nedrīkst būt pretrunā ar LR likumdošanu.
Portāls VS.LV nenes atbildību par komentāru saturu.
Lasīt visus komentārus

Atbilēt

Anonīmi komentāri

Pievienot

Rekomendējam



ARĪ KATEGORIJĀ

Lasiet arī

Sabiedrība Rinkēvičs: konkurss uz LIAA direktora amatu noslēdzās mazliet jocīgi

Konkurss uz Latvijas Investīciju un attīstības aģentūras (LIAA) direktora amatu noslēdzās "mazliet jocīgi", šādu vērtējumu trešdien pēc tikšanās ar premjeri Eviku Siliņu (JV) žurnālistiem pauda Valsts prezidents Edgars Rinkēvičs.

Ekonomika Latvijas Banka pērn strādāja ar zaudējumiem 54 miljonu eiro apmērā

Latvijas Banka pagājušajā gadā strādāja ar zaudējumiem 54 miljonu eiro apmērā, kamēr 2022.gadu Latvijas centrālā banka noslēdza bez peļņas un zaudējumiem.

Sabiedrība Valsts valodas eksāmens varētu būt jākārto vēl 3100 Krievijas pilsoņiem

Saeimas Aizsardzības, iekšlietu un korupcijas novēršanas komisija šodien konceptuāli atbalstīja grozījumus Imigrācijas likumā, ar kuriem valsts valodas zināšanu prasību plānots piemērot vēl papildu dažiem tūkstošiem Krievijas pilsoņu.

Pasaule Laikraksts: Francijas uzņēmums turpina apkalpot Putina un Šoigu lidmašīnas

Francijas uzņēmums PGA pēc Krievijas karaspēka iebrukuma Ukrainā par spīti starptautiskajām sankcijām turpina apkalpot Krievijas diktatora Vladimira Putina, aizsardzības ministra Sergeja Šoigu un citu augstu amatpersonu lidmašīnas, ziņo Francijas laikraksts "Le Parisien", kas atsaucas uz uzņēmuma bijušo augsta ranga menedžeri.