• Agija,
  • Aldonis
Meklēšana MeklēšanaRSSFacebookZiņu lente


Laika ziņas
Facebook
Видео Video


Jorens aicina un Adventes koncertiem

Teksta izmērs Aa Aa
Kultūra
VS.LV 16:06, 25.11.2022


Mūziķis Jorans Šteinhauers sarūpējis muzikālu sveicienu gaidot Ziemassvētkus, viņš laiž klajā savu jauno dziesmu “Dalos” un aicina uz Adventes koncertiem.


Publicitātes foto.

“Šajos juceklīgajos laikos mēs vēlamies izveidot omulīgu satikšanās vietu, kur ikviens var pabūt sirsnīgā gaisotnē un iejusties Ziemassvētku noskaņās. Tiek rīkoti četri koncerti – pa vienam pirms katras adventes,” skaidro Šteinhauers.

Koncertos, kas notiks Rīgas Sv. Pētera baznīcā, klausītāji ne tikai dzirdēs Ziemassvētku dziesmas no visas pasaules, bet varēs arī dziedāt līdzi un baudīt karstus dzērienus vēsturiskajā baznīcas ēkā.

Atbilstoši koncertsērijai Jorans laiž klajā savu jauno dziesmu “Dalos”. Kopā ar mūzikas producentu Jāni Narbutu radīts šis svinīgais skaņdarbs, kas nesot Joranam svarīgus vēstījums: “Dalīties ar kaut ko nenozīmē, ka tev paliek mazāk, tas tikai nozīmē, ka tiek vairots prieks. Pat ja neviens nevēlas otram atņemt pēdējo pīrādziņu, ir iespēja to vienkārši sadalīt uz pusēm un ēst kopā.”

Pirmais koncerts notiks sestdien, 26. novembrī, nākamie 3., 10. un 17. decembrī. Ieeja būs bez maksas. Ziedojumi laipni lūgti. Koncertu sākums plkst. 20:00, baznīca atvērta visu dienu.


Esiet atbildīgi par komentāriem! Jūsu izteikumi nedrīkst būt pretrunā ar LR likumdošanu.
Portāls VS.LV nenes atbildību par komentāru saturu.
Lasīt visus komentārus

Atbilēt

Anonīmi komentāri

Pievienot

Rekomendējam



ARĪ KATEGORIJĀ

Kultūra Rīgā sāksies Lieldienu kultūras un izklaides pasākumi

Šodien Rīgā sāksies Lieldienu kultūras un izklaides pasākumi, aģentūru LETA informēja Rīgas domes Ārējās komunikācijas nodaļā.

Kultūra Palestīniešu atbalstītāji piespiež Britu muzeju agrāk beigt darbu

Palestīniešu atbalstītāju demonstrācijas dēļ Britu muzejs svētdien bijis spiests slēgt savas durvis pirms paredzētā laika.

Kultūra Latvijas rokenrola varonis Novikovs atkal ir uz skatuves (+VIDEO)

"Redzēsim, kādas būs atskaņas par manām jaunajām dziesmām, taču esmu sajutis pieprasījumu".

Lasiet arī

Kriminālziņas VDD pērn veicis pārrunas ar iedzīvotājiem, kuri draudējuši Latvijas amatpersonām

Valsts drošības dienests (VDD) aizvadītajā gadā veicis pārrunas ar iedzīvotājiem, kuri draudējuši aizsargājamām Latvijas amatpersonām, liecina dienesta darbības pārskats.

Pasaule Krievija atkal veikusi Ukrainai plašu gaisa triecienu

Krievija naktī uz piektdienu atkal veikusi Ukrainai plašu gaisa triecienu un Ukrainas spēkiem izdevies notriekt 84 no 99 droniem un raķetēm, paziņoja Ukrainas gaisa spēku pavēlniecība.

Ekonomika Nākotnes zaļajām ostām: ūdeņradi izmanto Baltijas jūras infrastruktūrā (+VIDEO)

Kuģi piesārņo vidi ne tikai tad, kad tie pārvadā preces vai pasažierus, bet arī stāvot ostās, jo uz kuģa uzstādītajām elektriskajām un citām sistēmām ir jādarbojas nepārtraukti.

Kriminālziņas Policija Lieldienu brīvdienās pastiprināti uzraudzīs sabiedrisko kārtību

Valsts policija Lieldienu brīvdienās, no piektdienas līdz pirmdienai, 1.aprīlim, pastiprināti uzraudzīs sabiedrisko kārtību un arī drošību uz autoceļiem, aģentūra LETA uzzināja policijā.