• Nameda,
  • Ritvaldis,
  • Visvaldis
Meklēšana MeklēšanaRSSFacebookZiņu lente


Laika ziņas
Facebook
Видео Video


"Pink Floyd" dibinātājs Voterss Putinu sūta d***

Teksta izmērs Aa Aa
Kultūra
VS.LV 19:55, 27.09.2022


Angļu mūziķis un rokgrupas "Pink Floyd" dibinātājs Rodžers Voterss uzrakstījis atklātu vēstuli Krievijas prezidentam Vladimiram Putinam, mudinot Kremļa saimnieku izbeigt karu Ukrainā.


"Pink Floyd" dibinātājs Rodžers Voterss.

"Mani bieži lūdz rakstīt Jums, tad lūk: Pirmkārt, vai jūs gribat, lai karš beigtos? Ja jūs atbildētu "Jā, lūdzu", tad tas uzreiz uzdevumu stipri atvieglotu," sociālajā tīklā "Facebook" publicētajā vēstulē raksta Voterss.

Ja Putins teiktu, ka Krievijai nav "tālāku teritoriālu interešu, atskaitot Krimas, Doneckas un Luhanskas krievvalodīgo drošību", tas uzdevumu stipri atvieglotu.

"Es zinu dažus cilvēkus, kas uzskata, ka Jūs gribat sagrābt visu Eiropu, sākot no Polijas un pārējām Baltijas valstīm. Ja tas ir tā, tad ej d***t. Mēs visi varētu pārstāt spēlēt ārkārtīgi bīstamo kodolspēli, kurā, kā šķiet, ir ļoti ērti "vanagiem" Atlantijas okeāna abās pusēs. Vienkārši uzspridziniet viens otru un pasauli gabalu gabalos. Problēma ir tā, ka man ir bērni un mazbērni. Tāpat kā vairākumam manu brāļu un māsu visā pasaulē, nevienam no mums tāds iznākums nepatiks."

Gadījumā, ja tiks noslēgts miera līgums ar Ukrainu, Krievijai ir jāapsola vairs nekur neiebrukt, uzsver Voterss.

"Es zinu, ka ASV un NATO ir iebrukušas citās suverēnās valstīs vienā acumirklī par dažiem bareliem naftas, bet tas nenozīmē, ka arī Jums tā ir jādara. Jūsu iebrukums Ukrainā pārsteidza mani nesagatavotu, tas ir pretīgs agresijas karš, izprovocēts vai nē," norāda mūziķis.


Esiet atbildīgi par komentāriem! Jūsu izteikumi nedrīkst būt pretrunā ar LR likumdošanu.
Portāls VS.LV nenes atbildību par komentāru saturu.
Lasīt visus komentārus

Atbilēt

Anonīmi komentāri

Pievienot

Rekomendējam



ARĪ KATEGORIJĀ

Lasiet arī

Sabiedrība Ventspilī par 670 000 eiro ierīkos jaunu promenādi (+VIDEO)

Projekts paredz nodrošināt kāpu krasta aizsargjoslas dabas vērtību saglabāšanu un piekļuvi Baltijas jūras piekrastes pludmales zonai.

Sabiedrība Jelgavas pašvaldība turpina vērienīgus remontdarbus (+VIDEO)

Realizējot šo projektu, tiks sakārtota infrastruktūra pilsētā.

Kriminālziņas Latvijā no ūdenstilpēm izcelti divi bojāgājuši cilvēki

Latvijā otrdien no ūdenstilpēm izcelti divi bojāgājuši cilvēki, aģentūru LETA informēja Valsts ugunsdzēsības un glābšanas dienestā (VUGD).

Pasaule ASV Senāts atbalsta iespējamu «TikTok» aizliegšanu valstī

ASV Senāts, otrdienas vakarā balsojot par vairākiem ar iekšējo un ārējo drošību saistītiem likumprojektiem, atbalstīja lēmumu, kas paredz aizliegt Savienotajās Valstīs sociālo tīklu "TikTok", ja tā īpašniece Ķīnas kompānija "ByteDance" to nepārdos.