• Nameda,
  • Ritvaldis,
  • Visvaldis
Meklēšana MeklēšanaRSSFacebookZiņu lente


Laika ziņas
Facebook
Видео Video


Čuhņas skandāls grauj Olgas biznesu

Teksta izmērs Aa Aa
Kultūra
VS.LV 20:55, 22.11.2022


Čuhņas skandāls, ko izraisīja Kaspara Kambalas sieva Olga, nopietni skāris sievietes biznesu. Olga par to sūdzējās intervijā Eiropas hitu radio studijā.


Publicitātes foto.

Jau astoņus gadus Olga pārdod kosmētiku no Marokas. Viņa atklāja, ka bizness sācis ciest, kad Kambala sāka piedalīties TV šovā "Slavenības. Bez filtra". Pēc skandāla situācija tikai pasliktinājusies.

"Bizness cieta pirms tam, bet kaut kā vilkām. Tagad ir tā, ka es no rīta pamostos un domāju - kā man dzīvot tālāk, rēķini ir jāmaksā." Tomēr Olga arī piebilda, ka saņēmusi ne tikai ķengas un nosodījumu, bet arī atbalstu no klientiem.

Kad Olga Kambala Dobeli nodēvēja par čuhņu, sabiedrība to uztvēra asi un kaunināja Olgu. Taču daži to uztvēra kā izcilu reklāmu un uzreiz rīkojās. Piemēram, "Dobeles dzirnavnieks" "maina pat uzņēmuma nosaukumu".


Esiet atbildīgi par komentāriem! Jūsu izteikumi nedrīkst būt pretrunā ar LR likumdošanu.
Portāls VS.LV nenes atbildību par komentāru saturu.
Lasīt visus komentārus

Atbilēt

Anonīmi komentāri

Pievienot

Rekomendējam



ARĪ KATEGORIJĀ

Lasiet arī

Sports Akcijā aicinās iedzīvotājus lifta vietā izmantot kāpnes

Lai atgādinātu par fizisko aktivitāšu nozīmīgumu ikdienā, šodien norisinās akcija "Diena bez lifta 2024", aģentūru LETA informēja Latvijas Tautas sporta asociācija.

Sabiedrība Kultūras ministre pērn deklarējusi ap 66 000 eiro ienākumus

Kultūras ministre Agnese Logina (P) pērn deklarējusi ienākumus 66 180 eiro apmērā, kas ir par aptuveni 22 500 eiro vairāk nekā 2022.gadā, liecina Valsts ieņēmumu dienesta publiskotā amatpersonas deklarācija.

Sabiedrība Aizputē nojauks ugunsdzēsēju depo, iedzīvotāji raksta protesta vēstules

“Viss tieši tā, kā izskatījās padomju laikā; šajā ziņā – īstens vēstures objekts”.

Pasaule Vācijā universitātes bibliotēkā policija nošauj agresīvu vīrieti ar mačeti

Manheimas universitātes bibliotēkā otrdienas vakarā iekļuva agresīvs vīrietis ar mačeti, kuru sašāva policija un viņš no ievainojumiem vēlāk nomira slimnīcā.