• Asja,
  • Asnate,
  • Dāgs,
  • Dārgs
Meklēšana MeklēšanaRSSFacebookZiņu lente


Laika ziņas
Facebook
Видео Video


Sestdien vietām Latvijā gaidāmas stipras pērkona lietusgāzes un krusa

Teksta izmērs Aa Aa
Sabiedrība
VS.LV 10:10, 01.06.2024


Sestdien vietām Latvijā gaidāmas stipras pērkona lietusgāzes un krusa, liecina Latvijas Vides, ģeoloģijas un meteoroloģijas centra sinoptiķu prognozes.



Dienā saule mīsies ar mākoņiem, kas daudzviet nesīs pērkona negaisu. Vietām pērkona lietusgāzes būs stipras un tās pavadīs krusa. Vējš lielākoties būs lēns, bet negaisa laikā gaidāmas krasas vēja brāzmas līdz 15 metriem sekundē. Gaisa temperatūra paaugstināsies līdz +21…+26 grādiem, bet vietām piekrastē - līdz +19…+20 grādiem.

Rīgā dienā gaidāma gan saule, gan mākoņi. Pēcpusdienas stundās atsevišķi gubu mākoņi pāraugs pērkona negaisa mākoņos, kas nesīs lietusgāzes, iespējams, arī krusu. Pūtīs lēns vējš, kas negaisa laikā brāzmās pastiprināsies līdz 15 metriem sekundē, bet maksimālā gaisa temperatūra būs +24…+25 grādi.

Dienas vidū ultravioletais (UV) indekss sasniegs vidēju līmeni. Tādējādi meteorologi aicina būt piesardzīgiem, kā arī norāda, ka nav vēlams dienas vidū ilgstoši uzturēties tiešos saules staros.


Esiet atbildīgi par komentāriem! Jūsu izteikumi nedrīkst būt pretrunā ar LR likumdošanu.
Portāls VS.LV nenes atbildību par komentāru saturu.
Lasīt visus komentārus

Atbilēt

Anonīmi komentāri

Pievienot

Rekomendējam



ARĪ KATEGORIJĀ

Sabiedrība Rīgā būs vērojama pastiprināta karavīru un militārās tehnikas pārvietošanās

Mācību "Namejs 2024" laikā šonedēļ Rīgā būs vērojama pastiprināta karavīru un militārās tehnikas pārvietošanās, informē Rīgas dome.

Sabiedrība Prezidents iesniedz iniciatīvu par algu iesaldēšanu

Saskaņā ar Latvijas Republikas Satversmes 65. pantu Valsts prezidents ir nosūtījis izskatīšanai likumprojektu "Grozījums Publiskas personas kapitāla daļu un kapitālsabiedrību pārvaldības likumā" un lūdz šo likumprojektu izskatīt steidzamības kārtībā.

Sabiedrība Saeimā iesniedz iniciatīvu par pensiju 2. līmeņa iemaksu nesamazināšanu

Iniciatīva, kuras mērķis ir nosargāt Latvijas iedzīvotāju nākotnes pensiju uzkrājumus no to iztērēšanas šodienas valsts budžeta izmaksu segšanas vajadzībām, sasniedza vajadzīgo 10 tūkstošu parakstu slieksni visstraujāk platformas ManaBalss.lv pastāvēšanas vēsturē.

Sabiedrība Vidzemes jaunieši aicināti uz Zinātnieku nakti Valmierā (+VIDEO)

Visā Eiropā zinātniskās institūcijas atraktīvā un populārā veidā iepazīstina ar dažādām nozarēm.

Lasiet arī

Sabiedrība Piektdien daudzviet īslaicīgi līs, vietām gaidāms pērkona negaiss

Piektdien Latvijā būs pārsvarā mākoņains laiks, daudzviet īslaicīgi līs, vietām gaidāms stiprs lietus un pērkona negaiss, prognozē sinoptiķi.

Sabiedrība Latvijas centrālajos novados gaiss iesils līdz +23 grādiem

Maksimālā gaisa temperatūra ceturtdien Latvijā gaidāma no +17 grādiem Kurzemes piekrastē līdz +22..+23 grādiem vietām Zemgalē un Vidzemes rietumos.

Sabiedrība Nedēļas otrajā pusē vietām stipri līs un dārdēs pērkons

Tuvākajās diennaktīs laikapstākļus Latvijā noteiks zema spiediena ieplaka, palaikam gaidāms lietus, vietām līs stipri un dārdēs pērkons, prognozē sinoptiķi.

Sabiedrība Rīgas līča Kurzemes piekrastē ūdens vietām atdzisis līdz septiņiem grādiem

Dienvidu vēja ietekmē ūdens temperatūra Rīgas līča Kurzemes piekrastē pazeminājusies līdz 7..12 grādiem, liecina Latvijas Vides, ģeoloģijas un meteoroloģijas centra informācija.