Kāpēc slavenā radio personība Edgars Kupčs pārcēlās uz dzīvi Rucavā (+VIDEO)

"Joprojām gribu domāt un cerēt, ka vietējo acīs esmu pavisam parasts cilvēks".

 

Rucava Edgaram par iemīļotu galamērķi kļuva jau pirms pieciem gadiem, bet uz palikšanu ievācies pēdējos divos.

“Kaut kāds laikaposms ir pagājis. Joprojām gribu domāt un cerēt, ka vietējo acīs esmu pavisam parasts cilvēks. Gadās, ka atpazīst, bet tas noteikti nav tas, pēc kā es tiecos. Arī runāt televīzijā nekad neesmu sapņojis.

Dažus uz televīziju tiekties mudina naudas jautājums, tomēr tā atšķirība nav tik liela. Man tāda priekšā runāšana, kad jāvada lekcijas, sagādā piecus nervu šokus.

Radio klausītāji manām acīm ir neredzami, un rezultātā man ir sajūta, ka es runājos pats ar sevi. Nekad neesmu domājis, ka manī kāds klausās,” jaunais rucavnieks par sevi portālam liepajniekiem.lv stāsta brīvi, lai gan atzīst, ka otrā pusē intervijas laikā atrasties nemaz neesot tik viegli.

Pats radis skriet cauri krūmiem un dzīties pakaļ varas vīriem, lai uzdotu neērtus jautājumus. Tas esot ierastāk, nekā klāstīt par sevi. Saruna gan raisās viegli, un to caurvij sirsnīga pašironija, viegls cinisms un amizants humors.

Edgars nepavisam nav kurzemnieks, dzimis un audzis Bauskā. Kad nācis laiks izvēlēties studiju virzienu, sākumā neesot varējis izlemt.

Žurnālistiku gribējis studēt, tomēr nobijies, ka Rīgā pazudīs. Jelgava bijusi tuvāk, aizbraucis izlūkot, kas tur pieejams.

Подписывайтесь на Телеграм-канал VS.LV! Заглядывайте на страницу VS.LV на Facebook! И читайте главные новости о Латвии и мире!
Lasīt visus komentārus (0)


ARĪ KATEGORIJĀ

Interesanti fakti Tā ir augoša tendence: globālie latvieši strādā un atpūšas Dubaijā (+VIDEO)

Naktsdzīve šeit ir daudzveidīga un enerģiska, piedāvājot elegantas atpūtas vietas.

Interesanti fakti Vienkoču parkā pie Līgatnes upes rīt būs maģisks Uguns Nakts (+VIDEO)

Vieta bija starp pirmajiem divpadsmit «Latviskā Mantojuma» zīmes saņēmējiem.

Interesanti fakti Salacas krastingā varēs iepazīt smilšakmens un dižozolus (+VIDEO)

Izzinošajā pasākumā varēs iepazīt vēja un ūdens atstātās zīmes.

Interesanti fakti Dabas muzejā iepazīstinās ar Latvijā audzēto vistu daudzveidību

Latvijas Nacionālajā dabas muzejā no 11.oktobra līdz 13.oktobrim norisināsies izstāde "Vistu sēta. Latvijā audzētu vistu daudzveidība", kas iepazīstinās ar mazajās putnkopju saimniecībās audzēto vistu šķirņu daudzveidību, to raksturīgajām īpašībām un vajadzībām, kā arī skaidros atšķirību starp šķirni un krosu.

Lasiet arī