• Bārbala,
  • Līksma
Meklēšana MeklēšanaRSSFacebookZiņu lente


Laika ziņas
Facebook
Видео Video


Prāta Vētra aicina vēlreiz baudīt koncertu Gads bez kalendāra

Teksta izmērs Aa Aa
Kultūra
VS.LV 17:02, 23.11.2022


“Prāta Vētra” laiž klajā koncerttūres “Gads bez kalendāra” ierakstu no koncerta Mežaparka Lielajā estrādē. Koncerta sajūtas būs iespējams atcerēties, gan no 24. līdz 27. novembrim baudot “Prāta Vētra. Gads bez kalendāra koncerts Mežaparkā” īpašos seansos kinoteātros Rīgā un Valmierā, gan iegādājoties digitālo DVD.


Publicitātes foto.

“Iestājoties rudenim, tā vien gribas atgriezties siltajā augusta vakarā, kad visi tikāmies koncertā Mežaparkā. Ar šo koncertierakstu sev un arī skatītājiem atgādinām par gaismas ezeriņiem visā Latvijā, par sadziedāšanos un par prieku atkal satikties koncertos pēc četru gadu pārtraukuma. Tādēļ arī ielūdzam uz kinoteātriem vai kopīgu vakarēšanu savās viesistabās kopā ar mums,” par koncertierakstu stāsta grupa “Prāta Vētra”.

Informācija par digitālā DVD iegādi un visu kino seansu laikiem vienkopus apskatāma grupas mājaslapā www.pratavetra.lv.

Koncertierakstā, kura režisors ir “Prāta Vētras” bundzinieks Kaspars Roga, bet montāžas režisors Juris Matuzelis, apkopotas 29 dziesmas. Tāpat kā vasaras koncertos, arī šajā koncertierakstā mūzika mijas ar vērienīgu šovu – īpaši veidota scenogrāfija, gaismas, dejas, uguņošana un, protams, “Prāta Vētras” labākās dziesmas!

Lielu paldies pelnījuši visi koncerttūres “Gads bez kalendāra” mūziķi, kuri kāpa uz skatuves 2022. gada vasaras koncertos – Ingars Viļums, Nelli Bubujanca, Uldis Beitiņš, Kaspars Vizulis, bekvokālistes Linda Anete Rušeniece, Una Daniela Aizgale, Gabriēla Zvaigznīte un etno mūzikas grupa “Tautumeitas”. Koncertierakstā varēs redzēt un dzirdēt arī “Prāta Vētras” draugus, viesmūziķus – ansi, Gustavo, Donu, Intaru Busuli, grupu “Instrumenti” un Kristīni Pāži.


Esiet atbildīgi par komentāriem! Jūsu izteikumi nedrīkst būt pretrunā ar LR likumdošanu.
Portāls VS.LV nenes atbildību par komentāru saturu.
Lasīt visus komentārus

Atbilēt

Anonīmi komentāri

Pievienot

Rekomendējam



ARĪ KATEGORIJĀ

Kultūra Īrijas mākslinieki aicina boikotēt Eirovīziju Izraēlas dalības dēļ

Vairāki simti Īrijas mākslinieku pirmdien aicināja šīs valsts pārstāvi Eirovīzijas dziesmu konkursā būt "vēstures pareizajā pusē" un boikotēt šo konkursu tāpēc, ka tajā piedalās Izraēla.

Kultūra Siliņa: Filmu nozare var paļauties, ka finansēšanas noteikumi šogad nemainīsies

Filmu nozare var paļauties, ka finansēšanas noteikumi šogad nemainīsies, šodien pēc koalīcijas sanāksmes sacīja Ministru prezidente Evika Siliņa (JV).

Kultūra Drosmīgā māksliniece Amanda pārstāv Latviju Venēcijā (+VIDEO)

Ziemele pārvērš paviljona interjeru par dzīvu organismu.

Kultūra Marķīza de Sada lomā iejutīsies Ināra Sluсka (+VIDEO)

Pēdējos gadus bēdīgi slavenais izvirtulis pavadīja psihiatriskajā klīnikā.

Lasiet arī

Pasaule Ukraina pārtrauc pasu izsniegšanu iesaukuma vecuma vīriešiem ārvalstīs

Ukraina ir pārtraukusi jaunu pasu izsniegšanu ārvalstīs iesaukuma vecuma vīriešiem, rīkojoties saskaņā ar trešdien publicētu likumdošanas aktu, lai pamudinātu viņus atgriezties dzimtenē.

Ekonomika Siguldas uzņēmēji apvienojas (+VIDEO)

Izaicinājums ir attīstības perspektīva ekonomiskajai izaugsmei.

Pasaule Krievija uzliek veto ANO rezolūcijai pret bruņošanās sacensību kosmosā

ASV un Japānas ierosināta ANO rezolūcija pret bruņošanās sacensību kosmosā trešdien tika noraidīta ANO Drošības padomē Krievijas uzlikta veto dēļ.

Sabiedrība Rīgas ostā ienāks šīs sezonas pirmais kruīza kuģis

Rīgas ostā šodien ar franču kruīza kompānijas "Ponant" kuģa "Le Bellot" vīzīti sāksies šā gada kruīza sezona, aģentūru LETA informēja Rīgas brīvostas pārvaldes pārstāvji.